akkor szerintem jól csináltam,köszi. a becsöpögést akartam megszüntetni,nem hajlitgattam az úszókat csak tűszelepeket cseréltem és nem folyt pedig tovább is döntöttem mint ahogyan a hengerfejen áll.nem hinném hogy jó munkát végeztem majd kiderül Tasinál.még mindig várom a hengerfejem,nem találtak szelepet...
Meg nyitott uszohaznal, beallitott uszoszintekkel, fejen allo porlasztosorral, meg lehet fujni szajjal, pumpaval, kompresszorral...kB 0.5-1 barnal nem kell tobb.
Majd osszeszerelt allapotban kb azonos pozicioban , mint ahogy a hengerfejen all(elorefele dol kb 10-15fokot), felfuggeszted ès egy ejtotartallyal megtoltod ès varsz hogy tomor e, hogy kozben a tartalyban van folyadek, azaz hidrosztatikai nyomas, szimulalva a beepitett allapotot. Szerintem jozan paraszti esz...
...csak ugye sokan nem kerultek sorra mikor osztottak...
hülye kérdés de hogy kell nyomáspróbázni? amikor megnéztem az enyémet feltöltöttem benzinnel hogy még a csőbe is legyen és megfújtam szájjal.(kompresszorral nem mertem) jó ez így?
Autószerelő, aki néha motorokhoz is nyúl.
Viszont 2 utcányira van. tőlem. Lehet, hogy ez egy valódi szaki szemébe mosolykönnyeket csal, de nálam ez most - mindegy mi miatt - fontos szempont volt....
Ez igen! Mit tud akkor a helyi szerelod, amitol ö motorszerelo, ha egy porlasztosort nem tud rendberakni? A masik is nagy szaktekintely lehet, ha visszaadja ugy, hogy folyik megint...gondolom mennyire alapos lehet ez a balek is, ha egy nyomadprobat nem csinal rajta...
Sziasztok! Mitől lehet az a jelenség, hogy ha gyorsítok 200 felé és felett akkor semmi gond, de ha 200on tartom akkor elkezd kapkodni és erőtlen lesz, olyan mint ha nem kapna benzint és eléggé lassul!
Köszi a segítséget! 2001 es Gsx 750 f
Sziasztok szerintetek ezt a rácsot a srác barkácsolta rá, vagy lehet ilyet kapni valahol? Nekem nagyon tetszik. Melleseg a hangja is teljesen rendbe van
Bionic! En minden nap motorozok....igazodok hozzad...
Okrisz szervez egy turat most vasarnap, ha jol emlekszem ketszazvalamennyi km.....gyete Te is.....
A telszamom 0630 kilencszaz7855 kilencvenkilenc
Sziaaa
Szia!
Dőlt belőle a benzin. Fél nap alatt leállítva fél tank...
Taschner mestert ajánlották, csak Vecsésről a szállítás nekem problémát okozott, így meg sem próbáltam (lehet h hiba volt?)
Helyi szerelőnél van, még nem láttam a motort, telefonon hívott. Azt mondta, hogy egy soroksári karburátor szerelő "bácsihoz" elvitte a karbit, de nem tudta teljesen megcsinálni, mert a négyből kettő továbbra is folyik.
Légszűrőház újra tele benzinnel stb.
Most itt tartunk, hogy kellene egy bontott.
A fentiek alapján van ötleted?
üdv
Miki
pedig a finstEr-be ott van ha nem szolnoki vagy és nem bömböl a gép nem hiszem hogy bárkit is érdekelne rajtad kívül mi van bele ütve.Nekem egy marving dobom van supersprint leömlővel,a dob nyakánál az van beütve egy hegesztett lemezcsíkba hogy 5WW-30 E13. A nagy nyomozás még az NKH-s padon is némi butulást okozott ugyanis fingjuk sincs mi ez,és a gugli se érti.Annyit már tudok luxemburgi az engedély dobon.Szerintem hangos 6000 felett de a vizsgán nem szólt senki egy pisszenést se
Majd osszeszerelt allapotban kb azonos pozicioban , mint ahogy a hengerfejen all(elorefele dol kb 10-15fokot), felfuggeszted ès egy ejtotartallyal megtoltod ès varsz hogy tomor e, hogy kozben a tartalyban van folyadek, azaz hidrosztatikai nyomas, szimulalva a beepitett allapotot. Szerintem jozan paraszti esz...
...csak ugye sokan nem kerultek sorra mikor osztottak...
Én is megyek ma BP-ről, pár ismerős megy megnézni ezt a Henryx City western izét, elmegyek velük megnézni.
Ha valakinek lenne kedve gurulni velünk. Fél kilenc praktiker parkolò győr. Kilenc tò vendéglő parkolòja.
Viszont 2 utcányira van. tőlem. Lehet, hogy ez egy valódi szaki szemébe mosolykönnyeket csal, de nálam ez most - mindegy mi miatt - fontos szempont volt....
Köszi a segítséget! 2001 es Gsx 750 f
Kap Boci egy bontott karbit, a régit meg elküldöm Tasi doktornak javításra (jó lesz az még valamire...).
A véleményére kíváncsi leszek.
A link....
Videó : https://youtu.be/96C9vK9OTZk
Okrisz szervez egy turat most vasarnap, ha jol emlekszem ketszazvalamennyi km.....gyete Te is.....
A telszamom 0630 kilencszaz7855 kilencvenkilenc
Sziaaa
De az biztos, hogy a boci karbiját álmában is összerakja. :)
Dőlt belőle a benzin. Fél nap alatt leállítva fél tank...
Taschner mestert ajánlották, csak Vecsésről a szállítás nekem problémát okozott, így meg sem próbáltam (lehet h hiba volt?)
Helyi szerelőnél van, még nem láttam a motort, telefonon hívott. Azt mondta, hogy egy soroksári karburátor szerelő "bácsihoz" elvitte a karbit, de nem tudta teljesen megcsinálni, mert a négyből kettő továbbra is folyik.
Légszűrőház újra tele benzinnel stb.
Most itt tartunk, hogy kellene egy bontott.
A fentiek alapján van ötleted?
üdv
Miki
Van esetleg valakinek eladó karbi sora?
(2005-os 750F)
Kösz
üdv
Miki
m.zalay@semperkft.hu