Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranyos vagy Mesóka , de ez a fenekelés dolog kicsit tulzás. Legfeljebb átvitt értelemben.....gondolatban.... elméleti síkon. És ugy nem is fáj .
ejnye bejnye Hát ne is szokd meg ezt a stílust, mert elfenekellek
Na, gyerekik! Ma délelőtt ugy motoroztam, mint még soha: rövidgatya, poló, edzőcsuka. Na, sisak azért volt! Úgy mentem, mint aki besz@rt! Baromi ovatos 1-2-3-4, fordulatszámmérő szigoruan 3500 alatt. Muszály volt kb 3 km-t itt a városban ( Debrecen) menni, és ahova mentem ott várni kellett, megdöglöttem volna beöltözve Félős egy érzés volt. Amugy viszont király, mert csak a fejemnek volt melege. Nem fogom eröltetni ezt a stílust a későbbiekben.
Akkor jó referencia!
18 krt. egy lakóparkban, de itt is vannak kisebb tócsák..., mi építettük
Ne is olvadjon el! De remélem nem a MOM teremgarázsa!? Ott a mostani kis esőknél szokott lenni belső medence!
Az enyém most a hűvös teremgarázsban van, úgyhogy nem olvad el
De jó ez az általánosítósdi! Meg különben is onnan indultunk, hogy olvadt fagyi!
Hónap maga is ringezik?
Áhhh, meg tudom én magam védeni és egyébként is csak általánosságban beszélgetünk
Ez azért erős jelző! Nem kell kipárnázott legyen, de nem baj, ha jó az idom! Na befejezem mert még valaki lezúzza az arcom, hogy teszem itt neked a szépet!
Hát, már hogyne érteném a kipárnázottság kérdése ugyebár nagyon fontos tényező
Hétvégén egy kisebb "plasztikai beavatkozáson" esik túl a boci kap egy inplantátumot majd megmutizom
Mondjuk igen! Nőben is jobb a formatervezett ott se jó a szögletes! A lényeg, hogy szép legyen a formavilág és "kényelmes" legyen! (HA ÉRTED MIRE GONDOLOK!) Uhh enyhe bók!
bezony
Ahha, moszt máj éjtem mire gondolsz
Szerintem amellett, hogy gyönyörű formája van, szuperkényelmes is, a szögletes formavilág nekem nem gyere be Pont, hogy a formája miatt teccik annyira, nem beszélve a teljesítményről
Egyébként meg valóban hasonlít a busára, ami az én esetemben nem is baj, hiszen arra gyúrok előbb-utóbb olyanom lesz nekem isz, mint a nagyoknak
speciel nekem is teccik...vas váz....ovatos külsőő.....wartburg index....agyonbonyolított erőmű....jaa és szinte fruti árban hozzá lehet jutni.......jó kis bringa ez.akinek nem tecc az ne vegye meg igaz mesebaba
Nem köpködni a géesikszef " fagyit" . Akkor is jó formájú! Legfeljebb nem tetszik mindenkinek.
A "kortárs" suzukikhoz képest eléggé radikálisan szokatlan formavilága van! Olyan olvadt fagyis! Mint egy busa! A többi akkori suzuki inkább a szögletes formavilágot követi! Na jó talán a régi SV nem de a többi olyan hegyes! Ezen a GSXF-en egy deka párhuzam és sarok sincs! De nem leszólni akartam! Meg minden tiszteletem a tied, hogy ekkora gépen ülsz! Gurulunk valamikor?
Ezt most hogy érted?
Leszámítva azt, hogy olyan mint egy olvadt fagyi, a GSXF nem egy rossz gép! Meghát ugye suzuki!
Ugye ugye
Ha a zzr 400-as akkor biztos jobb lesz a géesikszeff.....
Ezt moszt mé' mondod? Hát had üjjön át cép motoj a géesikszeff
zzr rrő átüsz effre ...ne legyé barom