Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj bizony vigyázok rá, kicsit parázok is, de nem lesz itt gond, ügyeske vagyok...
Ehhh, na az tényleg nem vót péz érte
nagyon megérte!
Most pont szép az idő egy motor el hozatalára ,csak óvatosan vele vigyázz a kicsikére ,és magadra..
Köszi!
Mondjuk szerencsém volt ezekkel, mert olyan occsó volt 2 éve hogy nem bírtam ott hagyni a Hein-Gericke nyári akcióban: a dzseki db-ja 49,9 EUR-ra volt leárazva, a nadrág 39,9 EUR volt. Ha összeadod, akkor fejenként 89,8 EUR-ból meg volt a ruha, ami átszámítva kettőnknek még mai árfolyamon is kb. 54e HUF. VICC!

Mesi! KÉPET!
gratz tényleg jó kép
mondjuk komoly ahogy össze vagytok öltözve
Jujj, úgy izgulok... ma mehetek a motorkáért
Ez tényleg naon jó lett ....

Én egész 7végén kint voltam a ringen, szinte nyári idő volt ...
Jaj, de bizony..., bocsi
A hétvégén kanyarogtunk és a tesóm nekiállt fotókat csinálni a vízelvezető árokból, hogy legyen már menet közbeni kép is rólunk.
Ez pl naon jó lett, de nagyon sok jó sikerült, mondjuk a technika sem két filléres volt, amivel a képek készültek.
Hello,

bocs hogy belevau, de kötelesek olyan utasítást adni a mocihoz, ami 100%-ban az adott termékhez, jelen esetben motorhoz való, illetve használható.
Szerintem menj vissza abba a kereskedésbe és kérd számon tőlük.

Üdv,
Tom
Ok,ok, igazad van, figyelmetlen voltam, biztos olvastam is, csak most épp nem vagyok a topon , de azért kösz a választ. Nekem viszont piros csík lesz.
Sziasztok !

Most vásárolt GSX650F-hez keresek angol vagy magyar nyelvű használati utasítást! Csak a Bandit-ét adták hozzá, viszont a műszerfal teljesen más! Üdv.
Sőőőt, még én is ott vettem az enyémet.

Szia Tomi!
Nem régen van fent az oldaltartó, és hálaisten doboz is van már hozzá. A csíkot tényleg baromi egyszerű volt felrakni, a tied féle annó nem ment fel nekem, akkor elment tőle a kedvem. Azt nem nekem találták ki.

Szia sumakker!
160/60 van fent, de ha visszalapozol, akkor ezt március 30 körül kitárgyaltuk itt a topicban az előző, vagy a 2-vel ezelőtti oldalon.
Hello! Milyen méretű a hátsó gumid?
bocsi.
Tommy750-el
Külföld?
Ezt egy kicsit nem értem
Nem keversz össze engem Toomy750-el?
Nahát, milyen gyorsan elérnek a hírek külföldre
Szia!
Gratula a mocidhoz,ha jól tudom a motorradnál vetted?
Az enyém is onnan származik.
Jó kis motor
Szeva Tomcat!
Rég láttalak,nekem még az is uj,hogy oldal koznzol is van a mocidon.
Jó lett a csíkod
Gondolom egszerübb volt feltenni mint az enyémet.
Üdv.
Tomi
Kiráááááály!
a gratulációt én várom, Teee
Mert sikerült a csere és ha minden igaz, hétfőn hozhatom is el
Nem kő gratulálni, nem azér' tettem fel.

Csak azért hogy így néz ki az ezüstmetál csík a fekete motorhoz.
ez nagyon szupi lett
A matricások még nem írtak vissza pedig rendelnék én is!

Srácok és hol marad a gratuláció?
sipeternek valószínű más a tapasztalata, de én már mindkettőt "szereltem" mocira és ez összehasonlíthatatlanul egyszerűbb volt. De hát nem vagyunk egyformák.

Szóval pár kép a mociról a george féle felnicsíkkal. Szerintem nagyon feldobja.
Szerintem ezt a fajtát sokkal egyszerűbb felrakni :