ez a márka stílusjegye,avagy a döglött tehén, ahogy a kolega mondta a múltkor rám is borult már nem értem mitől.a bukógomba jó dolog de célszerű olyan anyagból ami azért rugalmas,nem 12.9es keménységű
Mi is haza értünk egyben, igaz még levezető gyakorlatként még mentünk pár km-ert. Köszönet a lehetőségért, jól éreztük magunkat. A túra is nagyon be jött, de szerintem senki nem bánta meg aki végig küzdötte magát. Különösen az tetszett, hogy senki nem hisztizett, mindenki oda tette magát. Jó arcok vagytok koszi mindent.
Sziasztok! Szépen kérem valamelyik bocis kollégát akinek esetleg van bukógombája, hogy a konzol rajzát ill. méreteit nem tudná nekem elküldeni? Eldőlt a gép :( és nem akarom az ismétlést! Köszönöm a segítségetek!
Támogassátok a belépésem a facén a csoportba és feldobom a mi képeinket is. igaz, nincs sok, de pl, van ott is fetrengős, meg mikor mindenki a "Bocija" mellett áll! :) Ilyesmi! ;)
Amikor elhagytam, mindjárt másnap bementem az okmányirodába. Ott azt mondták hogy a rendszám, forgalmi, műszaki matrica össz 12000 körül lesz, és rögtön megcsinálják. De azt javasolták hogy várjak, mert szerintük ami előkerül, az 1-2 héten belül megvan, ami 2 hét után sincs meg, az valszeg már nem is lesz.
Annyiból szerencsés az időpont, hogy a héten nyaralni megyünk a családdal, úgysem leszek itthon akkor meg mindegy hogy rendszámmal vagy anélkül áll a motor. 3.-án jövök haza, másnap bemegyek, ha addig nem lesz meg akkor csináltatok újat.
Egyébként azt nagyjából tudom, hogy valahol Bonyhád és Baja között veszett el, de azt hiszem ezzen nem nagyon vagyok előrébb.
Egy órán belül adnak az okmányirodában egy másikat.
Bónuszként, kapsz egy másik forgalmit is.
Kb. 6-8000 Ft a rendszám, és 6000 Ft a forgalmi.
Ne várd míg leadja valaki, mert egymás között az okmányirodák kb. 3-4 hetes átfutású postai levelezésbe vannak. Ha esetleg telefonon szólnak és értemész a távoli okmányirodába, akkor is csináltál egy 4000Ft-os benzinszámlát és egy napi munka kiesést.
De az emberek többsége olyan süsü, hogy nem viszik be a talált rendszámot az okmányirodába, hanem interneten/facebookon hirdeti - azt sose találd rád. Mikor finoman szólok, hogy inkább vigye már be, akkor fel vannak háborodva, meg a rendszert szidják. Pedig ők is a rendszer része, főleg a szaros részét csinálják.
Mikor elindultam Pont tankoltam és mikor hazaértem útba ejtetem a kutat mert azt saccoltam a reserve végén volt a gép.
~260KM mentem és halál pontosan 16.00 liter ment a gépbe... :D
Örülök, hogy jól sikerült a túrátok.
De a képek megosztása egyszerűbb lenne a Facebook-on.
Létrehoztam egy zárt csoportot - "Suzuki GSXF - Magyarország" néven.
A zárt azt jelenti, hogy a csoportot bárki láthatja, de a bejegyzéseket csak a tagok.
Ez a csoport weblinkje: link
Lehet, hogy az első jelentkezőnek előbb hozzám kell ismerősnek jelenkeznie, innen piramisszerűen mindenki felvehet további tagokat.
Sziasztok,
A tesómmal ált. minden csütörtök este lemegyünk Velencére, a Velence-kapuja, Spar parkolóba meginni egy jéghideg alkoholmentes sört a parton. :)
Ált. 19:30 és 20:30 között ott vagyunk.
Ha valakinek van kedve, csatlakozhat. :)
Persze nem mindig jön össze, de a következő csütörtökre is ez a cél. :)
bagg
remek napunk volt kirándultunk másztunk,tényleg jól sikerült.
ahhoz képest hogy így alakzatban nem mentünk együtt flottul ment minden.gyanítom még holnap is döntögetni fogok a targoncába,no sebaj majd csak elnézik nekem jó éjt,jó pihenést mindenkinek
Amúgy szintén köszönet mindenért. Jó kis szórakozás volt a mai. Külön öröm, hogy ilyen szép számmal összejöttünk. Mindenki meg van dícsérve aki eljött.
