Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na eeez jóóó!
Mondjuk a kipuffon nem lesz ott sokáig a desing matrica, mert az ottan elég forró, de a remény hal meg utoljára.
Mindenképpen!
Ki milyen színt szeret...., láttam már narancssárgát, a Tomcatfly-nak ezüst van, hozzám a kék áll közel
No meg a ruhám is kékes, mégse tehetek fel pirosat...
Akkor valószinüleg 5 mm-es, kicsit gondolkodtam a simán, - ami 7 mm-es- de iccaka a fényvisszaverős LÁTHATÓ, tehát az lesz nekem is. Csak a szine lesz más, majd én is felrakok képet róla.
Bizony, fényvisszaverős Hogy hány mm-es azt meg nem mondom Neked de valami olyasmi
Nagyon csili-vili, öröm ránézni! Gondolom, a felnicsík fényvisszaverős. 5 mm-es?
Ja és a warning matricákat is leszedtem róla
Jó reggelt!
Felkerült bizony és nagyon jól áll neki
Az olajcsere is megvolt és szépen le lett polírozva, alig bírtam ránézni, úgy csillog-villog
Lássuk már azt a felnicsíkos hétangyalát!Mesóka!
Na mizu Mesike?
Felkerült az a felnicsík?
Sziasztok!
Sikerült összehozni egy motorostalálkozót július 31-augusztus01.-én,Vásárosnamény-Gergelyugornyán a Tiszaparton.
Fürdőzzetek,motorozzatok,...600-750F motorosok!
Üdv:Jani
köszi szépen
megprobálkozom megcsinálni aztán majd kiderül mi lessz a vége
Szia itt van egy email cím de én pl:ezek alapján csináltam magamnak ,ha látod a képet az segít.. http://www.bionicbt.hu/motor/i...
Na arról inkább ne is beszéljünk...
Én a többi lányra gondoltam, akik tényleg amatőrök ugyebár...
azé' kicsit bundás szaga volt....legalábbis az első helyezett...hát....
Láttátok a Ladies Dunlop Throphy-ról a cikkeket, filmeket?
ügyesek voltak a lányok
keresnék bukógombához konzolt vkinek nincs véletlen eladó
vagy rajz róla (méretekkel)
itt lehet pár cuccot venni a bocihoz
http://www.biker-world.hu/kate...
Köszi, azóta már meg is van
Én hiflo szűrőt szoktam venni annak a kodja:HF 138.
Jut eszembe megérkezett a felnicsíkom, 7végén olajcserével karöltve, fel is tesszük rá és már csak a tankpadem hiányzik róla, szóval alakul a gép
Ezt a képet muszáj vagyok beszúrni, a garázsban "tisztálkodás" után...eccerűen gyönyörű
Köszönjük Emese
Na errő beszéltem (kérdeztem) nyusszómusszó!
Köszike!

Olajszűrő ügyben ha 1,5 órával előbb kérdezed, akkor megnézem a sajátomat, mert pont most vittem a PARDI-ba kötelező szervízre. Délután megyek érte.

Ha a doboza megmaradt, akkor leolvasom róla.
Amúgy bárhova bemész, akkor típus és évjárat után a kezedbe adják a hozzávalót.
Jóvanna 2.5 és 2.2ha nem tévedek, így jobb?

Nem tudjátok véletlenül, milyen olajszűrő kell a bociba? az olaj má' megvan, csak a szűrőt kéne még megvegyem...
Üvegtigrisben erre annyit mondtak: "kösz Csokikám sokat segítettél ..."
Annyi volt benne, amennyinek lennie kell számokat ne kérdezz, a párom csinálja mindig