Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigykedem rátok. Szuper képek.
Sziasztok,
Szuper volt a nap, aki nem sietett, az még egy jót fagyizott az utócsapattal Környén... :)
Várom az aug-i vagy szeptemberi következő túra időpont javaslatait. :)

lbandi: nincs mit, erre való a csapat.... :)

bagg
támogatom ,remélhetőleg akkor már engem is támogat mind a 4 henger,na meg egy jól működő mastercard, hogy a fene vinné el
Nagyon jó nap volt! köszi mindenkinek a lehetőséget! :) augusztusban is csinálhatnánk hasonlót, más útvonalon!
csata sor
Héreg,azaz,köszi ! így könnyebb megtalálni,igaz hogy a csuklóm miatt már nem tudtam annyira koncentrálni de bitang jó kanyargós lehet neki tolni mint süket a csengőt
Az az állati jó út szerintem a héregi szerpentin volt , ha a táti elágazáshoz jutottál ki! Oda szoktunk néha kijárni játszani!
Tapadok mint rágógumi a cipőtalphoz!
kisebb malőrrel de végre itthon,ezúton is köszönet Bagg-nak,nem felejtek hazafele sikerült eltévedni de nem voltam egyedül a dologgal azt hiszem.Ha lesz szabad időm elmegyek arra amerre jöttem ha oda találok,állati jó kanyargós szerpentines útra keveredtem tarján fele.Igazából esztergom-táti elág volt a cél aztán végül zsámbék fele kanyarodtam. képeket tolom fel pihi után
Próbálom, de nem engedi egyszerre. Talán egyesével...
Zoli! Azt a Tatabányán készült fél kör alakú panoráma képet a motorokról feltehetnéd.

Illetve nem tudom kinél van az a fotó, ami a várnál készült és mind a motor mellett álltunk. Abból lehetne egy megszerkesztett, hogy felé írjuk a nevünket.
Elnézést, de én még mindig nem tudom ki kicsoda.
Hazaértem! Köszönöm ezt a remek napot!
Én erre a link alá betettem a képeket. Töltsétek.

De kéne csinálni az oldalon is egy albumot a legjobbakból.
Királyok a Bocisok!
Jó volt a nap veletek! én is szerencsésen hazaértem 270km lett összesen.
és még egy pár...
A képeink:
Mi is itthon már egy ideje, gyorsan elhúztunk az M1esen. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jó kis csapat jött össze és, hogy ilyen sokan eljöttetek!
Remélem ősszel is van kedvetek és időtök egy hasonló kis mulatsághoz...
A képeket alább találjátok.
Szintén itthon. Képek? Hova kerülnek?
Na én itthon. Remélem más is szerencsésen hazaért. Képeket töltse fel mindenki.