Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez viselhető. Sok szerencsét!
köszönöm a számot meg is érdeklődtem 8000ft az ára
Köszönöm!
Szia pedro087!
H7 es.

# Headlight: On the right of 12 V 55 Watts (H1) távolsági jobb oldali
# On the left of 12 V 55 Watts (H7) Városi bal oldali
Gergő!

Egy telszám a bajban! Talán segíthet (Szusznyóbontó)

Ricsi: 70/585-0436

Üdv.:
Laci
Szia Albrizio!

Kösz az infót ! És ezekből melyik a városi?
Sebring dob eladó. megvan hozzá minden,
40e.FT furulya is megvan hozzá.
Na megtaláltam magamat is az albumodban :)
Nem is tudtam,hogy megy a csapat Csesznekre.
Másik fórum nagyon haldoklik. :(

http://picasaweb.google.hu/105...

Pont szenvedtem a bocival,hogy beálljak :)
Nekem van magyarski.
Ha kölcsön adom ott előttem lefénymásoltatod oszt jólvan.
Ha kell valakinek motor
akkor nézze meg ezt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx750f-3738013
Minek azt basztatni? Állítsál rajta szinkront.
Azt szoktak állítani rajta.
H1 H7
köszönöm, előre is
Ide figyelj Te papíranyúl! Hol láttál már olyat, hogy egy papírnyúl kóstolgat egy papírtigrist Ne szójál be!
Elmondanátok, hogy történt? okulásul..
Sumakker! Te papírtigris! Ennyit nem ér meg neked Mesóka? Pfff!
Kicsit gurulgatsz oszt már ott is vagy!

Anyának meg aszondod elmentél tankolni:-)

sorry:-)
Kedves Mesóka!
Én terveztem, hogy Pesten összefutunk egyszer, de - ne haragudj- oda már nem megyek utánad.
Üdv ! Én pénteken jártam ugyan igy . Sajna .Kedden készen lesz talán, szombaton vittem be a szervizbe . Ha mevan az eredmény megirom .
Kerlek szepen, itt fogok dolgozni Most 1 honapot vagyok itt, de aztan lehet mar csak osszepakolni megyek haza
Bocival nem tudom mi lesz, meg az is lehet, hogy jon velem
üdv mindenkinek!

Sajnos sikerült eltaknyolnom a géppel és a jobb oldalát végig is húztam elég rendesen. A jobb oldala a blokknak kilyukadt az a része amit 4 imbusz csavar tart és minden olaj elfolyt.. Majd megőrültem mikor megláttam a jobb oldalát, de legalább nekem nem lett semmi bajom..

Szóval az érdekelne, hogy ez a dekni kb mennyibe kerül. Előre is köszönöm a segítséget!

Gergő
Hello Mesóka!
Mi a csudát keresel Te ott?
No comment
Bezzeg latnatok itt Berlinben, csudajo eletuk van a motorosoknak es a bicikliseknek is nekem itt egyelore az utobbi jutott, elso 50 meteremnel akartam is a tukorben hatranezni reflexbol
Remelem kijut a boci is hozzam hamarosan
Nézzük a jó oldalát:
Ma mentem egy karikát, - nem sokat, mert elég hüsike volt- és négy autós is észrevett, és készségesen lejjebb is húzódtak, hogy menjek! Igen. És a motor is jól szaladt!
Miért utálják a motorosokat?

Kicsit OFF és nem is gsx 750 f-téma, de gondoltam megosztom veletek, ha kicsit hosszú is lesz..

Jó kollégámmal mentünk hazafelé a metrón. Nem közvetlen kolléga, egy cégnél dolgozunk. Beszélgetünk és szóba kerül a motor is persze. Tudja, hogy most vettem, kezdő vagyok. Kérdezget lóerőt, súlyt,gyorsulást. Majd egyszercsak nekem szegezi a kérdést: akkor most már te is úgy cikázol az autók közt?
Hát mondom nem, de az álló sort azért kikerülöm szépen és előre állok, mertugye mostmár szabad is!
- Szabad? Ezt hogy sikerült legalizálni?
Mondom nem én legalizáltam, hanem ott valaki fönt a homlokára csapott, hogy ez jó dolog!
-De akkor te amikor előremész akkor átléped a záróvonalat, és megelőzöl egy csomó autóst aki szépen vár a sorára!
Itt már fészkelődtem rendesen..
Mondom neki, mire te egyesbe kapcsolsz, és elindulsz, én már ötven méterre előtted járok, ha nem húzom a bajszát nagyon! Semmi hátrány nem ér barátom!
-De akkor is előremész és megelőzöl másokat!
Itt feladtam és kértem beszélgessünk az időjárásról!

Zárójelben megjegyzem, hogy nincs jogsija autóra sem és harminc éves fejjel anyukával ment moziba.. Gonosz vagyok, ha azt gondolom, hogy ezek akarnak megölni meinket az úton?

Bocs, tényleg hosszú lett!

nyúl
Sziasztok. Egy kérdés volna.
Egy kérdés szakik. Nem-e tudjátok hogy a gsx-f 750 karbijának a keverék csavarjait mennyire kell kitekerni?. Mikuni vagy mi a szösz karbi van rajta.