Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttad a videót mi na jó taniccs ..cserébe jól elállítom a szelepeidet
Köszi szépen Zöldi.

A többieknek is! Az a sárkányrakéta nagy volt! Szénné nevettem magam De most komolyan magyarul tényleg furcsán hangzik
Heló!
Bocs, hogy belevau, de sok más cég is gyárt ilyen kiteket, pl a K&N és a Factory pro vagy épp a Holeshot. Érdemes utánanézni, jóval olcsóbb lehet, mint a Dyno.
Jah és cserébe megtanítalak korcsolyázni
Majd akkor én foglak
olvasom a gsxf tunying kérdéseket..........nem köll ezt tuningolni minek,egy jó dob oszt ennyi.......ha gsxf kapcsolatos kérdése van valakinek keressen meg szívesen segítek.
Tényleg én is csak a komoly dolgokat szeretem!
Hát most már én is

Ne haragudjatok rám, de tényleg jól szórakozok itt!
Bocsánatot kell kérjek Tőletek, - visszaolvasva komoly szakmai hozzászólásaitokat- szakértői tudásotok előtt meghajolva! Mea culpa! Fejemre hamut szórva, természetesen! A jövőre nézve pedig igérem , hogy ostoba beírásaimmal nem akadályozom az itt folyó komoly beszélgetéseket! Őszintén: restellem magam!

Csak a saját tudatlanságunkon kacarásztunk ám
Meg számomra olyan furi neve van: Dyno ... hova teszel egy dínót?
Sumikám!

Rosszul mondtad:
SZAKÉRTETTÜNK!
Hja, jó drágán mérik azt a kb 10 %-ot!
Jóóó sokat segítettünk, főleg ez a Tomos, Mesókás csapat, csak kacarásztak itt össze vissza, teljesen komolytalanul, a helyzethez egyáltalán nem illően .
Köszi szépen mindeninek

Már megtudtam!
nyitott rendszer+dyno=kb10%
csak az a baj hogy 48000 jó magyar forint
Olyan szépen hangzik ez egy nő szájából!
Megtanultuk Mesitől mi a dinojet!
Porlasztó készletnek is mondhatnánk
Minden nap tanul az ember íme: Dyno Jet
Hát én ezt minnyá' jól kiguglizom...
Ha már így bevallottátok tudatlanságotokat, én is csatlakozom; én se értek ezekhez a ketyerékhez.
valami sárkány-turbó sugárhajtás féle lehet ...
Énsenemtudnimiazaz
Csak tudnám mi a fene ez a "dynojet fúvóka kit" ...