sziasztok az ulésbőrözéssel kapcsolatban annyit tudnék segíteni ha megtudtok eggyezzni a sráccal hogy eljöjjön pécsre vagy szekszárdra akkor én el tudnám vinni.
minden hónapban járok arra egyszer (családlátogatás).
pestről megyek .
ha érint valakit jelezze.
Két személy + a doboz 10-10-10 kg + tanktáska szintén 6-8 kg. (tanktáskára nem emlékszem, a dobozt lemértem horgász mérleggel)
Igyekeztem a két oldalsó dobozba pakolni a nehezebb cuccokat, minél lejjeb legyen a súlypont, tehát a felső dobozba könnyebet. A tanktáska két részes. Alul nehéz cucc felül könnyű. Alul azért választottam a nehezet, hogy legyen súly az első keréken, de még is alacsony legyen a súlypont.
Csodákat ilyen terhelés mellett nem kell várni. Túrázni a teljesítménye tökéletes. Autópályán nem szeretek menni, csak fő és melleékutakon mentem. Egyenesben 130 km/h, kanyarban ahogy adta. 160-170 km/h nincs gond, de ott már erölködik a nagy légellenálás és súly miatt, plusz nem tud kipörögni a motor. 1-2 alkalommal mentem vele így. Nem az való neki. 130-140 szépen megy, van benne még tartalék. A kanyrodás még könnyebb, mert az oldalsó súly húzza a motort. A szélességet és a nagyobb féktávot kell szokni.
Hali!
A hétvégén elmentem egy randira az én kis Bubibébimmel s mikor hazaértem azt kellett tapasztalnom,hogy a bal oldali deknin folyik végig az olaj.Egyenlőre nem volt időm szétszedni,de tud esetleg vki vmi tippet adni merre keressem a folyás okát? Igaz,h sok benne a méter,de eddig semmi baja nem volt....
17-et mondott és el kell neki postázzam az ülést, mert kiba messze van itt a weboldala
Teljesen áthúzza az egész ülést bőrrel és én ugye fekete-kék kombinációt akarok a tankpadomon lévő mintával
Igen, erősen töröm a kis buksim rajta, de amíg jó idő van, addig nem szedem szét
Aztán még lesz ülés hímzés és kipufogócsere, de majd mindent a maga idejében
Szia Laci! Jól írtad, csak én kis "s"-el írom, a nagy mester után szabadon. Elferdítve. A láncom lehet, hogy kicsit laza, ugyanis kb 1200 km-el ezelőtt lett cserélve, nyulhatott egy kicsit. De mostanában megy majd a szerelőmesterhez, karbiszikron, szelephézag, olajcsere és más marhaságok végett. Évjáratilag ugyanaz mint a Tied, csak kb 18400 km van benne, én 2 éve vettem 9000 km-el. Látom a képen, hogy jól felpakoltatok az útra, mennyiben változott meg a boci teljesítménye?
Sziasztok nekem van 1 1990-es gsx 750 f em és asz szeretném kérdezni hogy a hátsó telót lehet -e javitani mert a jó utaknak hála megatta magát ha valaki sterelte már az irjon és kb mennyibe fáj ez köszi elöre is. DÁVID.
Hali Sumakker ! ( Bocs ha nem jól írtam )
Mennyi km van a mociba ? A láncod nem laza 1 kicsit ?
Én is pont ilyennek vagyok a gazdája 2003-as, újonan vettem és 33.000 km van benne.
Ez tavaly készült, útban Horvátország fele, még Mo-on.
Megköszönném!