Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj igen, ez velem is elő szokott fordulni, de én nem szoktam brummogtatni nekik, mert ez a szelephang nem annyira élvezetes
Én tegnap este húztam el egy Mergás mellett, pirosnál mellém állt és elkezdett dudálgatni. Nnnna mondom...... meg kell verekednem valakivel. Balra néztem aztán csak ezt láttam:
Aztán pár csuklómozdítással a tudtomra adta,hogy szívesen hallaná a motor hangját. Eleget tettem burkolt kérésének és kilőttem mellőle.
Figyi, fél 7-től fodrásznál leszek, szal később hívj majd
Azannyát!
Én ilyenkor fogom és az adott pillanattól refivel közlekedem városban (IS!) ...
Óvatosan ám!
Az a baj, hogy a hőségben motorozást én sokszor azért nem kultiválom, mert az autósok is hőgutát kapnak és kötschögök lesznek mert az izzadás nem érdekel, én birom
De pld. ma reggel 9-kor már majdnem elkaszált egy autós, olyan közel jött, hogy a térdkoptatóm súrolta az autóját
Na azér' alszom még egyet erre, mert az ember nem mindennap tud csajokkal motorozni.
A zsírégetés meg ugye egy finom kifejezés a hőségben motorozásra.
Jójó, rendben..., én tuti moccolok, sőt hívtam még lányokat, de egyelőre nincs jelentkező igen meleget mondanak aznapra valóban, de egy kis zsírégetés kell

Találkozhatunk majd a flóriánon, vagy még előtte ahol a HÉV is megy, talán Újlaki rakpart, ott van egy MOL kút és asszem egy Yamaha kereskedés..., de majd leegyeztetjük akkor telón
Hello sumakker,

nagyon köszönjük a jójívánságokat, de nincs szerencséd, az már bitzos hogy 1db pocaklakó van nálunk.
Minden más még kérdéses, mert még a felénél sem járunk az időnek.
Ne ijesztegess Mesóka a rács méretével!
Maradjunk annyiben, hogy holnap úgyis beszélünk (estefelé hílak) és addig még eldöntöm, hogy motor vagy kocsi lesz belőle. (mármint amivel megyek)
A fene tudja elfér-e a rács topcase dobozomban, a másik meg, hogy péntek-szombat 2 napot és kb 600km-t mentem - felét bőrben és a másik felét kánikula ruhában - ebben a melegben és megmondom őszintén nem vágyom a 37-39 fokban a motorra. (holnaptól ugyanis embert próbáló hőséget mondanak, 1 szál pólóban meg nem motorozunk ugye)
Vasárnap Rudabányácskáról hazafelé már 20-22 fok volt, úgyhogy már a bőrben nem akartam megkattanni a melegtől, úgyhogy legalább a táv 1/3-át hő szempontjából is élveztem!
Lehet sajnálni, aki nem volt ezen a MERSZ Long Day Trophy-n!

Na szóval max Surány előtt valahol talizunk valahol egy benyakúton vagy ahol megbeszéljük és onnét már együtt megyünk, de ezt még holnap estefelé leegyeztetjük.

Csokoládé
Gratulálok Nektek ebből az alkalomból, remélem ikrek lesznek. Esetleg trikrek. Ó, de kacagnék. Persze nem kárörvendően. Na, de komolyan, nem iszunk előre a medve bőrére, de jó egészséget, kitartást, sok türelmet kívánok! Én azt vallom, mindegy, hogy fiú, vagy lány, egészséges legyen! Úgyhogy hajrá, szurkolok Nektek!
Na akkor egyre gondoltunk

Amúgy jut eszembe, készülj valami nagy hátizsákkal, mert ez egy viszonylag nagy darab rács!
Én arra gondoltam, hogy mindig be foglak várni és nem hagylak ott seholsenem' így utas nélkül ...
Hihetetlen, ti nők MINDIG másra gondoltok!

Szíííjjjúúlétőr!
Hát ebben maximálisan biztos voltam, nem is azért mondtam
Megígérem nem fogok a kialakult helyzettel visszaélni!
Okés akkor telón megdumáljuk meeting pointot meg mindent..., de valszeg kettecskén megyünk akkor
Köcci a gratulát!

Na a 'Sütőtök' az szuper!
Ezek szerint ha a délitől jössz(tök), akkor találkozhatunk is a környéken, mert én a Villányi útnál dolgozom és fél5 körül indulni bírok! (aznap akkor mocival jövök dolgozni, és a Mondejót pedig addig a "fogasra akasztom" addig.

Na de ezt majd fixáljuk szerdán estefelé, Rádcsörgök, mert eccerűbb' ezeket telón előre ríltájmban lefixálni, mint itt a fórumon.
Wow, gratula Apuka hát bizony, akkor csak óvatosan
Surány egészen pontosan 40 km a délitől, nem vészes és ha nem szerdán, akkor legyen csütörtökön
Na ez csúcsszuper!
Nekem már holnap du, vagy estefelé is jó lenne (5-től), akkor még nem lesz olyan meleg, de simán alkalmazkodom. Egyedül a szerda még a kicsit tervezhetetlen számomra, mert déltől asszongyák' 5 körülig szerelik nálunk otthon a klímát be, szal' ki tudja mikor végeznek) Amúgy szinte bármelyik nap jó, de a szerdát azt most még nem merném megígérni. ;-) Minél később megyünk, annál kevésbé főlünk meg, de ahogy látom nincs messze ez a Surány, szóval nem fogok teljesen bőrbe beöltözni sem.

Ui.: Asszonyka a hétvégén ült motoron most jó ideig utóljára, mert fél év múlva már 3-an leszünk.
Na jó reggelt semmi gond, kimehetünk ezen a héten is, jó időt mondanak
Mit szólnátok egy szerdához mondjuk, akkor a Párom is korán végez (fél 5-kor) és akkor szépen kigurulunk
Számodat elmentettem és majd küldök esemest
Hello Mesike,

hát nem jött a fórumról értesítő hogy válaszom érkezett, aztán nem is jöttem fel.

Háááát ezt benéztük akkor, a szép az, hogy simán ráértünk volna. (amúgy nem barátnő, hanem 1 éve feleség)
Szal lesz még szép idő ahogy láttam, szólj csak ha jó Neked és elgurulhatunk értefele munka után. Jobb volna telefonon, mert úgy gyorsabban össze lehetne szervezni. Itt a számom (06309192869), írd fel magadnak (máshogy úgysem tudnám Neked elküldeni, egy hölgytől meg nem kérünk olyat, hogy ő tegye ki egy fórumra a számát) és alkalom adtán küldd el nekem a számodat és tudunk majd egyeztetni.

Eskü én ma láttam hogy felírtál ide. (biztos nem a válasz gombot nyomtad, ezért nem kaptam értesítőt)

eeekkkeeeet
Valaki nagyon dolgozik..., még várok picit, hátha előkerülsz Tom
Hey Tomtomtom, micsinász ma 5-6 körül? Ha gondolod dobd fel a barátnődet magad mögé és kigurulhatunk Surányba a rácsért együtt
ohh,,, feketét ne vegyé mer az slankít