Szia,én is ugyan ilyen olajat használok 4 éve és semmi baja a kuplungomnak.Próbáld a rugókat ki cserélni mert lehet hogy kilágyultak,már láttam olyant.Az új rugók kb 3,5 ezerbe kerülnek nem nagy összeg.Ha szerencséd van nem égtek meg a lamellák.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Tavaly év végén vettem egy 2002-es Suzuki GSX750F-et mentem vele egy két karikát semmi probléma nem volt,most lecseréltem az olajat,repsol moto racing 4t 10w50-et tettem bele és 7000-res fordultnál és felette megcsúszik a kuplung,alacsony fordulaton nem.Kérdésem a következő:mitől lehet ez,rossz olaj miatt,vagy a kuplung miatt?Ti milen olajat használtok?Előre is köszönöm.
pexi, visszapillantók,műszerfal ,pár kis idom, kormánycuccok, lámpa, első hátsó indexek,lánckerék hátsó,kuplunglamellák,láncvédő , hátsó lábtartó stb. ezek vannak
Szevasztok. Egy kérdésem lenne. A barátnőm Suzuki GSX 750F -esébe kellene akkumulátort venni, de sajna most 2 hétig nem leszek motor közelben és nem emlékszem a típusára. Főleg a polaritás érdekelne. Az én 600 as RF - embe YTX7A-BS vettem. Jó lenne ez a GSX-F be is? Köszönöm előre is.
Sziasztok.Segítségeteket kérném,remélem tudtok segíteni.Kinéztem egy 2004-es évjáratú 750-es gsxf.Nem sok tapasztalatom van ezzel a vassal sőt semmi!Mi vagy mik azok a dolgok amit feltétlen ellenőrizni kell vásárlás előtt.Előre is köszönöm a választ válaszokat.
Szia Mesibaba!
Nekem megmaradt a gyári kipu.Eladtam a bocimat(ami azóta eldőlt a srácnak sajnos)most a festés kijavításán dolgozunk.(nem lesz egyszerű)Én sokat járok Németországba (furgonozok) így, ha nem vettél még dobot én ki is tudom vinni neked!
Egyeztessünk, ha még aktuális!
Üdv:r.sanyi
Ezért kell a betét kiszedése után...kicsit kijjebb nyomni a munkahengert...használt fogkefével..esetenként fékolajos (mindent old) pipettával lepucolni...levegővel kifújni..majd csak ezek után visszanyomni
Segítséget szeretnék kérni.Tavaly év végén vettem egy 2002-es Suzuki GSX750F-et mentem vele egy két karikát semmi probléma nem volt,most lecseréltem az olajat,repsol moto racing 4t 10w50-et tettem bele és 7000-res fordultnál és felette megcsúszik a kuplung,alacsony fordulaton nem.Kérdésem a következő:mitől lehet ez,rossz olaj miatt,vagy a kuplung miatt?Ti milen olajat használtok?Előre is köszönöm.
Igen érdekelnének a képek, helyileg hol vagy?
Engem érdekelne a jobb oldali első indexlámpa. Milyen állapotú és mennyibe kerülne házhoz szállítva utánvéttel.
Tisztelettel: Zoli
Érdeklődnék a óra csoportról,ebben már benne van-e a digitális óra és mennyi lenne az ára?
http://aprod.hu/hirdetes/gsxf-...
Van egy Gsx750F blokkom eladó
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Egy ismerősömnek kellene szélvédő plexi, bal oldali első indexbúra, és bal oldali lábtartó konzol.
Tudnátok abban segíteni hol találok bontottat?
Köszönöm!
Nekem megmaradt a gyári kipu.Eladtam a bocimat(ami azóta eldőlt a srácnak sajnos)most a festés kijavításán dolgozunk.(nem lesz egyszerű)Én sokat járok Németországba (furgonozok) így, ha nem vettél még dobot én ki is tudom vinni neked!
Egyeztessünk, ha még aktuális!
Üdv:r.sanyi