Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most kicsit válasszuk szét a dolgokat! Remélem nem haragszol meg bagg, de az igények alapján most első körben egy Bocis GSXF találkozót szervezünk amire szeretnénk, hogy minél több ilyen típusú motorral rendelkező emberke eljönne a fórumhoz hűen akár 600-assal is. Ha esetleg a júli 26 felelne meg több embernek akkor nem biztos, hogy szerencsés lenne egy héttel előtte is szervezni egyet. Persze a kettő nem zárja ki egymást és javítsatok ki kérlek ha nem jól érzem, de ennek a találkozónak pont az lenne az értelme, hogy megnézzük egymás gépét, megosszuk a tapasztalatainkat egymással, túrázzunk egy kicsit és hallassuk a hangunkat
Persze én személy szerint szívesen elmennék a másikra is, de most talán koncentráljunk arra, hogy egy júli végi találkozót összehozzunk a lehető legtöbb bocis résztvevővel!
Remélem nem keltettem rossz érzést senkiben, várom a véleményeket és a további javaslataitokat az időpontokra!
Szerintem tartsuk továbbra is a júl. 18-at, mert már vagyunk 4-en (VStryker, Lbandi, bagg, ROLI77), és még van 1 hónap addig.
Természetesen hívhatjátok a haverokat is, akinek nem feltétlen Boci-ja van... :) Minél többen legyünk, az a lényeg... :)
Szép az öreg vas!
Hi!

Részemről jó a júli 26.
Nekem a júli végi időpont lenne jó. Előbb nem megy egyik hétvége se.
Üdvözletem mindenkinek

Ha nem lenne probléma mi is szívesen csatlakoznánk a turulos talihoz,ezzel az öreg vassal hozzátok környéről.

széles utat ,üdv Roli
nem igérhetek ennyire előre persze talonba tehető mindenképp,viszont a jóli 18-19 valamelyike,szerintem egy elő meetingnek tökéletes,és a délelőtti indulás sem vészes,szombaton még pont jó is,váci talira is éjszakásból mentem alvás nélkül igaz este 6kor a feró előtt majdnem bealudtam hiába ordibált a mikrofonba úgyhogy nem vártam meg az este végét
Mivel többeteknek sem jó a szombat, az augusztus pedig a nyaralásé ezért mindenképpen vasárnapra kell szervezni a nagy össznépi banzájt! Arra gondoltam, hogy a július 26-i vasárnap talán még kellőképpen messze van ahhoz, hogy jó legyen a legtöbbünknek. Mit gondoltok erről? Ki az aki már most be tudja vésni a naptárba?

(A mostani kis osszeröffenésre nekem e vasárnap lenne jó max)
Az nekem is jó. :)
Nekem sajna nem jó a 21 meg a 28 sem, már van programom. :(

...de a júl 18. kezd összeállni. 9:00-kor Egér út MOL....érkezés Turul-hoz kb. 10-10:30....
Nekem most 21 vagy 28 is jó.
Reggel 9 óra Egér út MOL kút.

De mint mondtam, Júli 04 kivételével elvileg nekem majd minden képlékeny és jó lehet augusztusig.
bocsi, VStryker, mobilon irok, elgépeltem a neved....
Kedves VStiker,
Kérek szépen egy konkrét javasolt időpontot. :)
(szépen alakulnak az események... :)
Szerintem késői a 13:00 órai indulás.
Pályán én sem megyek, nincs is matrica, meg unalmas is...
Pár helyet még érdemes lenne megnézni szerintem is.
Valahogy úgy kéne szerintem a hangulat miatt, hogy kaja előtt tekerjünk egyet együtt. Utána jobban esik a kaja és a sztoryzás.
A Turul részemről okés, de a július 18 necces mert a balcsin leszünk nyaralni,másnap jövünk haza.nekem a július 26 vasárnap jobb lenne, persze többség dönt.
:)
Nekem is rugalmas az időpont, de adok egy kiindulási ötletet, aztán majd kialakul:
13:00-kor találkozó a Bp-ről jövőkkel az Egér-út MOL kútnál. Szerintem nem pályán kéne menni, de majd együtt eldöntjük. Érkezés a Turul-hoz 14-14.30 körül, és ott várjuk a többi BOCI-st. :)
A további menetrendet ott eldöntjük (enni-inni is kellene, meg néhány jó helyet megnézni a környéken pl...)
...nos? :)
szerintem vagyunk olyan lazák mint a rigalánc,ha nem jobban Az időpont nem hiszem hogy be van betonozva,többség döntse el szerintem,vagy az ötletgazda :)
Tatabánya
A Turul szobor engem is érdekel. Én se voltam.

Ha mindenki dolgozik szombaton, akkor vasárnap is lehet... :P
Adom az ötletet! Fel néznék én is, mikorra tervezed hány óra felé?
remélhetőleg hárman is,vagy mégtöbben
az enyim per pill egy tüdőbeteg kecskére hasonlít,béégetnek a kipuff szelepek...de hamarost újra minden a régi megszokott lesz
Urak...én minden szombaton dolgozok... tehát csak a vasárnap okés.....bár ha időben jelzek a társamnak, akkor megoldható az is. Jó lesz már más boci hangját is hallani,,, 4 hónapja nyomom vele,,,jártam már mindenfelé...de még egyel sem találkoztam..
Szuper! :) Már 2-en vagyunk... :)
basszus,azt a szemészt jövő héten tényleg meglátogatom :) azt hittem holnap lesz elvileg éjszakás a hetem és addigra a tehénke is remélhetőleg pacek lesz motorikusan,szóval ha nem szakad le valami monszun,engem érdekel :)