Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot Mindenkinek!

Valakinek esetleg elfekvőben doboz tartó konzolja nincsen elfekvőben, aminek esetleg támaszkodni is lehet,és kapaszkodni ?
Vagy aki tud valakit aki normális áron készítene ?
Köszi a választ előre is !
Sziasztok
hol lehet megnézni az évjáratot a motoron ? hol van feltüntetve?
hali nekem repsol 10w 40 van benne
Ment mail.
Azt hiszem, mi beszéltünk telefonon. Raktam fel pár képet, az emailedre nem mentek el.. Ide írj, ha érdekel vmi:

honda4022@gmail.com
Szia!

Ment mail!
Sziasztok! Eladó a GSX 750F összes alkatrésze. Sajnos csak jövőhét pénteken tudom elkezdeni bontani, mert vizsgám van csütörtökön, és addig azzal kell foglalkoznom.

Addig írjátok le, hogy kinek mi kell! :) Posta, számla, garancia (1hét)....

honda4022@gmail.com
Sziasztok !
Ma nekiálltam és beállítottam a szelephézagokat nem is értem miért nem álltam neki eddig semmi rutin vagy szerelői tapasztalat nem kellett hozzá . igaz hogy ráment az egész dél előtt de inkább mint fizessek 20-25 rongyot. már csak karbi szinkron kell és mehet a km zabálás Szinkront tud valaki normális áron?
köszi
nagysas70
Az ebay-en keress rá a "rear grip" kifejezésre, lesz 2x ezer forint körüli áron lesznek.
CsikkoTB:
dobj egy email-t bionic"kukac"freemail"pont"hu címre.
Üdv mindenkinek egy hátsó kapaszkodót keresek ha valaki tud norm áron érdekel
Jó időt
Köszönöm a válaszokat! Jelenleg Castrol van az enyémben,de a Xado olajok állítólag nagyon jók,és annyival nem is drágábbak! Halkabb lesz tőle a blokk +szebben jár! Na majd meglátjuk! :)
Szia!
Nekem Eneos 10w40 van benne
alex.r@freemail.hu

Ide írj egy emailt, segítek neked.
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb majdnem mindegy

10W40 -est kell mindenképp, viszont nem kell drága.
Régebben gondolkodtam 7100as vagy racing olajat beletölteni, de több helyről kaptam, hogy nem érdemes kár bele...

5100 10W40 és valami márka. Motul, Castrol, stb.
Nekem Valvoline van illetve van egy magyar gyártmányú adalék amitől simábban jár a motor és halkabb lesz.
Van aki azt mondja olajba nem szabad semmit rakni.... és igazuk is van, szerintem de mindenki döntse el maga....

Motult ugye nagyon szeretik hamisítani.
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni,hogy ki milyen motorolajat használ? Melyiket"szereti" a legjobban a Boci?
Írj már egy emailt légyszi, hogy mi kellene: honda4022@gmail.com
Szia!
Érdekelne, hogy mely idomok vannak még meg!
Valamint hogy a váz ép-e!
Nem még, esetleg a nyáron meg fogom venni, akkor mindenképp felrakom ide a cuccait. Üdv
Helló!
Érdeklődnék, hogy megvetted-e a Gsx750F-t!
Az enyém sajnos "lebontódott" és szükségem lenne jópár alkatrészre!
Várom válaszod!
Köszi
Már bocsánat de 5200ft egy új egy webshopban. Ismerős boltja még egy kicsit olcsóbban is elhozza.
Nézegeted jobbról balról hogy cseréljem vagy sem úgy döntesz spórolsz 5000 forintot de mi történhet:
-lassan elkezdi enni az olajat de nem tudod miért te sosem húztad neki
-eldugulnak a karbik pedig földúton sosem jártál vele
-dús lesz a keverék melegszik a blokk de nem tudod miért
-szét hullik a szinkron durrog vissza dolgozik a légszűrő házba
-előző folyománya terheli a vezérlés főtengelyt szelepeket
Következmény: blokk szétszed és kiderül hogy minden elkopott de nem baj spóroltunk 5000ft-ot
Ezen tényleg ennyit kell agyalni?
Sziasztok ! Hátsó féktárcsa eladó 32000km van benne ! 4.5mm az új ez pedig 3.8-4mm -es ! Valakit érdekel írjon olcsón adom!
Meg kell emelni a tankot, alá teszel valamit (nem kell leszedni).
Az idomokat is fel kell lazítani, stb...
Szia,
Nálam ment 5800 km-t, az előző tulajnál nem tudom, hogy mennyit ment. Jól gondolom (remélem), hogy a tankot nem kell leszerelni a cseréhez?