Sziasztok, jó olvasni Benneteket.
Eddig azt hittem hogy csak én bénázok az M0-án amikor úgy érzem hogy a Boci akaratomtól függetlenül csalinkázik ide-oda az oldalszélben.........
Széles utat
Hát igen, az oldalszél nem a barátunk. Nagy oldalidom, nagy felület, mint egy vitorla, belekap a szél.
Egyszer engem a Bakonyban, mikor felértem a cseszneki szerpentin tetejére, ott rakott odébb az oldalszél, de egészen a felezővonalig. Még mázli hogy nem jött senki.
Remelem legkozelebb Te is johetsz velunk! A tura jo volt, bar ausztriaba az elso hataratkelonel nem engedtek at bennunket. Ami kulon meglepett, hogy mennyire motorozhatatlan a boci viharos oldalszelben, nem megszokott dolog, hogy a tobbieknek ram"" (ránk) kell varniuk.
Sziasztok ha valakinek van bontásban bocija , kellene nekem 750 eshez egy ilyen. Az aksi mögött van ez és az önindítóhoz megy egy vastag vezeték és még a tank alá négy vagy öt vékonyabb.
Amúgy ilyen közös gurulásokat itt vagy a facebookon szervezzük? Vagy ha valaki menne valahová és lehet hozzá csatlakozni, akkor hová írja ki inkább szerintetek?
Kell neked a nulla szélvédelem, hogy már 100-nál nyomjon le a motorról? Kell neked, hogy a túrákon lemaradj, mert a kanyarokba nem tudsz úgy döntögetni a széles lábtartó miatt? :)
Sziasztok!
A télen szeretnék motort vásárolni, a 750-es boci is számításba jött a kedvező ár/állapot/évjárat arányok miatt. Jelenleg egy Freewindem van, nem a motorerővel van a nagyobb problémám, hanem a 2 személyes cuccolós motorozásokkor a fékkel és a futóművel. A terhelés: 100+ kg vagyok beöltözve+ utas + csomagok akár 5-7 napra. Ezek mellet még városi rohangálásokra is használnám, ezért a Pan Europa méretű motorok nem jöhetnek szóba. Mit gondoltok értelmes választás lehet egy boci?
Szép napot mindenkinek lenne egy brutál kérdésem van e valaki aki
copperról ült át a bocira és mik a tapasztalatai nagyon szeretem a bocimat csak néha elcsábulok a kényelem felé szeretném ha valaki lebeszélne róla előre is kösszi szép napot
már megrendeltem az újat... tákoltam cseréltem gyűrűket,egy darabig jó volt aztán elengedte magát.valahogy nem akarok főnix madárrá változni,beérem a ritka nagy barom címmel is de ez van sajnos,fosok hogy kigyullad,inkább kifizetek most 40rugót egy gyárira,azért köszönöm
Eddig azt hittem hogy csak én bénázok az M0-án amikor úgy érzem hogy a Boci akaratomtól függetlenül csalinkázik ide-oda az oldalszélben.........
Széles utat
Nekem volt hogy kanyarba rádöntéskor dobott meg. Halálfélelem
Egyszer engem a Bakonyban, mikor felértem a cseszneki szerpentin tetejére, ott rakott odébb az oldalszél, de egészen a felezővonalig. Még mázli hogy nem jött senki.
Amúgy ilyen közös gurulásokat itt vagy a facebookon szervezzük? Vagy ha valaki menne valahová és lehet hozzá csatlakozni, akkor hová írja ki inkább szerintetek?
remélem mindenki rendben hazaért, és jól éreztétek magatokat!
Remélem máskor tudok csatlakozni.
A télen szeretnék motort vásárolni, a 750-es boci is számításba jött a kedvező ár/állapot/évjárat arányok miatt. Jelenleg egy Freewindem van, nem a motorerővel van a nagyobb problémám, hanem a 2 személyes cuccolós motorozásokkor a fékkel és a futóművel. A terhelés: 100+ kg vagyok beöltözve+ utas + csomagok akár 5-7 napra. Ezek mellet még városi rohangálásokra is használnám, ezért a Pan Europa méretű motorok nem jöhetnek szóba. Mit gondoltok értelmes választás lehet egy boci?
copperról ült át a bocira és mik a tapasztalatai nagyon szeretem a bocimat csak néha elcsábulok a kényelem felé szeretném ha valaki lebeszélne róla előre is kösszi szép napot
Ma reggel meg egy fekete bocival találkoztam a József A. utcán. Egyre többen vagyunk?
http://www.oring.hu/
itt próbáld meg a csaphoz a gyűrűket.Én pár éve náluk vettem és azóta sincs semmi gond.