Tervezek a Bükkben is egy motorozást hiszen nincs is messze kb. 160km, majd akkor összefuthatunk és megcsodálom a jenki GSXF-et, olyat még úgyse láttam
Szia Laci!
Hát igen ,nézegettem hondákat is de sajna nagyon drága és nem biztos ,hogy annyival jobb is.Havernak van gsx-f750 és nagyon tetszett ezért gondoltam ,ezen a típuson de a 750 nekem még nagy elég lesz a 600 is.Biztos gurulunk majd eggyet a nyáron tetszett az a kis tura is amit Attival nyomtunk. By
Szia!
Ismerős volt a neved, de nem sokáig kellett gondolkoznom . Látom elment a CB 500 és Te is Honda után Suzukit szeretnél, ahogyan ez velem is történt. Kicsivel másabb világ ez, de nem rosszabb és a megbízhatóság is a megfelelő karbantartás függvénye. A motorblokk már nem mai, de nagyon jó konstrukció korábban már sokat bizonyított, nem véletlenül rakták bele több utódba is. Külön tetszett a csavaros szelepbeállítás és hogy nem kell lapkákért rohangálni, egyszerű az egész és a javítások sem drágák, arról nem is beszélve, hogy minden motorszerelő ismeri.
Érdemes itt is visszaolvasni, én is szoktam, sok hasznos dolog van.
Üdv!
Na megnéztem a gépsárkányt! ez ittKívűlről nem szép, kopott, karcos, ezt mondta a tulaj is telefonon ,ő is így vette aztán nem festette le.De a motorja úgy tűnik rendben van semmi különös hang szépen jár alapjáraton.Viszont az ürest nem jelzi meleg motonál és ha leteszem az oldalsztendert le is áll a motor,gondolom mivel nem ég az üresjelző lámpa azt hiszi,hogy sebességbe van!A forgalmiba tényleg 75 kw-t van írva biztos elirták amikor üzembe lett helyezve 57-ről 75-re:)remélem ki tudom javítattni!Amerikából lett behozva ,tehát a km óra elöször mph mér alatta meg kisbetűvel kmh,hmm majd megszokom ,de gondolom akkor akm se km hanem mérfőld tehát akkor a 18000 az nem km hanem mérfőld? By Ubi
102LE-sről még nem hallottam anélkül, hogy belenyúltak volna(illetve olyanról sem ami 600-as ), sok mindent meg kell nézni rajta........törésnyomokat, motor hangja stb.
Úgy néz ki ,hogy lehet lesz egy gsxf600-m.Azt szeretném kérdezni ,hogy mi az amit megnézzek a motoron vásárláskor, mert még csak telefonon beszéltem a tulajjal.2004 évj. sárga azt mondja a tulaj ,hogy 102 LE amerikából lett behozva.Van ilyen ,hogy 600 és 102 Le-s?A külseje egy kicsit kopott festés kell rá, azzal nincs is gondom a motorját meg szombaton meek megnézni,hogy mégis milyen.Előre is köszönöm a válaszokat by .
Most Valvoline-t tettem bele, kissé könnyebb és csöndesebb lett a váltó, legközelebb kipróbálom a Liqui-Moly-t mert igen jó áron kapom-adom és jók a tapasztalatok. Majd elválik.
most vettem egy hónapja a paripám és meg akarok ejteni egy olajcserét.
Érdekelne, hogy milyen olajat ajánlotok bele. A segítséget előre is köszönöm!
Gergő
Ha mégsem költöznél... Nos akkor szeretettel várunk téged is.
Május 22-23.-i hétvégét terveztem be. Most nézegetek szállást... Úgyhogy még lehet jelentkezni...
Hella. Nah eddig 2 db ember van a bükki túrára :D Az Alfanyúl, meg én. Ez nem sok. :D Gyerünk emberek...
Egyébként a haverokkal megyünk a Transzfogarasok-ba juli 8 -> 11-ig, csütörtök -> vasárnap.
Érdekel valakit? Mar vagyunk 6 motorral :D
Voltam a citán, de akkor még eszemben sem volt gixefet venni csak jó volt a vétel így ez lett az sv1000 helyett ........ettől függetlenül beszéljünk....
Hát igen ,nézegettem hondákat is de sajna nagyon drága és nem biztos ,hogy annyival jobb is.Havernak van gsx-f750 és nagyon tetszett ezért gondoltam ,ezen a típuson de a 750 nekem még nagy elég lesz a 600 is.Biztos gurulunk majd eggyet a nyáron tetszett az a kis tura is amit Attival nyomtunk. By
Ismerős volt a neved, de nem sokáig kellett gondolkoznom . Látom elment a CB 500 és Te is Honda után Suzukit szeretnél, ahogyan ez velem is történt. Kicsivel másabb világ ez, de nem rosszabb és a megbízhatóság is a megfelelő karbantartás függvénye. A motorblokk már nem mai, de nagyon jó konstrukció korábban már sokat bizonyított, nem véletlenül rakták bele több utódba is. Külön tetszett a csavaros szelepbeállítás és hogy nem kell lapkákért rohangálni, egyszerű az egész és a javítások sem drágák, arról nem is beszélve, hogy minden motorszerelő ismeri.
Érdemes itt is visszaolvasni, én is szoktam, sok hasznos dolog van.
Na megnéztem a gépsárkányt!
ez ittKívűlről nem szép, kopott, karcos, ezt mondta a tulaj is telefonon ,ő is így vette aztán nem festette le.De a motorja úgy tűnik rendben van semmi különös hang szépen jár alapjáraton.Viszont az ürest nem jelzi meleg motonál és ha leteszem az oldalsztendert le is áll a motor,gondolom mivel nem ég az üresjelző lámpa azt hiszi,hogy sebességbe van!A forgalmiba tényleg 75 kw-t van írva biztos elirták amikor üzembe lett helyezve 57-ről 75-re:)remélem ki tudom javítattni!Amerikából lett behozva ,tehát a km óra elöször mph mér alatta meg kisbetűvel kmh,hmm majd megszokom ,de gondolom akkor akm se km hanem mérfőld tehát akkor a 18000 az nem km hanem mérfőld? By Ubi
Úgy néz ki ,hogy lehet lesz egy gsxf600-m.Azt szeretném kérdezni ,hogy mi az amit megnézzek a motoron vásárláskor, mert még csak telefonon beszéltem a tulajjal.2004 évj. sárga azt mondja a tulaj ,hogy 102 LE amerikából lett behozva.Van ilyen ,hogy 600 és 102 Le-s?A külseje egy kicsit kopott festés kell rá, azzal nincs is gondom a motorját meg szombaton meek megnézni,hogy mégis milyen.Előre is köszönöm a válaszokat by .
most vettem egy hónapja a paripám és meg akarok ejteni egy olajcserét.
Érdekelne, hogy milyen olajat ajánlotok bele. A segítséget előre is köszönöm!
Gergő
Tudod hol érsz el?
És hogy tetszik a gixef?
Javítás, karbantartás, tuning, minden ami motor
Minden az adatlapomon
Május 22-23.-i hétvégét terveztem be. Most nézegetek szállást... Úgyhogy még lehet jelentkezni...
Egyébként a haverokkal megyünk a Transzfogarasok-ba juli 8 -> 11-ig, csütörtök -> vasárnap.
Érdekel valakit? Mar vagyunk 6 motorral :D