Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

annak idején a Hayabusámra vettem MRA túraplexit, teljesen jó volt.
2 hete pedig vettem egy GSX750F-et. Üdvözlök mindenkit.
Majd kuldok kepet,mert be sem fejeztem a felszrelest, olyan rideg muanyagbol van, hogy a masodik csavar meghuzasakor berepedt, majd mikor a bolhat nyomtam a helyere akkor is....
Mi a baj vele? Van képed felszerelve? Kiváncsi lennék.
Rendeltem plexit az ebay rol....6000.- ert....haaaat....azert az nem oke.. Azert gondoltam az MRA T
ez új info számomra, köszönöm szépen!
mondjuk egy 20-ast lehet, hagy valóban megér, utána meg el lehet dilemmázni azon, hogy mi kerüljön rá...
Ezen a nyeregtáskán lovagolok három napja én is, de az az igazság,hogy ahhoz is kell konzol, mert egyébként tönkreb@ssza a fényesét a nyereg mellett. A Louis webáruházban is a táskaszettjüknél írja,hogy javasolják a használatát és a képeken is úgy van felszerelve.

Ezért gondoltam kéne egy ilyen konzol, aztán majd olyan táska vagy doboz lesz, amilyen lesz, az jó lesz már mindenhez. :)
én sem most azonnal gondoltam.
most lett leszervizelve a kicsikém, új lánc, gyertyák, olajcsere, karbiszinkron, plusz holnap kap új gumikat...
sajnos nem két filléres történet.
mondjuk én egyelőre vacillálok nyeregtáska és doboz között...
Hát remélem felrakja, úgyis kell a méret miatt a csavarhely. :)

nem tudom mennyivel több szinterezéssel, de 2-3k-val biztos, ahogy én kértem szinterezést valamire... valami ilyen rémlik.

Pepe68- Nem tudok privit küldeni és itt nem adnám ki. Átdobom emailen. Mondjuk ebben a hónapban lehet nekem nem lesz rá pénzem, de ki tudja. :)
ez lehet, hogy engem is érdekelne. ha ott lesz nála a vas fel is aplikálja rá?
szinterezés mennyit dobna rajta árban?
helyileg hol található az emberke?
Telefonszamod elkuldenéd? Beszelhetnenk...
MRA? Nekem 28 at mondtak 5% kedvezmennyel...ooooooooo
Elértem a konzolos embert. Azt mondja, hogy 20-ért legyárt egy szettet. Ez igazából olyan lesz, mint a Givi-s tartó és azok is passzolnak majd rá. Annyi, hogy egy napra kell neki a motor a méretek miatt. Illetve,hogy ennyiért feketére van festve, kicsit többért szinterezteti.
Azt kifelejtettem,hogy ez a fajta elvileg 6cm-el hosszabb és magasabb, mint a gyári.
Azt tudom, hogy vagy 20k. :)

Egyébként nekem pont a héten hoznak egy túraplexit. 8k lesz. Elvileg pont olyant, mint a képet csak füst színben.
Sziasztok, van valakinek MRA plexivel tapasztalata? van a sport változat, aminek felfelé hajtott a vége, illetve a túra változat....köszi
csak nem átnyergelsz a Simo-ról?
Elvileg okes, valamikor akkor kell mennem pestre aruert, e mailbe kuld el a szamod, es egyeztetunk...
garai68@citromail.hu
Sziasztok 750 katanahoz kellene fotengely vagy komplett blokk nem nagyon talaloksajna vagy hatokar csapagyazassal foglalkozo emberket , bar ahogy nezem olcsobb egy masik blokk
Junius 2.-án Nyíregyháza-Budapest M3 útvonalon tudok segíteni.
A zár része saját véleményem szerint lehetne erősebb kicsit szerintem házilag orvosolható lenne. A műanyag nagyon masszív kézzel megnyomva sem csuklik, össze jól pakolható és ha oldaldobozként használod akkor ha elég ügyes vagy levétel nélkül nyitható de levenni csak egy mozdulat.
Köszi Samy, junius elején kereslek.....szállítót kell keresnem,,
3 dobozra volt szükségem és találtam egy nagyon jó árú givi szettet egyben aztán megvettem azt és ez így feleslegessé vált.
Ezek a dobozok tavaly megjárták a Transalpint és a Transfogarast nem volt gond vele és azóta nem is használtam. Most fel vannak rakva polcra kicsit porosak de ezen kívül más gond nincs velük.
Köszönöm uram!
Szia peppe68!

Megelőzöm Samy-t. Nekem is ez a fajta volt, ez egy Givi másolat, Lengyelek csinálják. Jó anyagból van, erős, nem ázik be. Nekem is meglenne még, ha egy alkalommal nem rakom fel rosszul. Cca. 80km -es sebességnél lerepült, az aszfalton csúszott vagy 20m -ert, nekicsapódott egy fának és csak akkor nyílt ki! Annyi baja lett, hogy eltört a piros csík rajta, meg elrepedt az alja, amitől többé már nem tudtam úgy felrakni, hogy ne lehessen ellopni.
Szóval én merem ajánlani.