Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész a 18ezres szervíz, és hogy legyen valami új is erre a szezonra:

- felkerült egy felnicsík (ígérem soha többé nem teszek fel magam többet!)
- lecseréltem a hátsó index búráját

Az első indexen még gondolkodom, lehet hogy azt is cserélem.
Igazatok van , szerintem sincs köze az olajnak az alapjárathoz, rosszul fogalmaztam a mondatot. Úgy gondolom a szinkron segített rajta. csak le írtam miket cseréltem akkor , a szűrő eldugulni tud szerintem, kevesebb benya+ magasabb fordulat hát nem valószínű. Most már ihatunk vizet, mert nem lesz fagy!
sziasztok segicséget szeretnék kérni van egy 750 gsxr em és kiment a elsö lánckerék csapágy és kiekel szedni a blokot ahoz hogy kicseréljem köszönöm és van egy koplet blokom elado csaka gugok megolvatak bene köszönöm
Hali ,Urak! A barátom egy 92-es évjáratú GSX-750 F-est szeretne venni de 5-6000körül durrog-szabályoz.Ötletet kérnék ,hogy gyertya vagy mi a fene vacakolhat.
RepSol 4T Racing 10W50-es van benne a kicsikében. Lehet Tényleg a benyaszűrő lesz a ludas, majd neki esek, úgyis hamarosan megérett az első olajcserére, mióta nálam van :)
Hali!
Nem hinném hogy a motorolajnak lenne köze az alapjárat ingadozáshoz 10w 40 -olajtól semiképpen mivel gyárilag is ezt írják elő, ez inkább karbi probléma egy tisztítás és szinkronizálás segithet rajta! Ha még benzinszűrőt nem cseréltél akkor azt is cseréld ki. Üdv!
Csákány mindenkinek!
Hello Solax!
Nekem is csinálta ezt a motorom, az enyém az 600-as. Mikor megvettem a gépet, az enyémbe 10-40es fél-szintetikus olaj volt benne. Aztán lecseréltem az olajat 10-50es full-szintetikus igol racing-re, csináltattam karbiszinkront, lecseréltettem a légszűrőt. Azóta nekem nem csinálja ezt a motor, azóta nem mászkál az alapjárat semerre. Egyébként 2 éve vettem a motort, azóta ezt az olajat használom, nekem bevált. Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
Olcsó benzint, széles utat!
Kössz a bókokat. Hehe Jobb, ha mindenki letölti, mintha mindenkinek egyenként elküldözgeted.
Szerintem.

Ti jártatok már úgy, hogy meleg motorral álltok a pirosnál és az alapjárat elkezd szépen felmászni? Aztán úgy 2000 körül letáborozik 10-15 másodpercre, majd elkezd szépen vissza indulni lefelé? Ötletek?
Április 3-án és 4-én, szeretettel vár mindenkit a "Motamot" egyesület a II. tavaszi hadjáratos felvonuláson. Részletek itt: http://www.motorozz.hu/main.pl...
Igen, megköszönném, ha elküldenéd!
jenky80@citromail.hu
Sziasztok,az ÉRD-i szabónál bejelentkezés nélkül a műszaki egy óra decibelt sem mérnek és nagyon korrekt banda..
Köööszönjük solax!
Nahh! Solax úgy megoldotta a dolgot, hogy nekem már nem is kell!

:-DDDDDD

Mondjuk egyszerre: KÖÖÖSZÖNJÜK SOLAX!
royal03@invitel.hu. És köszi.
Szia
Lennél olyan kedves és elküldenéd az én email címemre is?
Előre is köszönöm.
nyulanya@citromail.hu
A német is fenn van Itt: Német service manual
Itt a tavasz, rajzanak a GSX-ek!
Jó kollégámmal (VFR800) ma úgy gondoltuk, hogy kis kerülővel megyünk haza:-) Újpestről Zuglóba, Nagytarcsán keresztül:-) Egy icipici munka utáni gurulás.. Éééés mit látok? Egy piros boci a nulláson úgy otthagyott minket mint a szart, egy szííííp ezüst meg Pécelen ment el mellettünk! Mondom én, hogy itt a tavasz!

ööö ez annyit jelent, hogy küldjem?
jenky80@citromail.hu
Nekem van egy tök jó! Mármint nekem tök jó, merthogy német. De ha adsz egy mélcímet elküldöm! Meg akárkinek is elküldöm!

Biztos tetszeni fog, mert az elején a boci SÁÁÁRGA!
Sziasztok! Protektor inget keresnék, meg majd jó bukót is, stb. Tudtok nekem valami jó helyet mondani, ahol emberi áron meglehet ezeket vásárolni? Előre is köszi!
Köszönöm. Nyilván haldoklik a pc-m mert nem küldi az értesítéseket.
Jövök eggyel.
Amiről én tudok az itten vala:Haynes szerviz manual GSX600F, GSX750F, GSX750 1998-től 2002-ig 64 MB letöltve.