Lehet, de minek.
Az olajhőmérséklettől frászt fogsz kapni - 70-120 fokig mindent mutat. Azt hiszed rossz a motorod, pedig egy passzív léghűtésű motor ilyen ... Működik és kész.
Váltófokozat jelző is szerintem a legmagasabb fokozatra jó csak. Ha dadog a motor, akkor vissza kell kapcsolni - ha visit akkor meg felkapcsolod. Az egyes kapcsolását úgyis megérzed, legfeljebb a hatosból akarsz néha felkapcsolni... Amúgy meg az utat nézd, ne a váltó fokozat visszajelzését.
Fokozatkijelzőt, meg olajhőmérséklet mérőt lehet aggatni a bringára?
Az enyém alvázszám szerint 2000-es évjáratú.
Nektek van? Használ valaki?
Ér annyit egyáltalán, hogy befektessek ilyesmibe?
Mert üléspúpot nem veszek.
Nem aratott osztatlan sikert.
Mindenkinek köszi a segítséget.
Motulra gondoltam, de Xebulon írta a repsol-t, gondoltam megnézem.
Ezt találtam. Akciós 1.550.-
Ehhez mit szóltok? http://oilcom.eu/shop_artdet.p...
Nekem egy Finster az álmom, remélem sikerül egy vidit találnom valahol.
Mesibaba, a Raptort hogyan raktátok rá? Volt összekötő cső? Vagy el kellett vágni az eredetit?
Ja, sumakkernek külön köszönöm a 00:24 perces éjjeli fáradozásait. :)
Nekem Finster dobom van a gépen. Jól szól...
Már így vettem, úgyhogy felszerelésben, beszerzésben és hasonlóakban nem tudok tanácsot adni. Videó sem készült még sajnos róla, de ami késik nem múlik...
Én mindenképpen Finstert akartam a gépre, egész nyáron szemeztem vele és találtam is a Motorradban jó árban, tuti jó lesz rá de végül itt a fórumon sikerült szert tennem egy Raptorra fele annyiért, mint a Finstert szerelem első hallásra
7végén motorlátogatás volt, kivettük az akksikat és az alsó idomot, (ami már a vásárlásnál sérült volt) leszedtük, megy a fényezőbe és fekete lesz
Az olajhőmérséklettől frászt fogsz kapni - 70-120 fokig mindent mutat. Azt hiszed rossz a motorod, pedig egy passzív léghűtésű motor ilyen ... Működik és kész.
Váltófokozat jelző is szerintem a legmagasabb fokozatra jó csak. Ha dadog a motor, akkor vissza kell kapcsolni - ha visit akkor meg felkapcsolod. Az egyes kapcsolását úgyis megérzed, legfeljebb a hatosból akarsz néha felkapcsolni... Amúgy meg az utat nézd, ne a váltó fokozat visszajelzését.