Eccer elütött Parádon a parkolóban (hátal álltam a legurulóknak és mikor szóltak, hogy vigyázzak rossz felé léptem pont elé, az idom repedt el) mikor gurultak vissza a verseny után a hegyről, én emlékszem Rá.
van fényszóró kerettel együtt,hátsó rugóstag sima(kicseréltem állíthatóra)hátsó sárfogó rendszámtartóval meg minden,hátsó idomok,sísáncos hátsó lámpáshoz+lámpa,olajhűtő csövekkel,váz,ülés kapaszkodó,indexek,kormány(balos csutka nincs már)kerekek.
féket telót nem igazán ajánlom mert javításra szorulnak.
jól néznénk ki anno alsóörsön láttam egy oldalkocsis bobbert,egy kolosszális rommá tetovált tagé volt a vas,benne egy nem tudom talán francia bulldog vagy ahhoz hasonló ebedlivel,kübli meg járt a kutyához,hatalmas látvány volt.Csak emiatt vennék kocsit ha utaznék messzebbre több napra akkor velem jöhessen.
Köszi az infot. Egyreszt azert is, mas reszt ha lehet akkor mar inkabb ledesre cserelnem majd ki. Lattam ilyen foliakat amiket ra lehet ragasztani es mas szinü lesz stb, usa-bol 85 dolcsi körül, de szerintem az egy kicsit tulzas annyiert adni
féket telót nem igazán ajánlom mert javításra szorulnak.
Nem talalom.....hogy van fent?
"na adtam a testének rendesen"