Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy ha nem rántanak be hirtelen dolgozni akkor mehetünk! :)
Sziasztok!
Már megvan egy ideje a bocim, de még csak most vált aktuálissá a hátsó tugóstag állítása, mert az utas és a 3 pakolt doboz a mostani beállítással sok neki. Az oké, hogy a rugó alján lévő csavaron tudok körmös kulccsal állítani, de ami a hátsó rugóstagból az ülés alá érő kis csavar, azzal mit állítok pontosan a h és s irányokba? Lehet hogy amatőr a kérdés de sajna nem tudom pontosan, mert eddig még nem volt ilyenre szükség. Köszi
Szia,
Ha jól tudom, mi Pestiek 9-kor találkozunk az Egér úti MOL kútnál, tehát Turul érkezésünk kb. 10:30-kor.
bagg
Köszi sz.épen! számíthattok rám is, igaz én Tb-ről jövök! :) Lehet hozok magammal még egy bocist! ;)
Majd válaszként írjon valaki legyen szíves hogy kb hányóra körül van a találkozás, mikorra menjek fel! Előre is köszönöm, addig is széles utat mindenkinek! :)
Sziasztok,
2001-es évjáratú bocihoz keresnék, hátsó és/vagy oldalsó doboztartó konzolt. Nincs véletlenül vkinek elfekvőbe egy jó áron? :)
Előre is köszi!
Pár hete szintén dinamikus, de nem száguldozós motorozás, az egyik faluban utolért egy Mitsubishi. Tapadt a kipufogómra, a falu vége táblánál persze leszakadt, de loholt hogy utolérjen. Következő faluban ugyan ez, faluban nyomul, országúton alig bír lépést tartani. A következő faluban magam előtt egy civil Skoda ment benne egy rendőr. Mitsubishi nem bír magával, megelőz, előzné a Skodát, de a rendőr a karjával kiintett hogy nyugi. Szépen be is sorol mögé, vonatoztak tovább én meg a sisak alatt jót kuncogtam, aztán letértem, mentem a dolgomra.
Jelen állás szerint a részvételem feltételesnek mondanám.

Amúgy valaki írhatna egy összefoglalót. Ki honnan indulok ha csatlakozni akar bárki, pl. Pestről. Hol tali, onnan hová, stb.
ritka alkalmak egyike: gurultam hazafele jó kicsit dinamikusan de abszolút nem száguldozva,lámpánál beállt mellém egy vinnyogós skoda, átszólt a járőr hogy szép hangja van a motornak de az az előző lámpa majdnem piros volt,vezessek óvatosabban mert sok a figyelmetlen sofőr.
meglepődtem,kapásból vártam hogy félreállít de nem
mondjuk hogy ő hogyan látta a lámpát,ha meg mögöttem volt hogy jött át,nem tudom de igazából nem is izgat túlzottan,lényeg hogy vannak normálisak is köztük
hali ha áll még az ajánlat akkor indulsz velem a velencei tótól?
Szerintem oké, tudsz valami nevet, vagy tel.számot esetleg?
A csárdán lehet hogy változtatni kellene. vele szemben van egy másik inkább azt ajánlották. jobb a kaja olcsóbb és teraszos.
Hali!
Tud valaki jó állapotú nem túl koros 150/70 17 gumit? Használtan. Esetleg aki fel is rakja Győr környékén? Na és persze szinte ingyen
egész pontosan már csak 5 és felet kell aludni,pont melóból esek majd haza kicsivel előtte de már várom csak ne legyen 40+
komplett nyereg nem kell? enni nem kér ,modulokban bontom el a donort de ha gondolod odaadom az egész hátsó szettet
De jò kör volt. 150km a Bakonyban. Kanyarok és néhol jò az ùt is.
Szia, a 362es oldal 9008as bejegyzéstől olvasd!

Egy hét múlva megyünk! :D

Srácok, a hétvégén kettétört a kipufogóm, elég fasza hangja volt egy fél napig. Tudtok itt Pesten valakit aki jó hegesztésben? :)

Szép estét!
Ja es akinek lenne a hatso feknyereghez alkatresze(stift , 2 rugo es boritas) az legyen olyan kedves szoljon. Elhagytam oket sajna.elore is koszi. Udv
Megcsinaltam mar.csak jobb lett volna egy gyari.koszonom a segitseget. Szervusztok
Hölgyek-Urak! Mikor lesz a GSXF találkozó tatabányán a Turulnál pontosan? Mikor lesz a gyülekező, és mik a tervek (felvonulás, túra, vagy hasonló)? Tud valaki ezzel kapcsolatban infót adni nekem?
Én is így jártam az enyémmel, csak olyat tudtam szerezni amin egy bemarás volt, de ha meg tudod csinálni köszörűvel (én is úgy csináltam), akkor az teljesen jó lesz! Bejelölöd a csavar helyét aztán kimarod magadnak! ;)
igaz,akkor asszimetrikus lenne a kormány.nem hittem volna hogy ennyit variáltak vele,mondanám hogy párban csere de nekem csak jobbos van már
Koszonom a gyors reagalast de sztem sajna nem jo mert nekem ilyen kellene es pont a masodik melyedesen megy at a csavar
rendben.köszönöm.