Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Srácok bár még nincs meg a moci
Még most intézem a papírokat, mert lesz kevés hitel rajta de alakul ...
üdv
mesibaba garat a mocihoz..
szerintem nem tüntekel a motorosok, csak a téli állom..
ha beindúl a szezon, biztos töben lesznek itt is
Én néha esténként azért benézek mint most is.
Grat az új mocihoz jó választás!
Jaj de eltűnt innen mindenki
Ezért vegyek én GSXF-750-et, hogy ne legyen kivel fórumozni itt kérem szépen? Ehhh
Idén krisztusi korba lépek, szóval nem mai kislyány vagyok má'

Majd odafigyelek, hogy mindig úgy álljak meg ne kelljen tologatni, a nagyon rázós helyzetekben meg majd riasztom a páromat, a busa mellett ez neki meg se kottyan csak ugye nem mindig van ott
Már bocsánat, hogy beleszólok, de Ti honnan tudtok a csatos bambiról, korotok alapján nem emlékezhettek rá, az korábban volt. Visszakanyarodva a motorod súlyára, csak akkor kell belekapaszkodni, amikor tologatod, esetleg egy kis lejtővel, emelkedővel fűszerezve, ilyenkor bizony van súlya. Sok balesetmentes, élményekben gazdag km.-eket kivánok hozzá!
azt lehet
Jujjdejódejó
Na majd csak lesz lehetőség rá, hogy legalább egy csatos-bambira meghívjalak
dehogy kell
Hát csak ki kéne fizetnem...
A próféta szóljon belőled
remélem még megvan a boríték
ami azon volt cím,az okés?azért küldd el mélben,hátha már kidobtuk.
hogy-hogy hogyan rendezzük?
Húha, én csütörtökön a dologházban vagyok csak szombatra terveztem a kimenetelt...
Ha fel tudod adni postán, az szuper lenne, de akkor mondjad mennyibe került és hogy hogy rendezzük az árát
Mondjuk ilyen hidegben nem fogod a térdedet letenni, úgyhogy nem kell aggódni, egyenesben nem érzed a súlyát.
Ha meg meleg lesz, akkor lábtartóig nyugodtan döntheted körforgalomban, csak valami viszonylag normális guma legyen rajta, ne a gyári, mert az fabatkát sem ér, a motort nem bíznám rá, csak száraz úton lassú motorozáshoz.

De ahogy a képeidet néztem neked nem lesz gondod a kanyarokkal.
szia
mi csütörtökön megyünk LFP-stől a kiállításra
akkor jó,vagy adjam fel postán?
tegnap kész lett
De, de, jól látod elég magas vagyok bizony szal elég kényelmesnek tűnt, most már csak kéne vele menni picit, de azért van bennem némi para a súlya miatt
Hoppácska!
Csak nem a Motorradban áll a kicsike?
Én is ott vettem, meg a tesóm DL650-e is onnét van.

Karcsi mindig jó árat ad!

Jó a kép, jól fog állni a bringa Neked is, ha jól látom elég hosszúak a virgácsaid hozzá!
The black knight
Na, itten vagyok
"talán" leendő GSXF tulajdonos
Üdv mindenki,
Lehet valami túrásabb kormányt rátenni a bocira? Mert eléggé zsibbad a kezem, valószínű a kormánytól. Van valakinek ötlete, vagy eladó kormánya? Minden ötlet, megoldás érdekel... Üdv, széles utat mindenkinek!
Sziasztok F-esek!
Eladó a sportdob a mocimról!
Az ára:40.000Ft.
Oké, majd szólsz ha kell....
Koszi de most nem aktualis csak erdeklodtem.
Hali, igen, meg is beszéltem vele... csak úgy látom Te paksi vagy, meg tudod oldani, hogy feljössz pestre a mocival és akkor megnézzük!?
Szia Mesibaba.Nekem mindkettőbe kellene.akkor az 18000 ugye?És a párod be is szereli?