Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem viszont van.
Szia, sajnos nincs nittelőm.
Mindig gondolok rá, hogy vegyek, de terveim szerint a következő motorom már kardános lesz - így minek adjak ki 15-20eft-ot egy egyszer-kétszer használatos szerszámért...
Legutóbb is végtelenített láncot rendeltem és az egész hátsó villát kiszedtem a cseréhez, nem kevés káromkodás mellett - bár egyben bezsíroztam a villa csapágyait is.
Nem szívesen vállalok motorszerelést, mert nem ez a szakmám, és mert nem szeretnék felelősséget vállalni egy elrontott szerelésért. Így csak a magam életével játszom...
Szia Xebulon!

Ha már így hirtelen észrevettelek. Te, ha jól tudom szoktál mocit szerelni. Nincs véletlenül lánc cseréhez szerszámod (nittelő)? Ha igen vállalnál egy cserét? egyáltalán merre vagy található?
Rendeltem egy elsőfék felújító készletet, és bár egyeztettem a kereskedővel sikerült pont kétszer annyit vennem mint kellett volna.
Szóval eladó 2db fék felújító készlet, fékpofánként egy-egy darab kell, tehát a két elsőfékhez 2 db.
Ára: 5000Ft/db - postaköltséget én állom.
A csomag eredeti suzuki gyári alkatrész (5900-33841 számú) 2x2db gumi gyűrű van benne.
Időnként nem árt szétszedni az első féket és megtisztítani a munkahengereket (2 db van fékpofánként az elsőfékben) és kicserélni a gumigyűrűket. Én 10 év után tettem meg. Karbantartás nélkül a munkahengerre tapadt kosz, főleg egy fékbetét csere után visszanyomott munkahengernél, belemar a gumiba majd belemaródik a munkahengerbe, aztán azt sokkal drágább cserélni.
elképzelhető hogy be van állva, nagyon jó állapotú a gép de 14 éves és nem tudom hogy az a része mikor volt felújítva. köszönöm. :) meglesem mi a helyzet és jelentkezem.
köszi szépen a választ. ránézek mindenképpen ma este mert az az igazság hogy nem vagyok elég nagy spíler ebben, meglesem hátha ereget valamit magából.
Hátsó villa mozog rendesen? Nem lehet beállva a csapágya?
Szerintem nem tud magától elállítódni a központi rugóstag ott bizony valami problem van.
Előszőr is alánéznék szivárog-e az olaj.
Nekem még nem volt ilyen jellegű gondom bár a himbarendszert már szétkaptam egyszer és újra zsíroztam.
sziasztok urak! :)

kérek szépen tanácsot. 2000-es évjáratú 600-as vasam van, tavaly áprilisban vettem, kb. ötezret mentünk már együtt. emlékszem hogy mikor elhoztam akkor nagyon szépen kiszedte az úthibákat, mostanra viszont ha átmegyek egy-egy repedésen vagy keresztbordán akkor olyat b@sz rajtam hogy nagyot. elképzelhető szerintetek hogy a központi rugóstaggal nincsen valami rendben? magától el tudhat állítódni vagy mindenképpen meghibásodásról lehet szó ha megváltozik a viselkedése?

nyilván nem azt várom hogy neten keresztül bárki megjavítsa, a véleményetek és esetleges hasonló tapasztalataitok érdekelnek. :)

köszönöm szépen!
bazsa
Szép lett a festés!
A gyertyákat én is nagyon kis erőkifejtéssel de lehet simán kézzel is kitudtam volna csavarni pedig én cseréltem először!
A karbikra csatlakozó gumikat célszerű gumiápolóval kezelni ha még nincsenek kirepedezve.
A bovdeneket célszerű egy esős nap után átolajozgatni.

Más: Jelentem kész az ülésem.
Képet azért nem szúrok be mert igazából nem látszik rajta semmi.
Megmaradt az eredeti üléshuzat mivel kutya baja sem volt igy kb 2cm szivacsréteg került alá, még csak itthon ültem rá de már most sokkal kényelmesebb mint volt.
bocs nem gázbovdent akartam írni hanem kuplung bovdent mert ugye nem mindegy
sziasztok!
elkezdtem a mocim festését a hátsó villa + a kapaszkodó és a hátsó kerék van kész
a hátsó központi rugóstagot leadtam teljes felujításrA
kész lesz mire hazamegyek így a hátulját össze is tudom rakni!
volt pár negatív észrevételem a mikor szereltem a mocit!
a gyertyákat kézzel ki tudtam csavarni!
a karbikra csatlakozó gumik lötyögtek
a szívató bovdenét 2 óra idegtépő le-fel húzogatással és wd40-el sikerült "beindítanom"ugyanígy jártam a gázbovdennel is
nem is csodálkozom ezek után ,hogy néha elindulásnál leált
üdv mindenkinek
Miskolc-Lyukó felső részén dolgozik az én motor szerelőm, gyerek kora óta csak ezzel foglalkozik, 06703331967 hívhatod őt is!
Hali

30-892-7737, 20-406-7067
Ez volt a száma a szerelőnek. Nem tudom, hogy dolgozik-e még. Egy próbát megér.

Üdv, zoli36
Helló Zoli36- tot keresem BAZ megyébe nagyon korrek árat írt szelephézag karb szinkronra érdekelne a szerelő száma és hogy helyileg hol van ,megköszönném a számát előre kössz
Helló Srácok, rég jártam erre Úgy néz ki eladom a Bocit, nem tud valaki egy gyári kipufogót nekem eladni?
Itt Berlinben adom el és hát a szigorúbb szabályok miatt az új tulaj szeretné az eredeti kipufogót megkapni...
Szevasz
Köszönöm érdekel,merre felé találom?Elérhetőségem:kacserkristof@gmail.com

Üdv
Szevasz ,én tudok jó szerelőt jól dolgozik és nem drága. Adj meg egy email címet vagy egy telo számot és elküldöm a számát ha érdekel.
Üdvözlet mindenkinek!
Keresek megbízható szervizt vagy szerelőt Budapesten vagy Pesttől délre.(Kiskunlacházán lakom).2002-es GSX 750F szezon eleji felkészítésre és karburátor szinkronizálásra.Kérlek adjatok pár elérhetőséget.Előre is köszönöm.
Üdv:M
Használd a "suzuki gsx f 750 front brake" kereső szavakat.
SV650 féktárcsaként is kereshetsz, kompatibilis.
Nézd meg az ebay-en.
Kb. 30eFt-tól (+10eFt szállítás) indulnak az első féktárcsa pár árak.
Aztán döntsd el, hogy bízol-e kínai termékben, bár egy darab vason nagyon nincs mit elrontani, de lehet, hogy nem lesz olyan kopásálló, mint a gyári.
2003-ban volt a váltás, onnan a féktárcsa síkban van a felfogatással, korábbi évjáratoknál a felfogatása süllyesztett. Szóval nézd meg az évjáratot.
Egyébként érdemes még bontóban körbenézni, de az ebay árakkal lesznek egy szinten.
Köszi a tippet!
Itt most akcios:
http://motoralkatresz.eu/termekek/Japan/772_20_kormanycsapagy_
keszlet/
Hali!En szoktam itt vasarolni.Nezd meg!
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Sziasztok.Van egy 2004-es Suzuki GSX F-em.Szeretném kicserélni az első hátsó féktárcsákat.Pakson azt mondták egy motoros boltban hogy magyarországon nem lehet utángyártott féktárcsákat venni csak gyáriakat aminek 68000 Forint darabja.Tud valaki esetleg helyet ahol utángyártott féktárcsákat lehet kapni?