Sziasztok,van egy 2001-es bocim és az a problémám hogy nem emel ki rendesen a kuplung.
Van valami ötletetek?
Motul olaj 10w40
Lamellák nem hullámosak,nincs forditva berakva a stabilizáló gyűrű.
Kinyomó szerkezet működik.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szerintem az általad mutatott oldal a régebbi GSXF modellekre igaz, vagy legalábbis a Haynes szervizkönyvtől eltérő adatokat láttam.
A 1998 utáni GSX 600 F és 750 F modelleknél a tengelytáv 5mm tér el (1470 és 1465 mm). A motor teljes hossza viszont azonos.
600-as 5mm-rel magasabb (1195mm), de 5mm-rel keskenyebb (745mm), ülésmagassága is 5 mm alacsonyabb (785mm), 3kg-ral könnyebb (208kg).
Más a hátsórugótag, első futómű kb. 5mm hosszabb 600-asnál.
Helló! Nemrég téma volt a sprtdob másoknak is ezt null tudtam ajánlani az összekötőcsövet én is itt vettem a dobot peddig itt null több dob is van nála újak és használtak. Remélem tudtam segíteni.
Üdv! Tudtam hogy valahol olvastam mert mielött megvettem a 600-asom én is kerestem hogy van e különbség, hát van 1 pár pl a tengelytáv 40mm-el hosszabb, de itt 1 hasznos link null ebből sokmindent megtudsz.
Tegnap szert tettem egy 2004 - es évjáratú 750-es paripára jutányos áron, unokatesóm révén .
( Choppert vett a szerencsétlen )
A mocit keveset használta, 32 E km van benne ami valós. Szóval nagyon korrekt kis szerkezet. Ma már teszteltem is a vasat a Pilisben, eddig nagyon tetszik, bár egy kicsit nehéznek tűnt nekem a súlya. ( Kissé nehezen kanyarodtam vele, néhány ívet el is csesztem rendesen, néhány viszont teljesen flottul ment. Lehet hogy csak szokni kell még a vasat.) Viszont elég jól megy, simán tartottam a lépést a többiekkel (sportmotoros arcok), sőt! Kényelmes is és nem eszik sokat (6l). Nagyjából ezek a benyomásaim a mociról egy nap után. ;-)
Szeretnék rá egy sport dobot a gyári helyett, ha valakinek van eladó, vagy tud valami okosat, szóljon legyen szíves.
Az olajat is szeretném majd a hétvégén lecserélni, milyet ajánlanátok bele ? Uncsitesóm Castrol Actevo-t tett bele mindig.
Folytassam a hagyományt, vagy van esetleg más amit jobban szeret a bocika ?
Látszólag és gyakorlatilag tök egyforma.
Az első futómű néhány mm-ben eltér, de nem lehet észrevenni.
A 600-as motor kicsit könnyebb, ennél fogva a rugókat hajszállal másként hangolták.
hello
lenne egy pár kérdésem,
nem vagyok még öreg motoros és nem is próbáltam ki még több fajta motort ezért hozzátok fordulok.
van -e különbség a 600F és a 750F között?
mármint nem a ccm és a teljesitmény, hanem váz, tartóság, kényelem stb..
köszönöm a válaszokat
Ne tedd rá...szarabb lesz...sokkal! A gyári mérettel a legjobb.
..már ha motorozni is akarsz vele..
..optikai pöcshosszabbításnak ráteheted....csak magadon kívül mást ne ölj meg.
Ha már a kipuknál tartunk én most hétvégén szereztem ezt és új 35be vettem volt még pár dob a srácnak füreden van ha valakit érdekel itt http://www.kepesmotor.hu/onroa... eléritek.Bilincs nem volt hozzá ,de szerencsére lézergépen dolgozok úgyhogy hétvégéig azt is megoldom
Van valami ötletetek?
Motul olaj 10w40
Lamellák nem hullámosak,nincs forditva berakva a stabilizáló gyűrű.
Kinyomó szerkezet működik.
Segítségeteket előre is köszönöm!