Idén krisztusi korba lépek, szóval nem mai kislyány vagyok má'
Majd odafigyelek, hogy mindig úgy álljak meg ne kelljen tologatni, a nagyon rázós helyzetekben meg majd riasztom a páromat, a busa mellett ez neki meg se kottyan csak ugye nem mindig van ott
Már bocsánat, hogy beleszólok, de Ti honnan tudtok a csatos bambiról, korotok alapján nem emlékezhettek rá, az korábban volt. Visszakanyarodva a motorod súlyára, csak akkor kell belekapaszkodni, amikor tologatod, esetleg egy kis lejtővel, emelkedővel fűszerezve, ilyenkor bizony van súlya. Sok balesetmentes, élményekben gazdag km.-eket kivánok hozzá!
Húha, én csütörtökön a dologházban vagyok csak szombatra terveztem a kimenetelt...
Ha fel tudod adni postán, az szuper lenne, de akkor mondjad mennyibe került és hogy hogy rendezzük az árát
Mondjuk ilyen hidegben nem fogod a térdedet letenni, úgyhogy nem kell aggódni, egyenesben nem érzed a súlyát.
Ha meg meleg lesz, akkor lábtartóig nyugodtan döntheted körforgalomban, csak valami viszonylag normális guma legyen rajta, ne a gyári, mert az fabatkát sem ér, a motort nem bíznám rá, csak száraz úton lassú motorozáshoz.
De ahogy a képeidet néztem neked nem lesz gondod a kanyarokkal.
De, de, jól látod elég magas vagyok bizony szal elég kényelmesnek tűnt, most már csak kéne vele menni picit, de azért van bennem némi para a súlya miatt
Üdv mindenki,
Lehet valami túrásabb kormányt rátenni a bocira? Mert eléggé zsibbad a kezem, valószínű a kormánytól. Van valakinek ötlete, vagy eladó kormánya? Minden ötlet, megoldás érdekel... Üdv, széles utat mindenkinek!
Még most intézem a papírokat, mert lesz kevés hitel rajta de alakul ...