Ha nincs más lehetőséged akkor tedd fel ,ha van akkor maradj a gyárinál. Én 120/70-et cseréltem 120/60-ra hátul 150/70-et 160/60-ra és teljesen megváltozott a futómű geometria, újra meg kellet szoknom a motort mintha más motorra ültem volna, most már nincs gond megszoktam.
sziasztok!
segitsetek 93 -as 750f
első gumi méret a gyári 110/80 17 helyette 120/70 17
hátsó 150/70 17 helyette 160/60 17 gond a csere?
michelin pilot road
Szia!
Köszi a hozzászólást!
Akkor be kell szereznem egy körmös kulcsot. Nekem a kipufogó nem ütközik (enyém sem gyári). Megpakolva érezhetően leül a hátulja, de nem ütött még fel. Változik azonban a geometria, romlik a manőverezhetőség. Gondolom a beállítás abszolút motor/utas(ok)/csomag függő...
Üdv,
molsandor
Szia!
Az a szerszám nincs a gyári készletben. Nekem hátul kb középső állásban van az előfeszítés. 1 személy (85-90kg) kb 15 kg csomaggal pont jó. Két személynek az az előfeszítés már kevés, mert nagyobb rugózásnál a tengely vége belever a kipufogóba, legalábbis ez enyémhez hozzáér, igaz nem gyári a dob.
Üdv!
Itt nézzetek körül gumi ügyben,forintban-ban is lehet fizetni.
Én nem bántam meg Michelin Pilot Road 2 párban http://revolutionmotor.motorra...
Sok sikert
szia!
szinkron előtt induláskor leált most már nem csinálja ha hazamegyek felveszem videóra és felteszem most jelenleg Berlinben vagyok 3 hét múlva megyek haza
Szia
Én az enyémen Pirelli Diabolot használok.
Az elején Pirelli Diabolo SuperCorsa, hátul sima Pirelli Diabolo. 120/70 és 160/60-as méretek. Az előző Conti Roadattack volt 150/70-es hátsóval döntöttebb kanyarokban néha nagyon megtréfált, persze a tapadása sem a legjobb. azzal a gumi szettel sikerült 2x is perecelni :(.
Használtan vettem Mezőberényben a http://www.batszimotor.hu/, sokféle gumi van, persze van új is, de nézz körül! Csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy hátsó rugó-előfeszítés állításához szükséges szerszám az alap mocihoz (750F-2005) való szerszámkészlet részét kellene e képeznie? Nekem nincs benne. Illetve tudtok e javasolni vmi helyet, ahol be tudom szerezni.
Valamint kíváncsi vagyok, hogy milyen tapasztalatotok van e téren. Hosszabb túrára mennénk (hátsó doboz, 2 oldaldoboz, 2 fő).
Üdv,
molsandor
na kicsit túlértékeltem a gumit, kellett nekem dicsérgetnem!ma délután szentesen a yard utáni kis körforgóban sikerült 2. alapjáraton eltaknyáznunk!lehet bármilyen jó a gumi, a por+fényes lejtős aszfalt a tuti eséshez vezet.
meshemotor@gmail.com de fent vannak a fészbukon is ott van telszám is amugy Fabók Tominak hívják.gumiban én a michelinre esküszök abból is pilot road 2 vettem és kiváló.
email cimet tudnál adni? ha hazamegyek 3 hét múlva elvinném hozzá de előbb egyeztetnék vele
motorral szeretnék visszajönni Berlinbe
kinéztem 2 gumit
150/70R17 CONTINENTAL CONTIMOTION REAR 69W TL
120/70R17 CONTINENTAL CONTIMOTION Z FRONT 58W TL
faxa!én sajnos nem értek hozzá és nem is szerelek itthon.van egy tiszakécskei szerelő én hozzá viszem mindkét motorunkat, benne megbízok ő hivatásos motorszerelő!nem pedig egy valaki aki ért hozzá mert látott már 2 simsont meg egy mz-t szétszedve!benne eddig nem csalódtam minden haverom meg kolegám hozzá viszi.Szolnoktól annyira nincs is messze Tószeg felől.
elméletileg most volt 25k .ba fájt mert elméletileg kicserélt 2db rugót a karbikban de a barom a tank lefogató gimibakot is elbaszta és egy darab gumicsövet tett alá ezt most vettem észre amikor felragasztottam a tankpadot meg a karbi fedelet sem cserélte ki amiben megegyeztünk mert az egyikről le van törve az a csonk amire a szinkronizálásnál kell dugni a csövet hát ezért nem bizom én a szerelőkben!
van valami jó hely ahól párban tudnák venni új gumit? mert ahol lakom Szolnokon az egy fostelep!és arra valami ötlet hogy mitől nem pörög rendesen fel? de menet közben meg húzmint a golyó! semmi visszaesés vagy fulladás
a lánc és a fogaskerekek 200km ha mentek tavaly cseréltem le az első gumi az 2005-ös a mélysége kb a fele az újnak a hátsó 2006-os és tavaly lett feltéve lehet hogy nem a kormányt cserélem le hanem a két gumit 2014-re?!