Legközelebb kéne egy kis videót csinálni, ahogy valami szép erdei úton egymás után húznak el a bocik.
Bocs, hogy a végén én másfele jöttem. Égett a p.csám egy kis csapatásért.
Mi is haza értünk egyben, igaz még levezető gyakorlatként még mentünk pár km-ert. Köszönet a lehetőségért, jól éreztük magunkat. A túra is nagyon be jött, de szerintem senki nem bánta meg aki végig küzdötte magát. Különösen az tetszett, hogy senki nem hisztizett, mindenki oda tette magát. Jó arcok vagytok koszi mindent.
Annyiból szerencsés az időpont, hogy a héten nyaralni megyünk a családdal, úgysem leszek itthon akkor meg mindegy hogy rendszámmal vagy anélkül áll a motor. 3.-án jövök haza, másnap bemegyek, ha addig nem lesz meg akkor csináltatok újat.
Egyébként azt nagyjából tudom, hogy valahol Bonyhád és Baja között veszett el, de azt hiszem ezzen nem nagyon vagyok előrébb.
Bónuszként, kapsz egy másik forgalmit is.
Kb. 6-8000 Ft a rendszám, és 6000 Ft a forgalmi.
Ne várd míg leadja valaki, mert egymás között az okmányirodák kb. 3-4 hetes átfutású postai levelezésbe vannak. Ha esetleg telefonon szólnak és értemész a távoli okmányirodába, akkor is csináltál egy 4000Ft-os benzinszámlát és egy napi munka kiesést.
De az emberek többsége olyan süsü, hogy nem viszik be a talált rendszámot az okmányirodába, hanem interneten/facebookon hirdeti - azt sose találd rád. Mikor finoman szólok, hogy inkább vigye már be, akkor fel vannak háborodva, meg a rendszert szidják. Pedig ők is a rendszer része, főleg a szaros részét csinálják.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mikor elindultam Pont tankoltam és mikor hazaértem útba ejtetem a kutat mert azt saccoltam a reserve végén volt a gép.
~260KM mentem és halál pontosan 16.00 liter ment a gépbe... :D
Tök jók a képek, látszik hogy jó volt a hangulat. Remélem a következőre én is el tudok menni.
Most kényszerpihenőn vagyok, a héten elhagytam a rendszámomat.
Örülök, hogy jól sikerült a túrátok.
De a képek megosztása egyszerűbb lenne a Facebook-on.
Létrehoztam egy zárt csoportot - "Suzuki GSXF - Magyarország" néven.
A zárt azt jelenti, hogy a csoportot bárki láthatja, de a bejegyzéseket csak a tagok.
Ez a csoport weblinkje: link
Lehet, hogy az első jelentkezőnek előbb hozzám kell ismerősnek jelenkeznie, innen piramisszerűen mindenki felvehet további tagokat.
Az én elérhetőségem:
link
Kérem tegyétek fel a képeket a csoport alá egy albumban.
https://picasaweb.google.com/1...
A tesómmal ált. minden csütörtök este lemegyünk Velencére, a Velence-kapuja, Spar parkolóba meginni egy jéghideg alkoholmentes sört a parton. :)
Ált. 19:30 és 20:30 között ott vagyunk.
Ha valakinek van kedve, csatlakozhat. :)
Persze nem mindig jön össze, de a következő csütörtökre is ez a cél. :)
bagg
ahhoz képest hogy így alakzatban nem mentünk együtt flottul ment minden.gyanítom még holnap is döntögetni fogok a targoncába,no sebaj majd csak elnézik nekem jó éjt,jó pihenést mindenkinek
És akkor a képek!
Köszi srácok ezt az élményt!
Kinél van a motorok előtt fekvős kép?
Felrakná?
Holnap megoldom még azt az 1-2 panorámát mert az nagyon jó lett csak túl nagy a fájl...
Jó pihenést mindenkinek!
Legközelebb kéne egy kis videót csinálni, ahogy valami szép erdei úton egymás után húznak el a bocik.
Bocs, hogy a végén én másfele jöttem. Égett a p.csám egy kis csapatásért.