Sziasztok! Szépen kérem valamelyik bocis kollégát akinek esetleg van bukógombája, hogy a konzol rajzát ill. méreteit nem tudná nekem elküldeni? Eldőlt a gép :( és nem akarom az ismétlést! Köszönöm a segítségetek!
kicsit szeles az idő,de legalább nem okoz agyhugykövet a rendes ruházat.esőruha(fürdőgatya) biztosítva)
szerintem én elindulok lassan,pestiekkel 9kor tali
Elméletileg igen! A cimborám azt mondta, hogy hozza egy haverját, nah őt nem ismerem. De bevallom én örülök ha 11-re beesek a turulhoz, mertr közbe jött egy kis progi sajnos, de ha esetleg nem érlek ott titeket akkor utánatok megyek!
Hali, nem bele vau mert nem leszek ott holnap,de mi elég sűrűn motorozunk csapatban cipzárban de mi úgy szoktuk hogy szar úton meg élesebb kanyarban nem tartjuk az alakzatot mert a tapasztalatunk szerint az balesetveszélyesebb ha mindenáron ragaszkodunk hozzá és valakit megviccel egy élesebb kanyar.ez a mi tapasztalatunk.jo éjt.
na halihó,végre van net is minden fain.Dorogról megindultam a viharokkal együttdélután ,rákospalotán el is kapott a mocsok úgy szarrá áztam de jól esett cikrított rendesen az égi meszelő.
haveri körben meg felvonulásokról ismerős dolog a cipzár de nem nevezném magam ilyen téren rutinosnak,vezetőnek meg alkalmatlan,magamat elvezetem bárhova. Nem hiszem hogy túl kell misztifikálni,megoldjuk.
azt hiszem elterülök mint az alföld,elég volt mára jó éjt holnap tali
Hát aki nem tud jönni azt sajnálom, legközelebb majd remélhetőleg szerencsésebb lesz az időpont Nektek is. A kis kalauz nagyon jó, én sem sokat közlekedtem még alakzatban :D
Az előrejelzés szerint ma leesik az eső nagy része és ha szerencsénk van akkor gyönyörű idő lesz, délutánra már sütni fog a nap :D
sziasztok sajna nem tudunk részt venni mi sem holnap,pedig nagyon vártuk,az ok :elkelt a mocim.....lett belőle egy 750 viragó ami még építés alatt van.....
Ha nem tartod a helyet akkor veszélyezteted a mögötted menőt. Nem véletlen a zipp zár alakzat. annyi helyed van az előtted és mögötted lévő közt, hogy ívet tudj tartani kanyarban.
Mondjuk az számomra érthetetlen, hogy miért van az beleírva,hogy kanyarodáskor se csússzunk át a másik sávba.... ha a külső szélén megyek és jön egy jobbos kanyar, akkor 90-100-as tempónál az út széléről elég necces bedönteni a kanyarba onnan. Szerintem kanyarodáskor érdemes helyezkedni kicsit.... Bár én kezdő vagyok.
A csapatos motorozásròl tennék egy linket. Bár ez az egyesület által használt, de pozìciòkat kialakìthatunk előtte is. Mondjuk pròbàltam jò utat találni a zavartalan motorozáshoz. http://www.route82.hu/csapat.p...
Hát nagyon sajnáljuk, de mi is itt élünk, megértjük!
Más:
Azt tudjuk, hogy ki az a rutinos, aki a pesti csapatot vezeti?
Gondolom csapatban való motorozást, cipzár alakzatot ismeri mindenki vagy kell beszéljünk indulás előtt ilyenekről?
üdvözlet.sajnos bármennyire is szerettem volna ott lenni de a holnapi találkozót ki kell hagynom.Ma reggel közölte a főnököm, hogy ugye nem terveztem semmit holnapra, mert ő igen.Bár mondtam hogy sürgős "családi" ügyem van, meg ugye szabadidő meg ilyenek, erre azt válaszolta hogy ezt hívják ISz-nek.Mármint Irányított Szabadidő.Ő irányítja az én szabadidőmet.Várom majd a képeket, és a beszámolókat, remélem a II. találkozón ott lehetek.Jó mocizást holnapra mindenkinek, vigyázzatok mert sok a marha az utakon.
szerintem én elindulok lassan,pestiekkel 9kor tali
haveri körben meg felvonulásokról ismerős dolog a cipzár de nem nevezném magam ilyen téren rutinosnak,vezetőnek meg alkalmatlan,magamat elvezetem bárhova. Nem hiszem hogy túl kell misztifikálni,megoldjuk.
azt hiszem elterülök mint az alföld,elég volt mára jó éjt holnap tali
bagg
Az előrejelzés szerint ma leesik az eső nagy része és ha szerencsénk van akkor gyönyörű idő lesz, délutánra már sütni fog a nap :D
A csapatos motorozásròl tennék egy linket. Bár ez az egyesület által használt, de pozìciòkat kialakìthatunk előtte is. Mondjuk pròbàltam jò utat találni a zavartalan motorozáshoz.
http://www.route82.hu/csapat.p...
Más:
Azt tudjuk, hogy ki az a rutinos, aki a pesti csapatot vezeti?
Gondolom csapatban való motorozást, cipzár alakzatot ismeri mindenki vagy kell beszéljünk indulás előtt ilyenekről?