Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

támogatnám,már csak azért is mert konkrétan a turul szobornál még sosem voltam( szégyen gyalázat) pedig fényképről meg távolról láttam már.Egy bökkenő van hogy reggeles vagyok du. 4ig gálya... még szombaton is
Látom, nekem is ott a helyem nálad. Kellene szinkront állítani a kis kérődzőnek
Hogy érnél rá?
Hej apám, te aztán ott vagy a szeren :D
A puffanónak tényleg jó a hangja, meg a motoré is nagyon olaj
Holnap mindenképpen megyek érte

Köszönet!
Penge lett!
a hengerekben 1/ 175 2 180 3 /175 4 /175 psi

a szinkronról jönn még egy vidi

uf

https://www.facebook.com/29970...
Úgy tűnik megoldódott a megtorpanásos-lefulladásos mizériám.
Tasi-mesterhez elballagtam, kitakarította a tankot és a karbit, valószínűleg benyelt egy kis koszt, rozsdát. Lekopogom, most pöpec a vas. :)
Tasi ajánlására mostantól Spurit használok, remélhetőleg ezzel megelőzhető egy újabb ilyen probléma.
Nekem júl 11-12 biztosan NEM jó, a többi egyelőre ok.
Én azért nem teljesen értem ezt a beakadt gázrásegítős dolgot mert ha elképzelem vizuálisan ahogy beleakad a kabátujjad akkor elvileg nem lefelé húzod azt a műanyag bigyót hanem felfelé ami a gázkar visszaengedését kellene okozza!? Vagy rosszul gondolom?
Közben, hogy minél gyorsabban haladjunk, arra kérnék mindenkit, hogy az egyszerűség kedvéért írjátok meg azokat a júliusi hétvégi napokat amikor biztosan nem értek rá, így előbb-utóbb meglesz az a dátum amikor a legtöbben ráérünk!

Szép napot mindenkinek!
Hogy ne kelljen olyan messzire menni:
gázrásegítő
Sziasztok,
Örülök, hogy egyre többen vagyunk, akik szeretnék a találkozót. Mivel én is tudom, hogy nem egyszerű, mert eléggé szét vagyunk szórva az országban, ezért előre is elnézést kérek a következő ötletemért néhány emberkétől.
Szóval arra gondoltam, hogy lehetne egy előzetes találkozó július 18-án Tatabánya Turulmadár-nál, mivel ahogy a térképet elnéztem, 11 ember viszonylag közel helyezkedik el hozzá. Természetesen a többiek is csatlakozhatnának, ha van kedvük kicsit többet motorozni.
Nos, várom véleményeteket.... :)
Sziasztok nincs valakinek egy használt hátsó lánckereke 40 környéki fogszámmal?
Eddig akik jelentkezetek. A végleges július 02-án lesz.

https://www.google.com/maps/d/...
Személy szerint mi is augusztusban nyaralunk....

Július végét javaslom.
Na ez jó, hogy ilyen sokan írtatok, így már közelítünk a 20 felé, ami szerintem szép
A helyszínnél szvsz fontosabb a dátum, hiszen minél többen vagyunk annál jobb. Ki kellene nézni egy olyan 7végi napot mondjuk júliusban ami a legtöbb embernek megfelel. Felőlem lehet augusztus is, de akkor sanszos, hogy talán többen nyaralnak. A találkára a legigazságosabb a lakhelyeket tekintve valami geometriai közepet nézni ami logikusan valahol az ország közepe lenne ahol semmi sincs, gondolom nem Bugacon szeretnénk közösen motorozni
Szóval elsődleges kérdés a dátum, a helyszínt meg úgyis eldönthetjúk még...
Aki nem küldött lakhelyet, az tegye meg, hogy Okrisz fel tudja dobni őket a térképre!
Van-e a fentiekkel kapcsolatban észrevétel, ötlet, vélemény, javaslat, ellenjavaslat?
Köszönöm, ez hasznos info.
De akkor mi az optimális tattomány ahol jó használni? Ugye 100km/h-nál is 5000 alatt forog kicsivel. De eszetlenül se száguldozhatok mindig... Nyugodt tempoban ilyen 4000-4500 nél váltok fel. Korai?
Hali mindenki!

Arra gondoltam, hogy junius 30-ig megvárjuk a bocitulajok fellelhetőségét, aztán lezárjuk a szavazást. Ok lesz így?
Akkor megcsinálom a térképet.
Nyiregyhazatol 30km-re
De en most lelepek aztan majd alakul valami
Hali!

Kié győrben a kèk 600-ad boci?
peppe68:
Sajnos időhiány miatt elég keveset megyek mostanában. Lehet hogy akkor téged szoktalak látni erre-arra a városban (pl. Szabadhegy). Összefuthatnánk valamikor.
Samy te is írd már hol laksz legyen tőlem messzebbről is valaki.
Nyíregyháza ...legyen már valaki keletről is és kicsit messzebbről. meg a nick név is mutatja a de nem vén.
Nem szabad 5.,be 50 60 poroszkálni. Olyan keveset pereg a motor hogy nem tud teljes olaj film ki alakulni a hengerfalon. huzod a gázt és a cv vált be tódul a sok benzin ami ütésszerü robanást csinál ilyen ki fordulaton a kenöfilmet az el nem éget benzin le mossa a falról. ÉS a motor kurvára kopik. ...porgetni kell nem szabad ezt a hangot halanod esetleg. Hideg motornál. azt nem kell mondanom. Min 3-5 perc kell a lég olajos teknikának. Ne felejcsétek el. Ez a block. 1983 ban a gp ben világot hódított es igazából fordulaton szeret dolgozni.
Budapest