nem egy nagy kunszt,az egyenes futást jobb egy fasza lézerrel de hát kis pénz kis foci,én egy hosszú vascsövet fektettem fel a két gumi két oldalára,ha mindkét keréken teljesen felfekszik akkor jó eséllyel spurba van a futómű.láncfeszesség sem igényel diplomát ha van mondjuk az sem feltétlenül hátrány meg szoktam kérni valamelyik haverom hogy pattanjon nyeregbe,addig állítom ameddig alul középtájon 20-25mm mozgása legyen,fontos hogy ezt a mozgást lehúzott keréktengely után ellenőrizd.
Keresnék valakit, aki BP-en profin beállítaná a láncfeszességet, egyenesfutást.
Fent az új lánc, mentem már vele közel 1000km-ert, kicsit nyúlt, ahogy ez lenni szokott. Nem vészes, de menet közben erősebb rezonálást érzek 4000-6000 között, ami a fő használati tartomány és ennyire sose volt zavaró. Gyanítom esetleg ettől. Néha már a golyóimon érzem...
Csináltam már a régi lánccal, de az újat nem szívesen cseszném el, illetve megtanulnám ezt egy profitól.
Ma lebontottam végre és megcsináltam a gps töltés. Ekkor vettem észtre, hogy pár helyen ez a gumi bizbasz, amibe néhol a műanyag idom csatlakozik csavar helyett, vagy hiányzik vagy szakadt. Hol lehet ilyet venni, esetleg ebay-en milyen néven kell keresni?
Segítségért fordulok hozzátok!Most lett fényezve a gépem egy 2002-es GSX750F,sajnos a szétszerelés és pakolgatás során eltűnt egy alkatrész,pontosabban egy távtartó,ha esetleg valakinek lenne elfekvőben vagy tud helyet ahol be lehet szerezni vagy esetleg le tudja mérni,hogy leesztergáltassam azt megköszönném.Csatoltam egy robbantott ábrát amin a 9-es alkatrészről lenne szó.Előre is köszönöm.
Üdv. Teljesen jó a program, "csak gyalogolni ne keljen :D"....kérdés: Tatabányai létemre...melyik az "alsó "parkoló?......nekem is elkészült ma a mocim,telószimering-olaj csere elöl,teló csere hátul ,ment bele jó kis motul 5100,elöl hátul fékbetét csere,és végre feltettem az "uj" kerekeket-féktárcsástól mindenestől -gumistol....próba megvolt most jöttem meg Győrből ....fatya lett :D
Megoldódott :DDD
Amatőőőőr :D
Húztam a gázt közben mint ahogy eddig mindig, de mivel napokat állt, most nem tetszett neki. Gáz nélkül azonnal duruzsolt :)
enni nem is akarsz? elég egy asztal ?
a mászás dolgot szerintem is hanyagolhatnánk de ha nem pont a vár kapujában állunk meg hanem odébb kicsit az nem zavaró
nekem jó a pesti induló is,annyi nem várt apróság hogy korlátos lett a gép,nagyon 100 felett huzamosabb távot nem akarok vele,fogadást mertem volna rá tenni hogy szelepes lesz pedig mindent elkövettem(szervíz,hézagolás stb) hogy tiptop legyen.jön megy üzembiztos de nem 100%os ahogy azt én egy motortól elvárom.
Sziasztok!
Nekem sajna ugrik a tali, mert előtte héten megyek Szlovéniába. (Már az új bocival )
Így az átírást is beleszámolva most kicsit megcsappan a keret
Nekem megfelel a budapesti találka és onnan együtt Tatabányára.
Két megjegyzésem lenne:
- A csárdába jelezni kéne,hogy számítsanak ránk, legalább asztal legyen.
- Ezt a séta dolgot én se kultiválom annyira...ha rögtön a vár előtt megállunk és besétálunk az oké, de hogy nem mászom meg a hegyet az hótfix. :D
Nem létezik az az időjárásjelentő aki megmondja neked most, hogy milyen idő lesz 2 hét múlva
De ha meleg is lesz akkor is motorosruhába megyek és ha odaérünk akkor max leveszem a felsőt sztem senki nem fog belehalni az időjárásba, max belógatjuk a lábunkat egy kicsit a Velencei tóba is
Kicsit meg rajzoltam az útvonalat!