Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok szelephézag ügyben írok
a régi szentendrei úton a kékholdnál nekem karbi szinkron +szelephézag állítás 20000 be került álltalában ide hordom szervízbe szerintem jók
http://www.kekhold.hu/
Sziasztok !

Teljesen új vagyok itt a fórumon.
Tudom, hogy nem "pontosan" a GSX 750-ről szól a fórum.
De a neten nem találtam ennek a típusnak fórumát...
Abban érném a segítségeteket, hogy hol tudnék infókat gyűjteni a GSX 750 /AE/ tipusról ?

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket !
Suzuki max pover m Miskolc Csabavezér út 25
tel. 06 46 555 422
Szia Dávid!
Énekem Miskolcon álitoták be a szelep hézagot a max pover m-nél.
De még beálitota a karbit, és ki cserélte a gyetyát.Ez kerűlt 16 ezer pénzbe. Nagyon meg vagyok velűk elégedve!
Köszi de nemtom miért nem akarják olyan szivesen válalni h be álitsák a szelephézagot tudom h macerás mert már kérdeztem de 60 70 ezrekbe beszélnek és gondoltam megkérdezlek titeket köszi az infót udv Dávid
Erre bizony mi is kiváncsiak vagyunk, ugyhogy eredmény esetének fennforgásánál feltételtelenül tessék tájékoztatni a nagyérdeműt!
A " Debrecen és környéki motorosok" topicban érdeklődj erről, ott jobban ismerik a szerelőket.
Szasztok érdeklödni szeretnék hogy ki állit Debrecen környékén szelephézagot suzukin mert érdeklödtem és sok helyen nem akarják vállalni ha valaki tud irjon hogy hol és mennyiért elöre is köszi Dávid!
Sziasztok érdeklödni szeretnék h Debrecen vagy környékén ki állit szelephézagot a suzukin mert kérdeztem pár embert és vagy az árban nem tudtunk meg 1ezni vagy 1általán nem válalták irjatok h hol és mennyiért csinálnak iet elöre is köszi Dávid!
erre vagyok kíváncsi bizony.
Én megmondom Neked: valószínűleg egy édes kisbaba
Tudjátok, hogy fiú-e vagy lány? (vagy erre vagy olyan kíváncsi?)
Hát már finis van, mert még bő 1 hónap van vissza.
Várom is már, meg kíváncsi vagyok végül mi lesz belőle.
Húúú tényleg mesélj, hogy vagytok, mennyi van még vissza?
Részünkről pöttöm a valószínűsége ekkora pocakkal.
Az én életembe is beléphetne egy ilyen gépsárkány! Hogy a jó nőkről ne is beszéljünk!
Háát jó is volt a gép használd egészséggel

Ő lépett a helyére
Az lesz.
Hát innen marad a kábelezés részletes átnézése.
Ha nem boldogulsz vele, akkor vidd szerelőhöz.

A mosás többnyire nem okoz ilyen gondot, inkább a mosás kapcsán egy csomó kis résbe benyúlva, megmozgathattál egy-két vezetéket vagy csatlakozót. Esetleg bontsd le az idomokat és minden csatlakozószerűséget mozgass meg. Jobb esetben csak egy csatlakozó csúszott szét - rosszabb esetben egy szakadt vezetéket kell megtalálnod..
most is pöccre indul.pedig már 6 órája nem indítottam el.
Biztosítékokat megnéztem,ott minden rendben volt.
Hát úgy első körben nézd meg a biztosíték táblát.
Ott van az akkumulátor felett egy kis dobozban.

Aztán lehet, hogy a gyújtásod és az önindítód is elment, csak nem állítottad le a motort, így az forgott és termelt némi áramot.

Nekem egyszer volt hasonló, ott az akkumulátor csatlakozó volt oxidálódva és nem kapott semmi áramot. Leállítás előtt utolsó percben elment minden, motor még forgott. Aztán egy óra múlva nem tudtam indítani, tök halott volt. Biztosítékok rendben. Ahogy matattam az akksi környékén egyszer elindult, de leállt. Aztán a csatlakozót leszedve és feltéve újból minden ment. Később persze megcsiszoltam a csatlakozót is.
Sziasztok.Mitől lehet az hogy ma jöttem haza a motorral és hirtelen minden elment a műszerfalon.Index se működött semmi.Múlt héten lett lemosva.De nem hinném hogy beázott.
Szép jó napot! Tegnap hirtelen felindulásból elmentem délelőtt gurulni egyet. Azt hittem hogy nem fogok fázni! Tévedtem, pedig beöltöztem rendesen. Városban még tűrhető volt az idő, de 120 felett már hűvös volt! Úgy kellett lepajszerolni róla, de megérte!

Tegnap a boncteremben bóklásztam, és megtaláltam jelenlegi motorom Rammsteinnél!Köszönöm neki a gépet nagyon tuti!Nála így nézett ki!
Hahó!
Nincs nagy helységem, egyszerűen ha tele a bocskorom, akkor szépen ráaggatom az idomokat, a maradékot ronggyal becsomagolva alá beteszem és letakarom (mondjuk nekem állványon van elől-hátul így van alatta hely). Nincs saját garázs, de jó helyen van a moci és nem foglalnak a leszedett dolgok extra helyet.

Baba ügyben minden okés, január elején jön, de még nem tudjuk milyen nemű, mert egyszer ezt mondják, egyszer azt.