Bionic.....estenkent szoktam gurulni......es ha hiszed, ha nem...egyedul.....alig van motoros gyorben, pedig regen....30-40 es bandaba csapattuk a varosba...ETZ.....JAVA..korszak....
Ha valamikor, akar hetvegen is van kedved...szivesen ....
döglött tehén XD ismerős szitu,melóhelyemen a portással beszélgettem,egy b-kinget hajt,épp nagyban sztorizunk amikor rádőlt a vádlimra a kis dagadék,ha nem egyenes a talaj vagy puha akkor borulékonyak,strandra a homokba úgy parkolok hogy még a nyeregbe leguritok egy sört,összenyomom és lőn szilárd a platz
Sziasztok ! Lecseréltem a gyertyákat a 750 F-ben és levegőszürőt is. Semmi bajuk nincs. Jelképes összegért eladó ! Gyertya 500 ft/db, levegő szűrő 2000 ft. Tel. 30/935-46-56. Gondoltam segítek valakinek.
Ma meg állt alattam a boci, úgy tűnik hogy az aksi. Mit ajánlotok eddig valami kínai volt benne kb 3 évig bírta. Még egy kérdésem volna szeretnék rá fokozatjelzőt melyiket ajánljátok.
Nem vagyok egy fotó művész, ezt tessék el nézni nekem . Inkább vezetem mint fotózgatom
Van a környéken egy másik nagyon szép fehér masina / de lehet csak át utazó volt / neki van egy fehér csík a felni szegélyben , na az nagyon tetszik !
Bp, Gábor Áron lefelé. Laza balos, és bele mentem egy buszok vagy valami jármü által hagyott szennyezödésbe. Klasszikus figyelmetlenség, már feküdtem is a bocival az úton. Kb 40-55 között mehettem de így is karmolta az utat rendesen.
Estére készen is lett, persze a minőség nem az eredeti de majd a télen kap másik egész fényt!
Nocsak mi történt?mi most értünk le a balcsira de útközben megálltunk egy ismerösnél ahol ott voltak a rokonok és a barátaik akik mind a húszan kijöttek üdvözölni minket.mi leparkoltunk a ház elé a fűre majd leszálltunk majd elkezdtünk kezetfogni bemutatkozni és ezután a boci úgy gondolta hogy megjöttünk szóval lefeküdt a dràga.feldölt mint a szar.persze síri csönd lett mire közöltem hogy nyugi mi így szoktunk parkolni. Na erre volt röhögés én meg emelgettem azt a döglött tehenet!szóval balfasz voltam.
Ki jön párban, utasal,más géppel?
Ha valamikor, akar hetvegen is van kedved...szivesen ....
nekem sajnos nem jó, mert nyaralás lesz, pont így kaptunk szállást...
Viszont máskor összefuthatnánk valahol!
Ma meg állt alattam a boci, úgy tűnik hogy az aksi. Mit ajánlotok eddig valami kínai volt benne kb 3 évig bírta. Még egy kérdésem volna szeretnék rá fokozatjelzőt melyiket ajánljátok.
Üdv.: Attila
Nem vagyok egy fotó művész, ezt tessék el nézni nekem . Inkább vezetem mint fotózgatom
Van a környéken egy másik nagyon szép fehér masina / de lehet csak át utazó volt / neki van egy fehér csík a felni szegélyben , na az nagyon tetszik !
Figyi, tennél fel a gépről fotót? Nem is rossz fehérben.
Estére készen is lett, persze a minőség nem az eredeti de majd a télen kap másik egész fényt!