Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gurultam egyet, haza értem, és a garázsajtóból visszanéztem a gépre. Mondhat bárki bármit, akkor is jó kiállású masinka!
Ja, reggel 7.50-kor kicsit hüsi volt a motron, 110-nél. Node délben már király lesz!
Én azért 260-nál már bekucorgok a plekó mögé, és mivel olyan tiszta, mint a lelkem(!) , átlátok rajta. Keresztül. Ezt a közös bambizgatást meg csiszolgatjuk még, hogy összejöjjön!
Szavadon foglak

Egyelőre nekem is furcsa, főleg hogy nem látni át rajta, de észre se veszem, mert sose bújok be a plexi mögé
Nézegettem, nézegettem, mármint a képeket, de így elsőre szokatlan. Gondolom, élőben kicsit másabb. Hátha összefutunk jövőre valahol, és akkor meglátjuk...... pld. És akkor meghívnálak mondjuk egy csatos bambira.
Na ez egy fokkal jobb
Ennek örülök
biztos!
Most akartam pont venni és most összeállt a kép
Szép,biztosan megérdemelted ,az enyémen gyárilag ledes
Na íme sajnos nem a legjobb minőségű képek, de a lényeg látszik és kaptam ajándékba egy Ledes hátsó lámpát is
Igyekszem, de tönkrevágtam a fotóaparátomat a 7végén, szal majd telóval....
Tessék már közszemlére tenni, ámuljunk, bámuljunk!
Megjött a hőn áhított plexim
Bár nem abban a színben, amiben kértem (nem volt raktáron) de ez is nagyon cééép
Ma este felpattintjuk
Megkaptam
Szia! Igen, írtam is választ. Szólj, ha véletlen nem kapod meg!
Persze, de a zsét azt tuti zsebrevágták
Hát ez tényleg az sürgesd őket, mond, hogy a munkádhoz kell a motor és ha nem igyekeznek adjanak egy cseregépet...
Kormányvégsúlyt azért nem cserélte ki a szerelő mert túl pepecs munka
Kb 2 hónapja felborította a motoromat egy autós.Biztosítóval le is lett rendezve a dolog hogy a full gas kicseréli a sérült dolgokat,és nekik fizet a biztosító.múlt hét hétfőn hív a szerelő gyerek hogy vihetem,mert megjöttek a cuccok a motorhoz.Azt mondta max két nap és kész.Azóta eltelt több mint egy hét és még mindig hiányzik a kipufogó róla.Ja meg az indexbúrát se cserélték ki,nem is rendeltek.Katasztrófa.
Szia Tutilámpa.Én írtam neked.Remélem megkaptad a levelem.
Mesibaba!:)
Sokan ismernek de nem elegen :):)
Köszönjük a vásárlást :)
Na mibaj?
Én ismerem, Tőletek van a felnicsíkom
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
Katasztrófa ez a szekszárdi full gas.