Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.Majd a szerelő úr megoldja a full gasnál.Remélem:)
Hello!
H7-tompitott
H1-refi
A beépitésénél alátétezni kell, a halogén izzók egy foglalatban vannak amikre nem lessz szükség a xenon izzó beépitésénél, viszont ezeknek a foglalatok segitségével szoritotta a rugó az izzókat.
És még bonyolultabb legyen a dolog a két foglalat ráadásul nem egyforma!
Egyszóval miután a xenon izzót betetted a helyére mögé tenned kell alátétet(ket)! Én klingelitet tettem mögé de lehet műanyag karikát is.
Köszi.Mindkettőbe szeretnék.
Nálad a pont, rosszul emlékeztem ...
Na, H7-es kell bele, ami egy fél autós szett, a párom beszereléssel együtt 9000-ért meg tudja neked szerezni...DE ez csak 1 izzó tehát ha a távolságiba is akarsz (szerintem felesleges) akkor 2X9
Váltottunk 1-2 levelet és majd megnézem Dunavarsányban van amúgy
Megkérdezem Neked a páromat, ő Xenon izzókkal is foglalkozik, nekem is ő szerezte
Sziasztok.2004-es suzuki gsx 750 f-em van.Szeretnék bele xenon izzót.Nem tudja valaki hogy milyen izzók vannak benne?
fejlemény?
Okés köszi

Majd szélesen mosolygok, hátha hatással lesz rá
Ha komolyan érdekel a moci, akkor tessék megkeresni a tulaját, és valószínűleg ha mind a ketten előnyös üzletet akartok magatoknak, akkor meg is tudtok állapodni.
Annyira nem ismerem, hogy egyből engedjen a cuccból "csak úgy", de szerintem ma Magyarországon nyugodtan kijelenthertjük (főleg a gépjármű szektorban), hogy mindennek IRÁNYÁRA van, még ha nem is az van odaírva.

El kell menni, megnézni, beszélgetni és egyből lehet majd tudni mik a lehetőségek. Amennyire tudom Dunaharasztiban van a bringa.

Próba "cseresznye" ...
Ez valóban így van, sok érte az, amit kér, viszont tényleg nagyon szép.
Azt mondtad ismered a tulaját... nem tudod lealkudni kicsit nekem?
Látod ebben egyetértünk.
Igen bocs Tomcatfly, csak mert ahogy néztem ugyanolyan matrica van rajta mint a tiéden a műszerfala pöpecül meg van csinálva viszont annyiért nemigen fog elkelni.
Sajnálom hogy elvitték
Mondasz valamit egyébként..., de soha nem tudhatod
Köszi drága, de ezt már eladták sajnos én is rögtön rácsaptam, mert nagyon kevés km van benne, meg minden, de hát erről lecsúsztam
Ha én vagyok a Tom akire értetted, akkor a válaszom nem, nem az enyém azon egyszerű oknál fogva mert én nem hirdetem a motoromat, nem eladó.
Viszont azt véletlenül pont tudom hogy az említett darab kié.
Tom ez véletlenül nem a te motorod:
http://www.hasznaltauto.hu/2627790_suzuki_gsxf
_2007
Hello,

ilyenkor mindig elbizonytalanodom, amikor egy majdnem 3 éves motort látok 2900km-el, hogy valóban ez az igazi km benne, ráadásul ennyi pénzért?
Ez a motor még éppen hogy túl van a bejáratáson és a gyári guma még szinte új ... gyorsan le lehet ezt csekkolni, elég sok az árulkodó jel pl. lánc, hogy vissza lett-e tekerve, vagy valóban ennyit ment a tulaj. Na meg a szervíz könyvet is megnézném azért. 3 év alatt ment a pali 1000km/ év.

Ennyi pénzért régebbieket kínálnak, 20-30 ezer km-el ...

Bocs hogy belevau, de csak óvatosan.
Aztán az is lehet hogy törött valamikor, és ezek még az új állapotáról képek. Gyanúsan occsó mindenesetre.

Tom
Helló!

Keresek eladó GSXF 750-est, ha valaki tud valamit szóljon lécci.
Lehetőség szerint kéket keresek, de a fekete, vagy a szürke is jó végszükség esetén 2006-os évjárattól, azt már gondolom mondanom sem kell, hogy jó állapotú, megkímélt és kevés Km-rel!

Előre is köszi!
köszi ! valszeg jövö héten jelentkezem ! Laci voltam. én Csongrád megyében vagyok. Te hol ?
35-ért tudok adni komplett müszerfalat,a 600 és a 750 nem egyforma de van mind a kettő ha érdekel a 06705850436 számon elérsz.
Köszi Sipeter !

Ahogy nézem az egyik furdulatszámmérő 11.000-nél a másik 12.000-nél pirosodik be. Valszeg csak 750-es veszek, de még eddig nem találtam. Nem azt jelenti, hogy addig szoktam forgatni, de ki tudja a műszer hogyan befojásolja a moci működését.
Ha tudsz vagy valaki más GSX 750 F (2003) műszerfalat (elég csak a középső része) akkor írj vagy írjatok !