Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem, ,,,,csak mindenki írja, hogy 30-50 e km enként kell cserélni.....
ez meg nem nyúlt....semmi hangja.
.köszi
Simán lehet.
Egy barátomnál 120ezer km-nél kellett csak cserélni.
Este én is rakerdeztem...ha eléred, nekem is kell egy..ugyhogy kettőre alkudj"""
Koszi
Más; most voltam szelepellenorzesen, a bocimba 62 000 km van, es még nem volt vezerműlanccsere, megneztuk, semmi nyulas...hogy lehet ez?
őszinte kérdés: annyira gyenge? Vagy mi baj vele? De őszintén....
Köszi
Sziasztok
Eladó 2db doboz
Pont ugyan ez: http://www.kepesmotor.hu/motor...

1x használtam (bocin :) ) karcmentes 2+2 kulccsal
Megtekinthető Nyíregyháza környékén
Ára 10 000.-/db + szállítás
nincsen sajnos
Na, írtam a srácnak...írta,hogy neki már nincs meg. De megadta a számát annak, aki a gyári alapján csinál ilyet. Egyenlőre még nem tudtam elérni. Esetleg mást is érdekelne? Hátha többet olcsóbban gyárt.
üdv,600ashoz van-e olyan hengerfej ami fekete blokkos és himbás nem korongos kompletten?
Holnap tudom, hogy megveszem-e. Ha elviszik a sportkipufogót... :)

Logo: én nem tudom minek a jele, így vettem. :) Nekem tetszik, ha másért nem, kicsit egyedi, megtalálom a tömegbe.

Más. Most jöttem meg egy Dunakanyaros körről, marha jó volt. Kihasználtam a kis ébredő napsütést. :)
telefon le maradt 06704275150
gsxf 600 / 750 alakatrészei eladók
VStryker:

Gratulálok szép motor , de nem tudtam nem észre venni a has idomon a logót. Tudomásom szerint ez az egyik HONDA klub jele . Ha nem jól tudom javítsatok ki de 2 hondás havernak is fent van és ők mesélték . Amúgy nekem is tetszik és nincs is vele semmi baj csak egy kis infó .
No....ezt nem en talaltam....megveszed? Mert ha nem, akkor en ra is irok azonnal....
Ha talalsz 60 ezer alatt, akkor szolj nekem legyszives. Koszi
A doboz várhat. Elsőre pont konzolt keresek az ára miatt. Otthoni barkács konzollal nem csúfítanám el a gépet.
A gyári givi tartó horror ár.....a csatolt képek alapjan csinald meg...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Olcso oldaldoboz, en most rendelem meg,,,
Illetve ki ne maradjon egy fotó a kis mozdonyról. :)
Sziasztok,

Én is boldog tulaja lettem egy ilyen gépnek. Régi vágyam volt, első nagymotor. :)

Örülök,hogy van egy olyan hely, ahol a motorral kapcsolatban van egy kis élet.

Rögtön lenne is kérdésem. Hol lehet kulturált áron hozzá oldaldoboz konzolt venni vagy valamelyik másik motor konzolja talál hozzá?
Most talaltam a facen, kétkipuffos rendszer házilag.....csak erdekességképpen..
Nekem Michelin Pilot Road 4-em van fent és nagyon meg vagyok elégedve vele. ( remélem még időben írtam )
azért köszi
BOCIS talalkozora én is szívesen mennék.....
Az baj Örökös......én ğyőr....igy sajnos nem tudok segiteni...