Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye-ugye, sajnos a meló az első :) 200 km-t alig megyek el egy tankkal, nehéz idők járnak
Ezt tanúsítani tudom. Ma alig ismertelek meg "manager módban".
Angol és német nyelvű az van nekem is, magyar kellene
Szia ! Angol nyelvű GSX 750f gépkönyv eladó. 30/9354656 laci
eddig is olvastam a hozzászólásokat, csak sajnos mostanában maga alá temet a munka, gurulni meg alig tudok :(
Na de lesz ez még így se :D
Sziasztok valakinek nincs véletlen magyar nyelvő szerviz könyve amit elküldene vagy valami tipp ahonnan letölthetem? angol, német nyelvű már k3-as bocihoz kéne.
Azt mondja a minőség miatt viszi oda.
Rendben
Koszi az infot.
(Erdekes ez a helyzet mert en meg debrecenbe akartam vinni a gepet )
Ez a www.carmo.hu... Suzuki márkakereskedés.
Inkabb megvarom.
Szerintem már csak holnap írja meg a barátom, így nyugodtan felhívhatod. Nekem kell bemondani rögtön, hogy "Szia Jani! Vihetek hozzád egy bocit?" . MOndhatod,hogy "Szia, téged ajánlottak, hogy értessz a bocikhoz. Tényleg?"
Koszi
Varom
Megkérdezem neked, mert én budapestiként nem oda hordom. :) Nekünk itt van Tasi.
Udv
Hogy hivjak ezt a szerelot?
Jó hogy te is előkerültél.

Ez azé van, mert ti ketten mentek gondolom, másrészt mert húzod neki.

Amúgy mostanában és is úgy kezdek lenni, hogy legszebb sima hangja 8000 felett van.
Hát nem tudom ti hogyan mentek a bocival, de azt gyanítom, hogy az én stílusommal van a gond. Nekem az átlagfogyasztás nagyjából 7 liter körül van. Baja tuti nincsen, de 6 liter körül csak egyszer evett az utolsó 5000 kilométeren, azóta mindig 6,5 és 7,5 között mozog
Bár nyilván ha 600as lenne akkor egy kicsit kevesebb lenne.
Suzuki Hollós
Na, a kormányprojekt kicsit csúszik, mert nem jó kormányhidat kaptam a vashoz a bontóstól és sajna nem megy rá a mocira, mert túl keskeny lett rá. Szerintem vazy 600as bocié vagy régebbi 750-esról van úgyhogy összeraktam ahogy volt. Sajna most kell szerezzek egy másikat, vagy a gyárit kell megfaragtassam. Ha tothgyula-tól megtudom pontosan milyen mociról bontotta le a kormányhidat, amit nekem 750esként küldött el, akkor lesz eladóban egy túrakormányosításhoz faragott kormányhidam eladóba.
Nem tudja valaki, higy az eredeti gsxf feliratot honnan lehetne szerezni?
2400 € volt. 2003-as 18.000km van benne
Nekem a debreceni barátom Nyíregyházára viszi a bocit, mert ott van jó szerelője hozzá. Most beszéltem vele és épp valaki másnak a bociját is épp oda viszi.

Itt a szerelő elérhetősége:
06309782068
0642508154
Igazabol megusztam zuzodasokkal es par horzsolassal. Bar a rtg lelet eloszor csigolyarepedest mutatott a nyaknal de a ct egyertelmuen kizarta. A protektornak a jobb vallamnal volt dolga amit meg is tett. A bal terdemmel a kormanyt rugtam szet az elegge bedagadt es bekekult egy kissebb kezilabda nagysagura. Ugy erzem sikerult szerencsesen megusznom.
A manóba.

Nem néz ki jól szegény boci.

Milyen sérüléseket sikerült begyűjteni? Protektorok "dolgoztak"?
még szerelőnél nem voltam a bocimmal, kicsit bizalmatlan vagyok a szerelőkkel, azért vagyok kíváncsi hozzáértők véleményére. 5 év alatt mentem 10 e km-t és még semmi baja nem volt. ha debrecenben van megbízható szerelő ismerőse valakinek várom a javaslatokat. (persze aki szerelt már boci karbit rutinbol).
A fogyasztás nekem vegyesbe 6l de most voltam a Kék túrán odafele 100-110 km 4-4.5l vissza fele már csak 4en jöttünk siettünk kicsit Gyöngyöstől 6.5-7 l jött ki.