Eddig 9en vagyunk a július 26-i összeröffenésre, név szerint:
Králl, attabasr, bagg, VStryker, peppe68, Okrisz, szervin, Lbandi és jó magam :)
Ez az itteni aktív társaság kb. fele, ami több mint biztató
A többiek visszajelzését még várjuk!
Ma dobatok a gépre T30as papucsokat. Valakinek van valami tapasztalata ezzel a típussal esetleg?
Hát én pont egy hónapja jártam így,hogy elszakadt a bowden szerencsére az aksi uj és csak 60 km re voltam ithonról nem volt gáz ,de kerültem a forgalmas -megállós csomópontokat :D
A tövénél kb. 2 mm legyen a holtjáték.
Ha már ott vagy, akkor zsirozd be a bowden végét, illetve a kar tengelyén lévő csavart húzd meg annyira, hogy nem szoruljon a kar, de ne is lötyögjön. Ha lötyög a kuplungkar, akkor tönkreteszi a bowden végét, szálkásodik, majd elszakad. A túlzott nyúlás mögött ez is lehet, mármint ha egyszer jó a kuplung, egyszer meg túl feszes vagy túl nagy holtjátékú. Ilyenkor tervezz be egy kuplung bowden cserét, megéri. Egyébként egy jó akksival, kuplung nélkül is haza lehet menni, de szar élmény - minden lámpánál leállítod a motort, majd egyesbe indítasz, kuplung nélkül váltasz stb.
Nekem majdnem teljesen ki kell engednem a kart,hogy induljon a gép, fogjon a kuplung. Állítottam kicsit nagyobb holtjátékot neki, de azért még mindig fárasztó egy idő után a kuplungozás, főleg városban...
Én tegnap próbáltam ki ezt a gázrásegítő bisz-baszt és egyelőre nagyon tetszik. Igaz csak 30-40-et mentem de már észrevettem, hogy sokkal kevésbé kell szorítani a csutkát mint előtte. Javaslom Peppe, hogy próbáld ki! Akkor segít rá a legtöbbet amikor egy városban kb 5 percig csak 60nal mész mert csak a csuklód alsó része tartja a gázt nem kell az egész tenyereddel markolnod, a kezed pedig közben pihen. Szerintem nagyon okos dolog, persze a mérvadó az lesz majd amikor lecsavarok 2-300-at egy nap.
Sziasztok! Ma ismet gurultam 350 km ert....uj iridium gyertyat kapott a draga, le kellett tesztelni......probalgattam a csuklofajas elleni otleteiteket a gyakorlatban is kiprobalni. Sajnos minden rafinéria ellenere is mar 100 km utan fajt( csak a jobb)
Csipőbol tartas azert nem valt be, mert az asszony sulyat is en viselem, foleg fekezeskor....
Sok mocim volt mar, de ezek a tunetek csak a bocinal vannak..... mivel imadom ezt a gépet, vagy igy vagy ugy, de meg fogom szokni.
Szep estet.....
szerintem is Zoleekanál a pont, első körben egy boci találkozót tartsunk, utána jöhet a többi. Én is baráti társasággal motorozok általában, de csak nekem van bocim.ha összejön az első közös találkozó akkor gondolom lesz alkalom majd arra is hogy mindenki elhozza a barátait motormárkától függetlenül és akkor tuti leszünk vagy 50-en.nekem továbbra is a júli 26 a jó, mert 18.-án a balcsin leszünk a családdal, barátokkal és olyankor csak döglés van meg sörözés, még a motorozást is hanyagolom.szerintem szedegessük össze hogy kinek mikor jó, tehát aki jönni akar az irjon dátumot is.
Kezdem: Júli 26, vagy augusztus eleje fizetés körül.
Zoleeka, természetesen nincs harag... :) Sőt, örülök, hogy hozzászóltál. Nekem jó a júl 26 is, de muszáj volt egy határozott irányvonalat adni a dolgoknak, hogy legyen belőle valami. :)
Minél többen hozzászóltok, annál jobban össze fog állni a kép, hogy hová, mikor, kikkel menjünk... :)
Králl, attabasr, bagg, VStryker, peppe68, Okrisz, szervin, Lbandi és jó magam :)
Ez az itteni aktív társaság kb. fele, ami több mint biztató
A többiek visszajelzését még várjuk!
Ma dobatok a gépre T30as papucsokat. Valakinek van valami tapasztalata ezzel a típussal esetleg?