Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akár tőlem is, de az összes motorosboltban megkapod.
Igazad van, lehet felesleges vele bajlódni... És a szettre hogyan lehet (a típuson kívül) rákeresni? A kódjelét esetleg tudod? Vagy tipp h honnan érdemes ezeket olcsón beszerezni?
Sajnos a számát nem tudom mivel a gyáriban nincs (ami van kiszerelve) a szettnél meg nem nézem.....amúgy most megnéztem, 12 rugó a szett, amúgy koyo csapágy darabja kb 6 rugó, szlovák, koreai vagy ilyenek vannak 2-3 rugó körül /db.....a porvédőt nem lesz egyszerű legyártani mert az egy rézlemez aminek a külső szélére rá van valamivel rögzítve (melegítés?) egy vékony gumigyűrű. A porvédő a csapágy és a villahíd közé van beszorítva, arra van ráütve a csapágy és eltávolításkor sajnos erősen sérül, talán egyet bírtam kikalapálni valamennyire, de jó nem lett.....
Pontosan ezért lenne szükségem a csapágyak számára... A porvédőt meg azért megéri megpróbálni. Ha mégsem sikerül, akk van kapcsolat aki legyártja.. Akk segítesz Nekem?
Ja? Az nem nehéz, kiszeded és a csapágyboltban veszel kúpgörgőset, az soha nem fog szétmenni......bár az alsó porvédőt roncsolás nélkül nem nagyon lehet levenni és az így kelleni fog és külön 4 rugó körül van, de szettben a két kúpgörgős csapágy és a porvédő meg 10....jobb szettet venni...
A csapágyak száma érdekelne leginkább. Próbálok alternatív módot találni a csapágyszett beszerzésére. Ehhez viszont jó lenne ha tudnám a pontos csapágy típusokat. Természetesen ha sikerül kedvezőbb beszerzési módot találnom az aktuálisnál, első dolgom lesz, h megosszam minden Boci-rajongó kollégával...
Nekem van pár kimustrált kormány csapágyam, de mihez kell a kép?
Helló urak! :) Az ügyben érdeklődnék, hogy cserélt valaki közületek kormánycsapágyat a közelmúltban? És ha igen, nincs véletlenül meg a kiszerelt cuccos? Ha valaki tudna segíteni, esetleg képeket készíteni, rendkívül hálás lennék...
Üdv.:
Szabolcs
Köszönöm a segítséget az olajjal kapcsolatban!
Köszi
Én Castrol Actevot.
Ohh,nem újra gondoltam! :
Szia Peti!

motoralkatresz.eu -n nézz körül, motorod típusára, évjáratára szűkítve is tudsz keresni.
Sziasztok!
Féktárcsákat keresek előre.
Aki tud segitsen please!
Sziasztok!Én castrol actevo (x-tra)10w40-et használom 3 éve és szerintem jó.
Te mit használsz?
Haverom a 650-es VStromhoz használja, semmi különös tapasztalat, működik ahogy kell.
sziasztok. valaki használt már a bocihoz Eneos motorolajat?Vélemények esetleg?
Még esetleg itt is olcsóbb lehet
http://revolutionmotor-preview...
http://www.r17.hu/ itt olcsobb minden nekem MICHELIN PILOT ROAD3 elől hátúl nagyon stabil vele a motor :)
Szerintem tök felesleges bele a szintetikus olaj, félszintetikus bőven elég... hacsak nem a Hungaroringen nyomod a köröket folyamatosan.
Bármilyen SG vagy SF minősítésű SAE10W40 olaj jó bele, feltéve ha nem hamisat veszel.
Sziasztok!
Ha új gumit szeretnétek venni még szezon előtt jó áron, itt nézzetek körül http://www.motorgumishop.hu/pa...
Üdv
A mociba most full szintetikus olaj van, Repsol 10W-40 Ryder, szerintetek maradjon ez a fajta vagy váltsak a Racingre?
Ja és természetesen ma már nem bírtam ki , kerültem pár kört .