Üdv, nekem mondjuk nem rázott, de nagyon vibrált az egész motor, sőt olyan érdekes dolgot is produkált, hogy a jobb oldala jobban vibrált mint a bal!100 km után már nem éreztem a jobb kezemet, és az utas is panaszkodott hogy nagyon zsibbad a jobb lába!Megoldás: új lánc, és új gumik, vibrálás megszűnt!és nem ráz a motor.
valakinek van tapasztalata kormánycserével kapcsolatban?
azt szeretném ha egy kicsit fentebb lenne a kormány de 200euróba kerűl kompletten sztem kicsit borsos az ára és ezért előszőr utána kérdeznék hogy megéri-e egyáltalán a cserét?!
segitsetek 93 -as 750f
első gumi méret a gyári 110/80 17 helyette 120/70 17
hátsó 150/70 17 helyette 160/60 17 gond a csere?
michelin pilot road
Köszi a hozzászólást!
Akkor be kell szereznem egy körmös kulcsot. Nekem a kipufogó nem ütközik (enyém sem gyári). Megpakolva érezhetően leül a hátulja, de nem ütött még fel. Változik azonban a geometria, romlik a manőverezhetőség. Gondolom a beállítás abszolút motor/utas(ok)/csomag függő...
Üdv,
molsandor
Az a szerszám nincs a gyári készletben. Nekem hátul kb középső állásban van az előfeszítés. 1 személy (85-90kg) kb 15 kg csomaggal pont jó. Két személynek az az előfeszítés már kevés, mert nagyobb rugózásnál a tengely vége belever a kipufogóba, legalábbis ez enyémhez hozzáér, igaz nem gyári a dob.
Itt nézzetek körül gumi ügyben,forintban-ban is lehet fizetni.
Én nem bántam meg Michelin Pilot Road 2 párban
http://revolutionmotor.motorra...
Sok sikert
én is azon gondolkodtam ha már előre is szélesebbet veszek mi lenne ha hátra is azt vennék?!
szinkron előtt induláskor leált most már nem csinálja ha hazamegyek felveszem videóra és felteszem most jelenleg Berlinben vagyok 3 hét múlva megyek haza
Én az enyémen Pirelli Diabolot használok.
Az elején Pirelli Diabolo SuperCorsa, hátul sima Pirelli Diabolo. 120/70 és 160/60-as méretek. Az előző Conti Roadattack volt 150/70-es hátsóval döntöttebb kanyarokban néha nagyon megtréfált, persze a tapadása sem a legjobb. azzal a gumi szettel sikerült 2x is perecelni :(.
Használtan vettem Mezőberényben a http://www.batszimotor.hu/, sokféle gumi van, persze van új is, de nézz körül! Csak ajánlani tudom.
Alapjáratnak 1200-nak kell lennie.
Szinkron előtt is ilyen volt?
Hidegen melegen is ezt produkálja?
Érdeklődök, hogy hátsó rugó-előfeszítés állításához szükséges szerszám az alap mocihoz (750F-2005) való szerszámkészlet részét kellene e képeznie? Nekem nincs benne. Illetve tudtok e javasolni vmi helyet, ahol be tudom szerezni.
Valamint kíváncsi vagyok, hogy milyen tapasztalatotok van e téren. Hosszabb túrára mennénk (hátsó doboz, 2 oldaldoboz, 2 fő).
Üdv,
molsandor
motorral szeretnék visszajönni Berlinbe
kinéztem 2 gumit
150/70R17 CONTINENTAL CONTIMOTION REAR 69W TL
120/70R17 CONTINENTAL CONTIMOTION Z FRONT 58W TL
azt szeretném ha egy kicsit fentebb lenne a kormány de 200euróba kerűl kompletten sztem kicsit borsos az ára és ezért előszőr utána kérdeznék hogy megéri-e egyáltalán a cserét?!