Valakinek esetleg elfekvőben doboz tartó konzolja nincsen elfekvőben, aminek esetleg támaszkodni is lehet,és kapaszkodni ?
Vagy aki tud valakit aki normális áron készítene ?
Köszi a választ előre is !
Sziasztok! Eladó a GSX 750F összes alkatrésze. Sajnos csak jövőhét pénteken tudom elkezdeni bontani, mert vizsgám van csütörtökön, és addig azzal kell foglalkoznom.
Addig írjátok le, hogy kinek mi kell! :) Posta, számla, garancia (1hét)....
Sziasztok !
Ma nekiálltam és beállítottam a szelephézagokat nem is értem miért nem álltam neki eddig semmi rutin vagy szerelői tapasztalat nem kellett hozzá . igaz hogy ráment az egész dél előtt de inkább mint fizessek 20-25 rongyot. már csak karbi szinkron kell és mehet a km zabálás Szinkront tud valaki normális áron?
Köszönöm a válaszokat! Jelenleg Castrol van az enyémben,de a Xado olajok állítólag nagyon jók,és annyival nem is drágábbak! Halkabb lesz tőle a blokk +szebben jár! Na majd meglátjuk! :)
10W40 -est kell mindenképp, viszont nem kell drága.
Régebben gondolkodtam 7100as vagy racing olajat beletölteni, de több helyről kaptam, hogy nem érdemes kár bele...
5100 10W40 és valami márka. Motul, Castrol, stb.
Nekem Valvoline van illetve van egy magyar gyártmányú adalék amitől simábban jár a motor és halkabb lesz.
Van aki azt mondja olajba nem szabad semmit rakni.... és igazuk is van, szerintem de mindenki döntse el maga....
Már bocsánat de 5200ft egy új egy webshopban. Ismerős boltja még egy kicsit olcsóbban is elhozza.
Nézegeted jobbról balról hogy cseréljem vagy sem úgy döntesz spórolsz 5000 forintot de mi történhet:
-lassan elkezdi enni az olajat de nem tudod miért te sosem húztad neki
-eldugulnak a karbik pedig földúton sosem jártál vele
-dús lesz a keverék melegszik a blokk de nem tudod miért
-szét hullik a szinkron durrog vissza dolgozik a légszűrő házba
-előző folyománya terheli a vezérlés főtengelyt szelepeket
Következmény: blokk szétszed és kiderül hogy minden elkopott de nem baj spóroltunk 5000ft-ot
Ezen tényleg ennyit kell agyalni?
Valakinek esetleg elfekvőben doboz tartó konzolja nincsen elfekvőben, aminek esetleg támaszkodni is lehet,és kapaszkodni ?
Vagy aki tud valakit aki normális áron készítene ?
Köszi a választ előre is !