Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NAON CSINI! Mint az anyukája!
Sziasztok! Most reggel fogócskáztam egy bordó GSX-F -vel Pilisszentivántól a BAH csomópontig! Nem tudom, hogy 600 vagy 750 volt, de AGV sisakja volt a tulajnak és hátizságban motorozott! Ha innen volt valaki akkor ÜDV!
Azért mert ott már nagyon szűk a hely, az idom belső felén nincs annyi hely nekije na meg ott az alapjárat beállító is
jájj de lácsó a bringád tee erre mán én is gondútam de még nem csinátam meg ...a karburál lukáhó mé nem tetté

hmm hmmm hmmm válaszójjá de máán

ja és kukuts
Srácok, jelentem a műtét sikerült, a beteg jól van Íme az eredmény:
Üdv Gsxf-esek!
Már rég jártam itt motorozni sincs időm de ma ütöttem a vasat!
Egy pár kép a mai zúgatásról:http://www.sportmotor.hu/motor...
ezeket halgassátok nézzétk meg szerintem nagyon jók

http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Tudtam! TUDTAM! Már hogy Te ilyen rendkivüli és igen rédko (oroszul ritka),- csak hogy csillogtassam orosz tudásom- csaj vagy! Párod tud róla? Mondjad neki, becsüljön meg, nem talál minden bokorban ilyen rendkivüli csajt! Na, nem udvarolok itt tovább, megyek mer a sör kikiabált a hűtőből, hogy TÉGY MAGADÉVÁ! Hát lehet ennek ellenállni?
ezt az ezt megelőző hozzászólásod miatt intéztem.
Petrónikus József, lökjél már fel ide egy-két képet a motorodról, mert baromira kiváncsi vagyok rá
Na úgy látszik ma se jutok má' ki ringre állandóan csak a munka...
Persze ezt így is kell, végülis ezért van a fórum na Tarkáról tudni kell, hogy a motorozó nők topicban is rendszeres látogató ott is beledumál a Lányok dolgába
Sumi, azért ne szaladj a templomba rögtön gyónni, meg van bocsájta minden bűnöd
Nekem meg 750-esCBX-em van, de mindenhová beolvasok, hátha van valami tudnivaló!
ha van időm bepofázok szinte mindenhová. hát így.
meg volt suzukim...igaz nem gsxf.
Tarka- barka, te hogy keveredtél ide Félre ne értsd, nem baj, hogy itt vagy, értelmes, normális emberek jó ha vannak a topikosban, - nem is értem én mit keresek itt, ááááá, mindegy már, Mesókababa ugyis mindjárt kihajint- de motórikusan kilógsz a sorból. Ha jól tudom, Aprilia.
Drága, aranyos Mesóbaba! Mea culpa, mea maxima culpa, - csakhogy csillogtassam latin tudásomat - meg tudsz nekem mégegyszer utoljára bocsátani Inkább nem szólok többet soha ........Na, ebbe belegondoltam 1 kicsit, mi lesz Veletek nélkülem Na, ezt a kettősséget oldjuk meg most!
anno én a cbr-en csináltam meg....feldobja picit.

meg most az erezsvé elejére is.
Csak ezen tudom megmutatni a hayabusa jel mögött látszik picit és az index mellett a dögrács na ilyet fog kapni a kicsike
Na látod ezért már aztán tényleg kijár az a fenekelés
Neeeeeem , Mesóka szeret engem ......bár jobban belegondolva, lehet, hogy már kiestem a pikszisből....... MESÓÓÓÓKAAAAA! Ugye azért szeretsz még 1 kicsit
hűha...ezért biztos kapsz.
ááááááááá, dehogy. Kap két mankókereket, mint ami a gyerekbicikliken szokott lenni. nehogy eeedüjjön. Biztos ami biztos.
mit műtötök a vason? titok?
bizzztos sportkiput kap...
nem, nem..., majd mekklátod
Nagyobbak lesznek a ........ lökhárítói..... Izgissen hangzik