Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is lett olyan rossz!
Kössz! Na azért már kész a járgány, lemosva és kitapettázva! Akarom mondani felnicsíkozva! Szerintem király. Mostmár tudom is, hogy kell felnicsíkot ragasztani.
Respect Öregem!
Nincs is több kérdésem!
A helyzet az, hogy nekem iker fiaim -is- vannak, ketten, de néha úgy érzem, hogy hárman, vagy négyen ! Namost melettük ez is igen szép teljesítmény. Akinek több gyereke van, az tudja, miről beszélek. Majd reggel,- mikor még nem jönnek "segíteni"- majd befejezem .
Sumikám!
Nem ittál elég sert?

Milyen félmunka ez, hogy csak 1 keréken van az anyagból?
Szia Sumi!
Egész jól néz ki,de ez úgy lenne szép ha elől is lenne.
Egy sör nem sör ,de egy kerék sem kerék motornál
Mai teljesítmény: 350 Km gurulás, és a hátsó kerékre feltettem a felnicsíkot. Tudom, nem valami sok , de kis dolgoknak is tudni kell örülni! Tehát ki is bontottam 2 sört, mert EGY sör nem sör, KÉT sör Egy sör!
bódis dob összekötő csővel 72000 "ha kicsit jobbat szeretnél"
A enyémen is raptor cső van igaz használtan volt 25 pénz,de nekem megfelel szerintem jó hangja van.
Persze teljes rndszerről beszélünk toroktól.
Vizsgánál nagyon könnyen vissza tudtam tenni a gyári kidörrenőt
Érdemes használtak közt is körbe nézni.
Meg fogom próbálni
Hát az nincs közel ...
Beszélj velük, lehet hogy occsóbb is lesz, csak bájosan mosolyogj és légy határozott.

Nagyon szépen dolgoznak.
Köszi, megnézem...
Bár nemrég beszéltem a raptorosokkal, csak ők ugye Csongrádban vannak... náluk tokkal-vonóval lenne 52 ezer...
Deee, csak a fotókon, ami ugye nem látszik...
Mesike!

Ha egyedi kipuffot akarsz, akkor egy javaslat:
simabela.extra.hu
(Bp, XIV. kerület)
Én ott csináltattam és nagyon baba hangja lett!
Totál kívánságra, méretre csinálták úgy, hogy bármikor egy mozdulat a régi visszatenni, és gyakorlatilag a legalsó ponntól ahol elérhető a kálhyacső, onnan toldották, bravúros!
Lehet választani: milyen alakú legyen, szín, anyag, kivehető hangtompító, és a hangolása, hogy honnan milyen fordulattól legyen milyen hangja, szóval mindent.

Tok-vonó 60e volt, de ez hogy felrakva és komplett rendszer így már nem vészes.

Ha occsóbb kell és jó, akkor érdemes használtan szétnézni.
Hoppá Mesike!
Elfelejtettél hozzá pillázni!

Jó a cikk! nyomtatva is megjelenik, vagy "csak" interneten?
Jó a bőröd!
Nekem 1 "csinált" dob van a gépen. Itt a környéken van egy srác,- nagyon profi - ő gyártotta. Persze nem erre a mocira készült, hanem ülés alá, azért ilyen csinosan rövid. Állat királyságos! Nagyon disztingváltan, kultúráltan és visszafogottan ordít. De tényleg. Mikor izomból megtekerem, aztán visszatekerem, hogy dolgozzon a motorfék, visszahörög, és lángot lök. Állatságos! Ja, a felnicsík is megérkezett. Mostmár csak egy kis ráérés szükségeltetik. Egyszóval szerezz be valami jó kis dobot a gépre!
Milyen dob van a mocidon?
Én is szeretnék majd rá újat, de még nemtom milyet...
Tegnap telefonáltam, mondták, hogy bocsi, és még ma - vagyis tegnap- soronkivül küldik. Mivel világvégén lakom, kicsuktam a mai érkezést , de akkor is holnap meg kell, hogy érkezzen. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni!
Hihi na mi újság a felnicsíkkal, van valami fejlemény?
Mesóka a népszerű!
http://magazin.topbike.hu/?p=1602
Üdv!

Beteszem ide, hátha...
Téves rendelés miatt van egy lánckerékpárom 600/650-es Banditra,illetve gsxf600/750re a vizes K7-K8-ra katalógus szerint felmegy, a gyári 525 helyett 530-as lánccal.

Ára: 8800 pénz

Elöl 15 fog, hátul 47, JT lánckerekek.

30 324 2727
Ok. Már kacérkodtam is a gondolattal, hogy holnap rájuk csörgök, mert eddig semmi nem történt . Na de majd holnaptól........
Szia!
Hát igen, az elailre nekem sem reagáltak sajnos..., szerintem hívd őket fel és onnantól már nagyon gyorsan megy minden