Majd kuldok kepet,mert be sem fejeztem a felszrelest, olyan rideg muanyagbol van, hogy a masodik csavar meghuzasakor berepedt, majd mikor a bolhat nyomtam a helyere akkor is....
Ezen a nyeregtáskán lovagolok három napja én is, de az az igazság,hogy ahhoz is kell konzol, mert egyébként tönkreb@ssza a fényesét a nyereg mellett. A Louis webáruházban is a táskaszettjüknél írja,hogy javasolják a használatát és a képeken is úgy van felszerelve.
Ezért gondoltam kéne egy ilyen konzol, aztán majd olyan táska vagy doboz lesz, amilyen lesz, az jó lesz már mindenhez. :)
én sem most azonnal gondoltam.
most lett leszervizelve a kicsikém, új lánc, gyertyák, olajcsere, karbiszinkron, plusz holnap kap új gumikat...
sajnos nem két filléres történet.
mondjuk én egyelőre vacillálok nyeregtáska és doboz között...
ez lehet, hogy engem is érdekelne. ha ott lesz nála a vas fel is aplikálja rá?
szinterezés mennyit dobna rajta árban?
helyileg hol található az emberke?
Elértem a konzolos embert. Azt mondja, hogy 20-ért legyárt egy szettet. Ez igazából olyan lesz, mint a Givi-s tartó és azok is passzolnak majd rá. Annyi, hogy egy napra kell neki a motor a méretek miatt. Illetve,hogy ennyiért feketére van festve, kicsit többért szinterezteti.
Sziasztok 750 katanahoz kellene fotengely vagy komplett blokk nem nagyon talaloksajna vagy hatokar csapagyazassal foglalkozo emberket , bar ahogy nezem olcsobb egy masik blokk
A zár része saját véleményem szerint lehetne erősebb kicsit szerintem házilag orvosolható lenne. A műanyag nagyon masszív kézzel megnyomva sem csuklik, össze jól pakolható és ha oldaldobozként használod akkor ha elég ügyes vagy levétel nélkül nyitható de levenni csak egy mozdulat.
3 dobozra volt szükségem és találtam egy nagyon jó árú givi szettet egyben aztán megvettem azt és ez így feleslegessé vált.
Ezek a dobozok tavaly megjárták a Transalpint és a Transfogarast nem volt gond vele és azóta nem is használtam. Most fel vannak rakva polcra kicsit porosak de ezen kívül más gond nincs velük.
Megelőzöm Samy-t. Nekem is ez a fajta volt, ez egy Givi másolat, Lengyelek csinálják. Jó anyagból van, erős, nem ázik be. Nekem is meglenne még, ha egy alkalommal nem rakom fel rosszul. Cca. 80km -es sebességnél lerepült, az aszfalton csúszott vagy 20m -ert, nekicsapódott egy fának és csak akkor nyílt ki! Annyi baja lett, hogy eltört a piros csík rajta, meg elrepedt az alja, amitől többé már nem tudtam úgy felrakni, hogy ne lehessen ellopni.
Szóval én merem ajánlani.
annak idején a Hayabusámra vettem MRA túraplexit, teljesen jó volt.
2 hete pedig vettem egy GSX750F-et. Üdvözlök mindenkit.