Köszi!
Mondjuk szerencsém volt ezekkel, mert olyan occsó volt 2 éve hogy nem bírtam ott hagyni a Hein-Gericke nyári akcióban: a dzseki db-ja 49,9 EUR-ra volt leárazva, a nadrág 39,9 EUR volt. Ha összeadod, akkor fejenként 89,8 EUR-ból meg volt a ruha, ami átszámítva kettőnknek még mai árfolyamon is kb. 54e HUF. VICC!
A hétvégén kanyarogtunk és a tesóm nekiállt fotókat csinálni a vízelvezető árokból, hogy legyen már menet közbeni kép is rólunk.
Ez pl naon jó lett, de nagyon sok jó sikerült, mondjuk a technika sem két filléres volt, amivel a képek készültek.
bocs hogy belevau, de kötelesek olyan utasítást adni a mocihoz, ami 100%-ban az adott termékhez, jelen esetben motorhoz való, illetve használható.
Szerintem menj vissza abba a kereskedésbe és kérd számon tőlük.
Szia Tomi!
Nem régen van fent az oldaltartó, és hálaisten doboz is van már hozzá. A csíkot tényleg baromi egyszerű volt felrakni, a tied féle annó nem ment fel nekem, akkor elment tőle a kedvem. Azt nem nekem találták ki.
Szia sumakker!
160/60 van fent, de ha visszalapozol, akkor ezt március 30 körül kitárgyaltuk itt a topicban az előző, vagy a 2-vel ezelőtti oldalon.
Szeva Tomcat!
Rég láttalak,nekem még az is uj,hogy oldal koznzol is van a mocidon.
Jó lett a csíkod
Gondolom egszerübb volt feltenni mint az enyémet.
Üdv.
Tomi
sipeternek valószínű más a tapasztalata, de én már mindkettőt "szereltem" mocira és ez összehasonlíthatatlanul egyszerűbb volt. De hát nem vagyunk egyformák.
Szóval pár kép a mociról a george féle felnicsíkkal. Szerintem nagyon feldobja.
nagyon megérte!
Mondjuk szerencsém volt ezekkel, mert olyan occsó volt 2 éve hogy nem bírtam ott hagyni a Hein-Gericke nyári akcióban: a dzseki db-ja 49,9 EUR-ra volt leárazva, a nadrág 39,9 EUR volt. Ha összeadod, akkor fejenként 89,8 EUR-ból meg volt a ruha, ami átszámítva kettőnknek még mai árfolyamon is kb. 54e HUF. VICC!
Mesi! KÉPET!
mondjuk komoly ahogy össze vagytok öltözve
Én egész 7végén kint voltam a ringen, szinte nyári idő volt ...
Ez pl naon jó lett, de nagyon sok jó sikerült, mondjuk a technika sem két filléres volt, amivel a képek készültek.
bocs hogy belevau, de kötelesek olyan utasítást adni a mocihoz, ami 100%-ban az adott termékhez, jelen esetben motorhoz való, illetve használható.
Szerintem menj vissza abba a kereskedésbe és kérd számon tőlük.
Üdv,
Tom
Most vásárolt GSX650F-hez keresek angol vagy magyar nyelvű használati utasítást! Csak a Bandit-ét adták hozzá, viszont a műszerfal teljesen más! Üdv.
Szia Tomi!
Nem régen van fent az oldaltartó, és hálaisten doboz is van már hozzá. A csíkot tényleg baromi egyszerű volt felrakni, a tied féle annó nem ment fel nekem, akkor elment tőle a kedvem. Azt nem nekem találták ki.
Szia sumakker!
160/60 van fent, de ha visszalapozol, akkor ezt március 30 körül kitárgyaltuk itt a topicban az előző, vagy a 2-vel ezelőtti oldalon.
Tommy750-el
Ezt egy kicsit nem értem
Nem keversz össze engem Toomy750-el?
Gratula a mocidhoz,ha jól tudom a motorradnál vetted?
Az enyém is onnan származik.
Jó kis motor
Rég láttalak,nekem még az is uj,hogy oldal koznzol is van a mocidon.
Jó lett a csíkod
Gondolom egszerübb volt feltenni mint az enyémet.
Üdv.
Tomi
Mert sikerült a csere és ha minden igaz, hétfőn hozhatom is el
Csak azért hogy így néz ki az ezüstmetál csík a fekete motorhoz.
A matricások még nem írtak vissza pedig rendelnék én is!
Srácok és hol marad a gratuláció?
Szóval pár kép a mociról a george féle felnicsíkkal. Szerintem nagyon feldobja.