Helló!
Gondolom, hogy nagy helységgel rendelkezel, és nem probléma a "szétterített" motor. Viszont nálam kevés a hely, és muszály 1 nap alatt abszolválni a kérdést, mert az autó is megbecsült darab, - bár a boci mellett labdába se rúg - és éjszaka bent alszik! Jut eszembe, hol tartotok a gyerek projektbe? Minden rendben van?
Hát ezt így nehéz megmondani.
Ha lesz egy kis időm, akkor lekapom a bringáról az idomokat, aztán ha tele a bocskorom, akkor szépen letakarva otthagyom és máskor folytatom.
Most hogy már tudom mit merre keressek és rakjam össze, satöbbi, így szerintem menne mindenestül fél nap alatt is. Viszont még sosem kapkodtam vele, ez pont olyan, hogy ráérek megcsinálni és úgy is csinálom szép komótosan, nem kapkodok.
Már alig várom!
Minenképpen javasolnám, hogy próbálja ki és tologassa is meg, mert azért nem kis darab ez a motor, de ha nem egy 50 kilós aprócsak hölgyeményről van szó, akkor tuti bírni fogja
hiho! úgy látom neked régebben van xenon azon felül hogy jobban látsz vele milyen? gondolok arra hogy mennyire szórt a fénye? nem vakítja a szembe jövőket? ja meg persze fékezéskor mennyire rövidül a látó táv?
Dögrács még várat magára, ez majd télen, amikor amúgy is levetkőztetem a bocikát egy alapos pucolásra, tisztításra.
Pont a hétvégén nézegettem, hogy igen-igen, ez még projekt lesz november-december környékén.
Már csak a szilikont kell addig megvennem hozzája. :-)
Gondolom, hogy nagy helységgel rendelkezel, és nem probléma a "szétterített" motor. Viszont nálam kevés a hely, és muszály 1 nap alatt abszolválni a kérdést, mert az autó is megbecsült darab, - bár a boci mellett labdába se rúg - és éjszaka bent alszik! Jut eszembe, hol tartotok a gyerek projektbe? Minden rendben van?