Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Gondolom, hogy nagy helységgel rendelkezel, és nem probléma a "szétterített" motor. Viszont nálam kevés a hely, és muszály 1 nap alatt abszolválni a kérdést, mert az autó is megbecsült darab, - bár a boci mellett labdába se rúg - és éjszaka bent alszik! Jut eszembe, hol tartotok a gyerek projektbe? Minden rendben van?
Eladó egy suzuki gsx-750f.Ha valakit érdekel!2005 8.havi 42000km-rel,frissen szervizelve,uj fék betétek,uj gumik(Road Aktak),2. tulaj vagyok.Érd.:06309284232.Irány ár:990000Ft.
Én még sosem pucoltam le úgy hogy leszedjem az idomokat.Bár nem ártana.
Hát ezt így nehéz megmondani.
Ha lesz egy kis időm, akkor lekapom a bringáról az idomokat, aztán ha tele a bocskorom, akkor szépen letakarva otthagyom és máskor folytatom.

Most hogy már tudom mit merre keressek és rakjam össze, satöbbi, így szerintem menne mindenestül fél nap alatt is. Viszont még sosem kapkodtam vele, ez pont olyan, hogy ráérek megcsinálni és úgy is csinálom szép komótosan, nem kapkodok.

Ha 3 hét alatt lesz készen, akkor annyi lesz.
Szia!
Én 1 napot gondoltam rá, viszont kiváncsi vagyok rá, hogy Te - mivel már volt részed benne- mennyi idő alatt végzel a mutatvánnyal
Hello Sumakker,

én ezt minden télen megteszem az első pillanattól!
Megérdemli, igazad van, és most is így lesz!
Erősen gondolkodom, hogy leszedem az összes idomot, és ugy lesz letakarítva. Megérdemli. Hopp, hopp, megyek már aludni, mert reggel indul a hét.
RAFER A MOSAS
Tegnap, az esős futam után . Na jó, haza kellett hoznom a drágát a szerelőmestertől.
Sziasztok!

eladó Berik 54-es 2 részes bőrruha.
Jó áron!
Érdekel valakit?
igen
Na igen, de azért vannak szituk, amikor kell az erő

Már gurultam bele gödörbe, amikor úgy kellett kihúzni onnan
Hát akkor nem lehet kérdés vegye meg!
A motort
Igaz nekem egyszer eldőlt és egy rendőr hölgy segített felállítani
Nem tologatni kell hanem menni vele
Hali!
Hát a hölgy felkapja a mocit és elszalad vele.
Én nagyon szeretem, már messziről bevilágítja az útjelző táblákat és egyáltalán nem vakítja a szembe jövőket, bár nekem picit alacsonyra van állítva
Már alig várom!
Minenképpen javasolnám, hogy próbálja ki és tologassa is meg, mert azért nem kis darab ez a motor, de ha nem egy 50 kilós aprócsak hölgyeményről van szó, akkor tuti bírni fogja
hiho! úgy látom neked régebben van xenon azon felül hogy jobban látsz vele milyen? gondolok arra hogy mennyire szórt a fénye? nem vakítja a szembe jövőket? ja meg persze fékezéskor mennyire rövidül a látó táv?
Hölgyek, Urak köszönöm a tanácsokat!
Továbbítom! Hátha hamarosan újabb fórum társatok lesz egy hölgy személyében.
Dögrács még várat magára, ez majd télen, amikor amúgy is levetkőztetem a bocikát egy alapos pucolásra, tisztításra.
Pont a hétvégén nézegettem, hogy igen-igen, ez még projekt lesz november-december környékén.

Már csak a szilikont kell addig megvennem hozzája. :-)
Te a dögrácsot felpattintottad-e már?
bizony jóóóó még a Párom szeme is elkerekedett, mikor meghallotta
Tudom hogy ezt nem nekem írtad de: ugye mondtam milyen állat a hangja?
Már pont kérdezni akartam mi lett a biznisszel.

Remélem a kuplunk karod még mindig finom puhácska.