Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Motul 10w40-et tettem bele. A nagy tudósok ezt javasolták.
Hello!
Most direkt a kérdésed miatt kimentem a garázsba, és megnéztem hogy milyen olajat töltött bele a szerellő, - Debrecenben elismert arc- shell VSX-4, 10W40, ha jól tudom ez valami félszintetikus marhaság , azt mondta, hogy jó bele. Ám legyen. Ha más nem tud segíteni, akkor a kezelési könyvet be tudom szkennelni, de kicsit várni kell rá.
Sziasztok.
Olajcserés a gép. 99/7 havi.
Mit ajánlotok bele? Motulról olvastam jókat, de érdekelne, hogy ti mit raktok bele.
Más.
Van valakinek Finster dob a gépén?
Szeretnék tavasszal egyet, de nem találtam videót erről a párosításról (gsx750f+finster) sehol. Ha esetleg hallottátok már, akkor szuper lenne a véleményetek.
Köszi.
Ja, magyar nyelvű kezelési útmutatótok nincsen véletlen hozzá szkennelve? Örülnék neki.
Üdv:
Molnár Gergely
Köszönöm szépen a választ Xebulon.
Olvastam ezt a cikket: http://sebessegoltara.blog.hu/... A süket suzukis

Ebben erről a termékről van szó: http://www.fuldugo.hu/index.ph... Alpine MotoSafe füldugó

Mivel a halláskárosodás nem visszafordítható (!), gondolom mást is érdekel/foglalkoztat mit tehetne ellene, mert motorozni muszály

Ti mit használtok? Termékek, öttletek, vélemények?

Nekem Laser Vertigo sisakom van, ehhez "sima" munkavédelmi füldugót használok. Határozottan hallkabb lett, de a beszédet is értem. Hátránya hogy nem egyszerű úgy betenni, hogy ott is maradjon, ne nyomjon, mozduljon el, de ha sikerült akkor szuper.
régóta sejtem, nagy humbug ez az egész mikulásos marhaság.
Úgy is írhattam volna, hogy nemrég vettem+raktam fel a dobozt, csak olyan snassz lett volna. Na meg kapóra is jött a mikuás fedősztori.
Héj! Miféle mikulások járnak arra? A mienknél nemhogy doboz, de még 1 sz@ros kiegészítő se volt! Ez diszkriminatív! Sőt, kirekesztő! Megyek is a kissebségi ombuccmanhoz! Mindenkit feljelentek! Az egész bandát!
Az már tuti hogy meg foglak ismerni még bukóban is!
Húúú de jó színe van, ilyet még nem is láttam
Köszi-köszi!
Kép persze nem marad el...
Előző hétvégén hozott Miku egy dobozt, és muszáj volt felszerelni. Csak a fényképezőgépem elfelejtettem magammal vinni , így ezt telefonnal csináltam.
Adatlapomra majd rakok fel jobb minőségűt, addig érjétek be ezzel.

Üdv, S.
Ezt sajnálattal hallom...
Isten hozott!
Majd lökjél már fel 1 képet a motorodról, mert ebben a topikban nemigen ismerjük az általad birtokolt tipust, lássuk már hogy néz ki!
Sanyi. Üdv a csapatban!

Mesibaba! Én elmennék a túrára, de sajnos egy hétre nem engednek el a cégtől ebben az időpontban az biztos. Gyerekekért mindent!
Hello márkatárs üdv a klubban
Sziasztok!

Nemrég regisztráltam az oldalra. Én is egy GSX750F boldog tulajdonosa vagyok. Olvasgatom visszafele a témát, hogy ha kérdésem lesz ne tegyek fel olyat, ami már szerepelt esetleg.

Üdv mindenkinek!
Polirozd fel a deklit.
Ha nem lyukas, nem kell cserélni.
200-as papírnál durvábbal nem menj rá, mert nehéz fényes polirozni.
Sorban 200, 400, 800, 2000-es vízes papírral polirozd, majd pasztával. A papírok ára kb. 200 Ft, paszta kicsit drágább 3-5 eFt.
én nem tudok
te most akkor tucc?
Na mi van mi? jönnél Te is ehh?
Egészen pontosan 2010. július 3-11. között szervezzük a motoros túrát!
A túra hossza kb. 3.000 km az oda és vissza úttal együtt!
A 9 napos motorozás 42.000.-Ft ba kerül. Az összeg fedezi a szállás, étkezés /reggeli-vacsora/ valamint az ismerkedési illetve búcsú est teljes kiadásait. Egyébiránt jótékonysági jellegű lesz, a teljes bevétel a csíkszeredai caritas gyermektábornak megy
10 fős csapatok lesznek, mi még nem vagyunk meg 10-en sajnos
Ha érdekel részletesebben, adj egy email címet és átküldöm a túra tervét
Sziasztok!
'99-es gsxf bal deknit keresek, lehetőleg újat, vagy ha használt, akkor karcmenteset. Tudnátok ajánlani valamit? Egy kicsit lehorzsoltam. Üdv: Gergő.
Kb. mikor lesz az Erdélyi túra?
pedig rengeteget kameráztak! Profi cuccal.
A képeket már nagyrészt láttuk.
Igazából nem is videó, hanem fotókból amolyan slide show