Úgy érted, hogy más kisebb zökkenőknél is koppan a teleszkóp, érzni/ hallani lehet hogy felül?
Akkor nyilván szétszedés szükséges, rugókat megnézni, olajat, szimeringet cserélni benne meg ilyesmi...
Ha arra gondolsz, hogy nem koppan fel, csak nagyon keményen rugózik, akkor egyrészt van fent az a két állítócsavar, azzal kéne próbálkozni, ha az nem segít akkor szintén szétszedés jöhet.
Ellenőrizni úgy szokás, hogy odaállítod a falhoz az első kereket, és jó erősen lenyomod az elejét. Ha nem vagy erőművész, vagy nincs extra puhára állítva, akkor nemigen tudod ütközésig lenyomni. Visszafelé pedig szép fokozatosan, egyenletesen kell jönnie, nem visszaugrani, akadozva visszaengedni vagy lent maradni.
sziasztok!
tudna valaki segíteni abban hogy az első teleszkópot miként tudom leellenőrizni hogy megfelelő-e?
a kérésemet arra alapozom hogy nagyon keményen üt és 4-5 perc alatt elzsibbad a kezem
Szia
Igen,sok az anyag,a "súber" tűnél tedd minimumra.
Nekem már volt ilyen problémám és ez lett a megoldás.
Ha nem változik,fúvókázni kell valszeg.
Üdv
torok átméröben ugyan az mind a kettö azért lett ez F-es karbi felrakva mert membrán hiba volt a gyári karbin és elég húzós lett volna az ár 40ezer körül aztán itt volt az F-es karbi és felraktuk hidegen melegen könnyen indul szépen jár csak mikor be melekszik van ez a torpanás meg be is rángat picit mintha (sokalna) a gép melegen volt karbi szinkronon jobb lett de mégsem tökéletes mintha kajábol lenne neki sok melegen én ezt tapasztalom csak gondoltam itt a tél és valahogy küszöbölni kéne a problemet !
Az utolsó GSXR blokk 116 lovas, a GSXF-é pedig 93. Lehet hogy nem csak a vezérlésnél van eltérés, hanem a karbi sem egyforma? Az is lehet egy probléma.
Ha jól látom, a te géped egy '98 előtti GSX F, amibe betetted az eggyel újabb szériának a blokkját? Vagy ez eredeti régi GSX R blokk? Nem mindegy, mert nem 100% -ban egyformák.
Sziaztok van 1 problémám a motorommal melegen megtorpan 2500-tó 3500ig be is rángat de csak melegen volt karbi szinkronon és jobb lett valamivel de nem az igazi mihez nyuljak vagy mi lehet vele üres helyzetben nem csinálja szépen veszi a lapot ésszépen is ejti vissza a fordulatot ....
Kösz az infót de már túl vagyok rajta. Vettem egy ContourHD 1080.
Tettem fel egy ízelítőt de sajna a tömörítés miatt a minősége rosszabb mint nálam. Kifogásolták a hangot de én semmit nem állítottam csak felvettem egy próba volt csak. De szerintem a hang nagyon helyzet függő, ha a plexi mögé teszem bizti nem hallani úgy a szelet vagy le veszem a hangerőt. Még ki kell tapasztalni mi hogy hol jó.
Egy picit megkésve, de beszereztem az infót a kamerával kapcsolatban.
Adatok:Drift HD 720 (52 e.Ft az új ára) kb:2,5h-tud rögzíteni és 32giga a kapacitása.
(azonban a hangrögzítése lehetne jobb is, a gazda elmondása szerint)
Röviden ennyi!
Üdv:r.sanyi
Én alapból az új gumi híve vagyok, de előfordult már hogy használtat kellett vennem, és túléltem.
Utoljára egyik fórumtárstól (Bandi27) vettem Michelin Pilot Road 1-est, postán elküldték, teljesen korrektek voltak. Ők azok: http://e107.pumigumi.hu/page.p...
r.sanyi:
Ha használtban gondolkodol, mindenképp jól nézd meg a gumit kívül, belül sérülés, javítás után kutatva. Egy centírozást is megcsinánék, ott is kederül ha nagyon üt, baj van. De ami talán még fontosabb, az a DOT szám, ami a gyártást jelöli. Hiába jó a futófelület, hiába "szőrős" még a gumi, én fel nem tennék egy idős (4+ év) gumit.
Érdeklődnék én is, hogy ki-milyen gumit javasol(tapasztalatok)hátra.Én 3éve vettem új MICHELIN pilot...(?)előre és hátra is.
Persze a hátsó a jövő szezont már nem tudja, így nekem is cserélni kell.Ami tapasztalatom a gumival, hogy elgurítottam vele11e km-rt és a közepe elfogyott.Persze még az is hozzá tartozik(hiába, hogy itt a Mátra)de Én hosszabb túrákra járok.A széle még elmenne, de hát ugye nem ott mér a serif,ha..!
Persze, halottam Én is okosságokat, hogy használt gumi meg stb.Persze nem mindegy, hogy 60e Ft-ért veszel egy pár gumit,vagy éppen egy 10-ért,de ha meg belenyúlsz, akkor...!
Akinek van esetleg itt a környéken (Gyöngyös -Bp) megbízható forrása gumi ügyben az írjon!
Köszönöm!
Egy cimbimnek (aki egyben kollégám is) van egy tuti kamerája.
Ő rakja sisakra, bukógombára,stb.Kapott hozzá egy kazal konzolt.Holnapra megtudakolom, hogy milyen típus és, hogy mit is tud?
(az fontos, hogy Én sem vagyok egy IT-szaki,így az általad feldobott kamera típus, nekem semmit nem mond!)
sziasztok!
ez szerintetek milyen
150/70-17 Dunlop GT 501 J Reifen 150 70 17 Tyre 69H jó hátsó guminak a mocimra? ami most rajta van igen kopott megérett a cserére
Egy sisakra szerelhető videokamerát szeretnék venni. Lenne most egy használtan ContourHD 1080P kinek mi a tapasztalata esetleg más (tipus) ajánlat mert nem vagyok jártas ezekben. Ha lehet árakat is írjatok . Előre is köszi.
Akkor nyilván szétszedés szükséges, rugókat megnézni, olajat, szimeringet cserélni benne meg ilyesmi...
Ha arra gondolsz, hogy nem koppan fel, csak nagyon keményen rugózik, akkor egyrészt van fent az a két állítócsavar, azzal kéne próbálkozni, ha az nem segít akkor szintén szétszedés jöhet.
Ellenőrizni úgy szokás, hogy odaállítod a falhoz az első kereket, és jó erősen lenyomod az elejét. Ha nem vagy erőművész, vagy nincs extra puhára állítva, akkor nemigen tudod ütközésig lenyomni. Visszafelé pedig szép fokozatosan, egyenletesen kell jönnie, nem visszaugrani, akadozva visszaengedni vagy lent maradni.