Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike

Gratulálhattok, jövő héten megtörténik a csere
Ja! Bocsánat h, csak néha bukkanok fel, de külföldön melózom.

MESIBABA! ISTEN HOZOTT A KLUBBAN!

Belevaló a csaj mi?

Tommy
Szevasztok mindenki!

Ősszel felborított 1 állat, álló helyzetben.
A Bocinak semmi nagyobb baja nem lett hál istennek!
De, az első sárvédőm oda lett.

Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni. Kéne egy szürke.
GSX750F '04 szürke metál /a régebbi nem jó rá/
A gyári k...drága........

Vigyázzatok magatokra idén is!

üdv: Tommy
Ahha, ez egyszerűnek látszik valóban...
Én az enyémmel szenvedtem kicsit, de ez így hogy darabokban van, biztos könnyebb és nemkell ahoz egy óra
Lefotóztam, hogy milyen formában jött meg a csomagban a cucc.

Ennek ugye az a nagy előnye, hogy ívre van hajlítva, így nem kell az ívtartással szöszölni felrakés közben, sokkal egyszerűbb ezáltal és felhasználóbarátabb a felrakás.

És nem kell hozzá semmi felrakó szerszám, simán kézzel fel lehet rakni a két kerékre max 1 óra alatt kezőknek is.
Na tegnap estefelé felkerült a csík a bringára, ma pedig egy esti motorozást tervezünk a városban Budapesten sötétedésig.
Szóval ma fotózunk is és felrakom a képet.

Elég jóóó lett!

Jujj, muti majd meg!
Én tegnap kaptam meg az ezüst-metál színt, állat!
Ha felraktam, akkor lesz fotó róla.
mert ő megkapja "ingyé" a megfelelő méretű gumit. nekem sajnos nem adnak új gumit ha lemegyek a garázsba, így kénytelen vagyok magam beszerezni és az általam ismert forrásokból gyakorlatilag csak 120/180-as méretet tudok beszerezni. a tudásomhoz alighanem elég lenne a 160-as de lehet még a 140-es gumi is de mivel ilyeneket nem tudok venni így marad a 180. persze van hiúsági része is a dolognak mert azért egy 180as gumma jobban is mutat hátul de csak ezért nem vettem volna meg. új gumi nálam elvek miatt sem jöhet szóba....ingyen nem adják én meg biztos nem fizetek 3* árat egy 10%-al jobb gumiért...
na ennyi.
Mindenképp

De egyelőre crossfingers van, hogy összejöjjön a moci még ne igyunk előre a medve bőrére
Szerintem az is jól néz ki rajta,csak szépen kell felrakni.
Majd ha kész tegyél fel képet.
Wow, nem rossz bár az enyém fehér indexes lesz, szóval a narancssárga nem igazán jó választás nálam
Én ezüst, vagy kékben gondolkodtam
Eljött a vizsgaidőszak!

Lejárt a gyári műszaki,Érden a Szabóék nagyon rugalmasan kezelték és megoldották a dolgot.
Ajánlom mindenki figyelmébe aki környékbeli.
Szia!
Én tettem fel felnicsíkot narancs színben.
Nekem tettszik ,itt egy pár kép róla
Fény visszaverős kivitelben
Ja, és ezenkivül mást nem is erőltetek, ennyi "csicsa" elég lesz. De ez az én szubjektív véleményem, mindenki ugy "tekeri" a motorját ahogy akarja, 1 a lényeg, meg legyen vele elégedve. Mindjárt be is zárok itt, és sietek haza, kihozom a mocit, még 1 guriga belefér a mai napba!
Ezen már én is gondolkodtam , de bennem erősödik a gyanú, hogy piros lesz. Feketén szerintem egész jól fog kinézni.
Na erről beszélek.

A felcsík is dob majd rajta, meg érdemes náluk matrica ügyben is szétnézni, vagy valami egyedit csináltatni a skaccal.
kisebb a gördülési ellenállása...
Na, már írtam is nekik emailt
csak azt tudnám Talma motorján miér' van olyan virsli méretű gumi.

én vala az öccs de nem 190-es hanem 180-as gumit használok. igaz slicket. nekem nem volt vele gondom. éppen elfér nem érzem nehezebbnek az irányítást mint a 160-as gumival. viszont ha belelegedett akkor bármit meg merek tenni vele, nem lehet megcsúsztatni, legalábbis az én technikai tudásommal még nem sikerült. pedig volt hogy nagyon elbaltáztam a dolgot de a gumi eddig mindig kisegített. ráadásul 180-as gumi tonnaszámra van használtpiacon míg a 160-ast úgy kell vadászni. én ezért is tértem át a nagyobbra
Én most fogom felrakni, már meg van rendelve, ezüst-metál színben:
www.motormatricak.hu

Felnicsíkra gondolsz? az már nekem is eszembe jutott, mint első lépés a csicsázáshoz
max díszcsíkot neki, és már csicsa is.
Inkább az utat nézegesd közben mint a mocikát.

Én egy kicsit nehezen barátkozom meg a színével...