Igazad van, lehet felesleges vele bajlódni... És a szettre hogyan lehet (a típuson kívül) rákeresni? A kódjelét esetleg tudod? Vagy tipp h honnan érdemes ezeket olcsón beszerezni?
Sajnos a számát nem tudom mivel a gyáriban nincs (ami van kiszerelve) a szettnél meg nem nézem.....amúgy most megnéztem, 12 rugó a szett, amúgy koyo csapágy darabja kb 6 rugó, szlovák, koreai vagy ilyenek vannak 2-3 rugó körül /db.....a porvédőt nem lesz egyszerű legyártani mert az egy rézlemez aminek a külső szélére rá van valamivel rögzítve (melegítés?) egy vékony gumigyűrű. A porvédő a csapágy és a villahíd közé van beszorítva, arra van ráütve a csapágy és eltávolításkor sajnos erősen sérül, talán egyet bírtam kikalapálni valamennyire, de jó nem lett.....
Pontosan ezért lenne szükségem a csapágyak számára... A porvédőt meg azért megéri megpróbálni. Ha mégsem sikerül, akk van kapcsolat aki legyártja.. Akk segítesz Nekem?
Ja? Az nem nehéz, kiszeded és a csapágyboltban veszel kúpgörgőset, az soha nem fog szétmenni......bár az alsó porvédőt roncsolás nélkül nem nagyon lehet levenni és az így kelleni fog és külön 4 rugó körül van, de szettben a két kúpgörgős csapágy és a porvédő meg 10....jobb szettet venni...
A csapágyak száma érdekelne leginkább. Próbálok alternatív módot találni a csapágyszett beszerzésére. Ehhez viszont jó lenne ha tudnám a pontos csapágy típusokat. Természetesen ha sikerül kedvezőbb beszerzési módot találnom az aktuálisnál, első dolgom lesz, h megosszam minden Boci-rajongó kollégával...
Helló urak! :) Az ügyben érdeklődnék, hogy cserélt valaki közületek kormánycsapágyat a közelmúltban? És ha igen, nincs véletlenül meg a kiszerelt cuccos? Ha valaki tudna segíteni, esetleg képeket készíteni, rendkívül hálás lennék...
Üdv.:
Szabolcs
Szerintem tök felesleges bele a szintetikus olaj, félszintetikus bőven elég... hacsak nem a Hungaroringen nyomod a köröket folyamatosan.
Bármilyen SG vagy SF minősítésű SAE10W40 olaj jó bele, feltéve ha nem hamisat veszel.
Üdv.:
Szabolcs
motoralkatresz.eu -n nézz körül, motorod típusára, évjáratára szűkítve is tudsz keresni.
Féktárcsákat keresek előre.
Aki tud segitsen please!
http://revolutionmotor-preview...
Bármilyen SG vagy SF minősítésű SAE10W40 olaj jó bele, feltéve ha nem hamisat veszel.
Ha új gumit szeretnétek venni még szezon előtt jó áron, itt nézzetek körül http://www.motorgumishop.hu/pa...
Üdv