Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó fej vagy nekem éppen folyamatban van, azaz várom a rosszabb időjárást és már küldöm is az ülést
Megköszönném!
sziasztok az ulésbőrözéssel kapcsolatban annyit tudnék segíteni ha megtudtok eggyezzni a sráccal hogy eljöjjön pécsre vagy szekszárdra akkor én el tudnám vinni.
minden hónapban járok arra egyszer (családlátogatás).
pestről megyek .
ha érint valakit jelezze.
Hali sumakker !

Két személy + a doboz 10-10-10 kg + tanktáska szintén 6-8 kg. (tanktáskára nem emlékszem, a dobozt lemértem horgász mérleggel)
Igyekeztem a két oldalsó dobozba pakolni a nehezebb cuccokat, minél lejjeb legyen a súlypont, tehát a felső dobozba könnyebet. A tanktáska két részes. Alul nehéz cucc felül könnyű. Alul azért választottam a nehezet, hogy legyen súly az első keréken, de még is alacsony legyen a súlypont.
Csodákat ilyen terhelés mellett nem kell várni. Túrázni a teljesítménye tökéletes. Autópályán nem szeretek menni, csak fő és melleékutakon mentem. Egyenesben 130 km/h, kanyarban ahogy adta. 160-170 km/h nincs gond, de ott már erölködik a nagy légellenálás és súly miatt, plusz nem tud kipörögni a motor. 1-2 alkalommal mentem vele így. Nem az való neki. 130-140 szépen megy, van benne még tartalék. A kanyrodás még könnyebb, mert az oldalsó súly húzza a motort. A szélességet és a nagyobb féktávot kell szokni.

Motoros üdv: Laci
ha szárazkarteros lenne,mint az rsv akkor lenne tippem....de nem az.
Hali!
A hétvégén elmentem egy randira az én kis Bubibébimmel s mikor hazaértem azt kellett tapasztalnom,hogy a bal oldali deknin folyik végig az olaj.Egyenlőre nem volt időm szétszedni,de tud esetleg vki vmi tippet adni merre keressem a folyás okát? Igaz,h sok benne a méter,de eddig semmi baja nem volt....
Na eztetet még nemtom Tom én úgy sejtem, pár ezer forintnál nem lehet több, súlyra nem nehéz....
Igeeeeeeeeen
úúúúbameg ez az embör talán nem is lakhatna ennél messzebb Mo-on belül ...
Ráadásul jó xar is a közlekedés arrafelé.

Posta mennyiért viszi oda az ülést?
kill barbie?

egész igényesek a munkái a képek alapján. a 17 meg nem is olyan gonosz

nekem elég lenne egy erezsvé felirat.... vagy mittuomén.
17-et mondott és el kell neki postázzam az ülést, mert kiba messze van itt a weboldala
Teljesen áthúzza az egész ülést bőrrel és én ugye fekete-kék kombinációt akarok a tankpadomon lévő mintával
mi pézt mondott? csak a kb miatt tól -ig. (annyira még nem érdekel,h felhívjam )

meghát' ugye mik az igényeid, gondolom nem matyóhímzés lesz körbe.
Ugye, hogy ugye?

Már konzultáltam is a sráccal, ahogy bejön a sz@ar idő, má' kűdöm isz

láttam én is azokat az üléseket...teccenek.
Igen, erősen töröm a kis buksim rajta, de amíg jó idő van, addig nem szedem szét
Aztán még lesz ülés hímzés és kipufogócsere, de majd mindent a maga idejében
Szia Laci! Jól írtad, csak én kis "s"-el írom, a nagy mester után szabadon. Elferdítve. A láncom lehet, hogy kicsit laza, ugyanis kb 1200 km-el ezelőtt lett cserélve, nyulhatott egy kicsit. De mostanában megy majd a szerelőmesterhez, karbiszikron, szelephézag, olajcsere és más marhaságok végett. Évjáratilag ugyanaz mint a Tied, csak kb 18400 km van benne, én 2 éve vettem 9000 km-el. Látom a képen, hogy jól felpakoltatok az útra, mennyiben változott meg a boci teljesítménye?
Jajj, de szípek vagytok, hogy egyem a zuzátokat! Mesóka, arról volt szó, hogy alul is fekete lesz bicigli. Hogy lesz hát?
jajjj és én nem messze tőletek kékesen vóttam ha én ezetet túdom .....szépek vagytok
http://www.sportmotor.hu/tagok...

15000 től indul a felújjítás.......kérdezt Tsanyit a Bking topikban megtalálod
hát a nagy sebesség nem mindennapos dolog nálam de kipróbáltam és ha ráfekszem a tankra, még akkor is pár centivel fölötte kuksizok kifele
Maximálisan egyet értek Veled mi is voltunk csajokkal Egerben a 7végén
és akkó mi van, mikor be kell feküdni mögéje nagy sebességnél?
Bár sejtem: nincs befekvés.
Nem, nem de nem is kell átlássak rajta, hiszen pont felette nézek el
Te Mesóka átlácc' te ezen a plekón? Irridiumos?
Sziasztok nekem van 1 1990-es gsx 750 f em és asz szeretném kérdezni hogy a hátsó telót lehet -e javitani mert a jó utaknak hála megatta magát ha valaki sterelte már az irjon és kb mennyibe fáj ez köszi elöre is. DÁVID.
Hali Sumakker ! ( Bocs ha nem jól írtam )
Mennyi km van a mociba ? A láncod nem laza 1 kicsit ?
Én is pont ilyennek vagyok a gazdája 2003-as, újonan vettem és 33.000 km van benne.

Ez tavaly készült, útban Horvátország fele, még Mo-on.