Na, gyerekik! Ma délelőtt ugy motoroztam, mint még soha: rövidgatya, poló, edzőcsuka. Na, sisak azért volt! Úgy mentem, mint aki besz@rt! Baromi ovatos 1-2-3-4, fordulatszámmérő szigoruan 3500 alatt. Muszály volt kb 3 km-t itt a városban ( Debrecen) menni, és ahova mentem ott várni kellett, megdöglöttem volna beöltözve Félős egy érzés volt. Amugy viszont király, mert csak a fejemnek volt melege. Nem fogom eröltetni ezt a stílust a későbbiekben.
Ez azért erős jelző! Nem kell kipárnázott legyen, de nem baj, ha jó az idom! Na befejezem mert még valaki lezúzza az arcom, hogy teszem itt neked a szépet!
Mondjuk igen! Nőben is jobb a formatervezett ott se jó a szögletes! A lényeg, hogy szép legyen a formavilág és "kényelmes" legyen! (HA ÉRTED MIRE GONDOLOK!) Uhh enyhe bók!
Ahha, moszt máj éjtem mire gondolsz
Szerintem amellett, hogy gyönyörű formája van, szuperkényelmes is, a szögletes formavilág nekem nem gyere be Pont, hogy a formája miatt teccik annyira, nem beszélve a teljesítményről
Egyébként meg valóban hasonlít a busára, ami az én esetemben nem is baj, hiszen arra gyúrok előbb-utóbb olyanom lesz nekem isz, mint a nagyoknak
speciel nekem is teccik...vas váz....ovatos külsőő.....wartburg index....agyonbonyolított erőmű....jaa és szinte fruti árban hozzá lehet jutni.......jó kis bringa ez.akinek nem tecc az ne vegye meg igaz mesebaba
A "kortárs" suzukikhoz képest eléggé radikálisan szokatlan formavilága van! Olyan olvadt fagyis! Mint egy busa! A többi akkori suzuki inkább a szögletes formavilágot követi! Na jó talán a régi SV nem de a többi olyan hegyes! Ezen a GSXF-en egy deka párhuzam és sarok sincs! De nem leszólni akartam! Meg minden tiszteletem a tied, hogy ekkora gépen ülsz! Gurulunk valamikor?
Szerintem amellett, hogy gyönyörű formája van, szuperkényelmes is, a szögletes formavilág nekem nem gyere be Pont, hogy a formája miatt teccik annyira, nem beszélve a teljesítményről
Egyébként meg valóban hasonlít a busára, ami az én esetemben nem is baj, hiszen arra gyúrok előbb-utóbb olyanom lesz nekem isz, mint a nagyoknak