Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocccs
Jò olvasni hogy mi is bénázunk
Sziasztok, jó olvasni Benneteket.
Eddig azt hittem hogy csak én bénázok az M0-án amikor úgy érzem hogy a Boci akaratomtól függetlenül csalinkázik ide-oda az oldalszélben.........
Széles utat
Hello!

Nekem volt hogy kanyarba rádöntéskor dobott meg. Halálfélelem
Hát igen, az oldalszél nem a barátunk. Nagy oldalidom, nagy felület, mint egy vitorla, belekap a szél.
Egyszer engem a Bakonyban, mikor felértem a cseszneki szerpentin tetejére, ott rakott odébb az oldalszél, de egészen a felezővonalig. Még mázli hogy nem jött senki.
Remelem legkozelebb Te is johetsz velunk! A tura jo volt, bar ausztriaba az elso hataratkelonel nem engedtek at bennunket. Ami kulon meglepett, hogy mennyire motorozhatatlan a boci viharos oldalszelben, nem megszokott dolog, hogy a tobbieknek ram"" (ránk) kell varniuk.
Sziasztok ha valakinek van bontásban bocija , kellene nekem 750 eshez egy ilyen. Az aksi mögött van ez és az önindítóhoz megy egy vastag vezeték és még a tank alá négy vagy öt vékonyabb.
Merre jártatok?

Amúgy ilyen közös gurulásokat itt vagy a facebookon szervezzük? Vagy ha valaki menne valahová és lehet hozzá csatlakozni, akkor hová írja ki inkább szerintetek?
Okrisz, peppe68:
remélem mindenki rendben hazaért, és jól éreztétek magatokat!
Remélem máskor tudok csatlakozni.
Kell neked a nulla szélvédelem, hogy már 100-nál nyomjon le a motorról? Kell neked, hogy a túrákon lemaradj, mert a kanyarokba nem tudsz úgy döntögetni a széles lábtartó miatt? :)
Sziasztok!
A télen szeretnék motort vásárolni, a 750-es boci is számításba jött a kedvező ár/állapot/évjárat arányok miatt. Jelenleg egy Freewindem van, nem a motorerővel van a nagyobb problémám, hanem a 2 személyes cuccolós motorozásokkor a fékkel és a futóművel. A terhelés: 100+ kg vagyok beöltözve+ utas + csomagok akár 5-7 napra. Ezek mellet még városi rohangálásokra is használnám, ezért a Pan Europa méretű motorok nem jöhetnek szóba. Mit gondoltok értelmes választás lehet egy boci?
Szép napot mindenkinek lenne egy brutál kérdésem van e valaki aki
copperról ült át a bocira és mik a tapasztalatai nagyon szeretem a bocimat csak néha elcsábulok a kényelem felé szeretném ha valaki lebeszélne róla előre is kösszi szép napot
Ha valakinek van kedve.link
jó pénz az,a pr2 is megállja a helyét sportos vezetés mellett,vizes úton sem volt rossz bár az enyém már csere érett.
Köszi. Közben megoldódott. Már két hete fent van a Pilot Road 2. :) Olcsón hozták...26k-volt, igaz szlovák számlával, de házhoz hozva.
Szia, első gumit most cseréltek Vecsésen: www.tire.hu
Ez én voltam
Igen, hála Istennek. Lassan bocsáthatnánk ki klubkártyát és harcolhatnánk ki kedvezményeket. :)
van ez a fészbukos csoport,ott is láttam egyre népesedünk
Peppe68: mi szombaton biciklizünk arra.
Ma reggel meg egy fekete bocival találkoztam a József A. utcán. Egyre többen vagyunk?
Én nem állítgatom karbiszinkronnál csak. De megoldható az is.
már megrendeltem az újat... tákoltam cseréltem gyűrűket,egy darabig jó volt aztán elengedte magát.valahogy nem akarok főnix madárrá változni,beérem a ritka nagy barom címmel is de ez van sajnos,fosok hogy kigyullad,inkább kifizetek most 40rugót egy gyárira,azért köszönöm
Üdv!
http://www.oring.hu/
itt próbáld meg a csaphoz a gyűrűket.Én pár éve náluk vettem és azóta sincs semmi gond.
Bionic, nem pentek?
Ki volt szombaton 14h után Győrben a Szabadhelyi vasúti átjárónál? Gyerekekkel voltam ott, és nekik is tetszett a gép. Na meg a hangja.