Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utassal.
Ha a kutya is számít akkor nekem 2 utasok van
Lbandi, dobj egy oldalkocsit a bocihoz és ültesd bele a kutyeszt egy rohamsisakba meg szemüvegbe
nincs utasom,a kutyám meg elég izgága tipus,oda kéne spaniferezni az üléshez
Utassal.
Egyedul...
utassal.....
Én egyedül megyek.
A létszám olyan 10 boci +/- 1-2 lesz szerintem. Én vinnék utast, de csak akkor ha más is.... Szóval nyilatkozatok mert nemsokára megyünk :)
Elòször tudni kéne mennyien leszünk.
Ki jön párban, utasal,más géppel?
Részemről oké majd megbeszéljük a részleteket.
Bionic.....estenkent szoktam gurulni......es ha hiszed, ha nem...egyedul.....alig van motoros gyorben, pedig regen....30-40 es bandaba csapattuk a varosba...ETZ.....JAVA..korszak....
Ha valamikor, akar hetvegen is van kedved...szivesen ....
döglött tehén XD ismerős szitu,melóhelyemen a portással beszélgettem,egy b-kinget hajt,épp nagyban sztorizunk amikor rádőlt a vádlimra a kis dagadék,ha nem egyenes a talaj vagy puha akkor borulékonyak,strandra a homokba úgy parkolok hogy még a nyeregbe leguritok egy sört,összenyomom és lőn szilárd a platz
Sziasztok ! Lecseréltem a gyertyákat a 750 F-ben és levegőszürőt is. Semmi bajuk nincs. Jelképes összegért eladó ! Gyertya 500 ft/db, levegő szűrő 2000 ft. Tel. 30/935-46-56. Gondoltam segítek valakinek.
peppe68:
nekem sajnos nem jó, mert nyaralás lesz, pont így kaptunk szállást...

Viszont máskor összefuthatnánk valahol!
Én a Suziki Hollósnál vettem minden ilyen vackot. :-)
Na a gép már készen várja a 26.át ,és persze én is :D
gen jó a töltésem, ki lett véve az aksi de nem veszi a töltés, van rajta egy dudor is az biztos hogy cserés .
Toltesed jo?
Üdv

Ma meg állt alattam a boci, úgy tűnik hogy az aksi. Mit ajánlotok eddig valami kínai volt benne kb 3 évig bírta. Még egy kérdésem volna szeretnék rá fokozatjelzőt melyiket ajánljátok.

Üdv.: Attila

Nem vagyok egy fotó művész, ezt tessék el nézni nekem . Inkább vezetem mint fotózgatom
Van a környéken egy másik nagyon szép fehér masina / de lehet csak át utazó volt / neki van egy fehér csík a felni szegélyben , na az nagyon tetszik !
Jó hogy nem lett nagyobb bajotok.

Figyi, tennél fel a gépről fotót? Nem is rossz fehérben.
Bp, Gábor Áron lefelé. Laza balos, és bele mentem egy buszok vagy valami jármü által hagyott szennyezödésbe. Klasszikus figyelmetlenség, már feküdtem is a bocival az úton. Kb 40-55 között mehettem de így is karmolta az utat rendesen.
Estére készen is lett, persze a minőség nem az eredeti de majd a télen kap másik egész fényt!
Nocsak mi történt?mi most értünk le a balcsira de útközben megálltunk egy ismerösnél ahol ott voltak a rokonok és a barátaik akik mind a húszan kijöttek üdvözölni minket.mi leparkoltunk a ház elé a fűre majd leszálltunk majd elkezdtünk kezetfogni bemutatkozni és ezután a boci úgy gondolta hogy megjöttünk szóval lefeküdt a dràga.feldölt mint a szar.persze síri csönd lett mire közöltem hogy nyugi mi így szoktunk parkolni. Na erre volt röhögés én meg emelgettem azt a döglött tehenet!szóval balfasz voltam.