Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis segítséggel levettük az idomot, hogy lássuk mekkora a kár.
Én az idomok törésén kívül nem látok semmit.

Ti láttok valami plussz sérülést ?
Bal idom
Bal index -- Foglalat jó égőcsere után világít
Műszertartó műanyagnak letörött a rögzítője a deformálódás közben
Az alsó idom is eltört -- Ezt lehet a pláza parkolójában lévő fekvőrendőrön műveltem, mert lágy a rugózás.
Van két pár vadonat új Ferodo Platinum fékbetétem FDB 569P Ezekhez jó:

Suzuki GSX 1100F 1988 (GV72)
Suzuki GSX 1100F 1989 (GV72C)
Suzuki GSX 1100F 1990 (GV72C)
Suzuki GSX 1100F 1991 (GV72C)
Suzuki GSX 1100F 1992-1993 (GV72C)
Suzuki GSX 1100F 1994-1996 (GV72C)
Suzuki GSX 600F 1988 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1989 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1990 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1991 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1992 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1993 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1994 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1995 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1996 (GN72B)
Suzuki GSX 600F 1997 (GN72B)
Suzuki GSX 750F 1989 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1990 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1991 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1992 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1993 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1994 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1995 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1996 (GR78A)
Suzuki GSX 750F 1997 (GR78A)

2/3-ad ár alatt 10000-be, ha valakit érdekel.

jedis@freemail.hu

széles utat
Jobbulást!

A motor miatt nem érdemes aggódni, szerencsére gyakori típus, minden kapható hozzá. Ráadásul vége a szezonnak, lesz 4-5 hónapod összerakni, és nem maradsz le semmiről.
már én is kérdeztem.....
Köszönöm a jókívánságokat.

Nem tudom, egyszer csak aktiválódott...
Mintha hallottam volna így tisztább fejjel.
Aztán beindult.

Motort felszedték, és talpra állították. Valahogy úgy alakult, hogy ott volt egy ürge aki ismert egy fazont aki 30ért haza trailerezte. Előbb otthon volt mint én a kórházban...
Nem épp kép forint volt, de örülök, hogy mindenem megvan. Rendőrök adták oda a traileresnek, aztán jöttek utánam.

Alapból...
Szerintem hívnak valakit aki elszállítja, mert ott nem maradhat, hisz el fogják lopni.

Aztán később mondták, hogy nekik ezzel a fazonnal nincs szerződésük, kérdezzem meg, hogy ezt+azt is odaadták mikor hazahozták.
Húbassz! Sajnálom a balesetet de örülök, hogy nem történt nagyobb baj veled.
Megszólalt a riasztó?! Hogyan?
Ilyenkor egyébként mi történik a motorral? Rendőr elviteti a telepre?
Már szinte megszokásból az oldaldoboz felfogta a dőlés nagyrészt, kicsit sáros lett, más baja ismét nem lett.
Tényleg van benne valami hogy 140 újonnan ?
Illetve képezett egy alátámasztást, így a Boci nem dőlt rám simán kicsusszantam alóla. Sisakon némi nagyon apró karc, de ahol leért a fejem még a festést sem maszatolta össze...

Mentősők 4-en vették le a fejemről...
Mondták ez jól fogja a fejem, nem bírnak alányúlni...
Kaptam egy ilyen nyakmerevítőt.
Beérve a korházba doki kérdi fáj a nyaka vagy megrándult-e / Bepólyázva, felfújva körém az egész hordány /.
Mondom nem érzek fájdalmat....
Akkor vegyék le azt a szart róla maga meg álljon fel....
És simán felálltam, nagyon sajogtak amikre ráestem, de álltam a saját lábamon.

Röntgen... Ultrahang...
Nincs baja hívtam otthoniakat jöjjenek értem.

Rendőr nagyon rendes volt, kivette a laptopomat a motorból, nehogy baja legyen és behozta.
Ő is motorozik.
Hát még folyik a kárfelmérés

Anyu tud varrni, lehet megfoltozza a varrásnál kiszakadt cuccokat, még nem tudom...

Igen kell indexbúra, de már kettő :)
És már inkább sárga, mert királykék lesz az új festés után.
Szerintem bal oldali idom is kéne egy, de ez még függőben van.
Állni alig bírok járni majd ha ez nem lesz gond felmérem a kárt közelebbről. A bal idomból hiányzik a teljes katana felirat Elég mélyen kikapta az idomból az anyagot min 2-3 milliméter mélyen.
A lényeg nem történt nagyobb baj veled. Bocival sincs akkor nagyobb gond de ha úgyis lenne azt lehet másikat venni, alkatrészt cserélni .Nálunk már az alkarész csere nem bizti hogy megoldható ,jobb az eredeti . Én most indulok egy kis körre.
Az idénre akkor végetért a szezon..?
A boci is sérült rajtad kívül, vagy továbbra is csak indexbúrára van szükséged...?
Hello

Ezennel igazi motoros lettem. Veszprem fele menet abban a hosszu egyenes szakaszon elestem a Bocival. Pont ott jott szembe a mento es megall ellatni. A felszerelesem megvedett nem volt komoly serules. Most Vpben ulok a balesetin rontgen es ultrahang utan. Bal konyokom repedt el.

A baleset az en hibam volt. Az egyenesben megszolalt a riaszto lassitottam felrehuzodtam. De a motor leszaladt a fure harmatos csuszos volt. A boci megbokrosodott es elterult, en meg leestem rola. Nem zuhant ram.

A mentos es a helyszinelo rendor is testverunk volt. A mentosnek is Bocija volt.

Eleg nagy szerencsem volt
Üdv mindenkinek!

Bár a GSX F-től fájó szívvel megváltam, azért kiváncsi vagyok mi van vele, hátha fórumozgat a sportmotoron a jelenlegi tulaja ;)

Kék-fehér K9-es GSX 650 F, a Full-Gas-től vitte a szerencsés június végén, július elején. Rendszámot nem írok :D

Fada
A vez. láncfeszítőben hol van racsni?
Hali Xebulon! Állítottam a hézagon, összaraktam,a régi tömítésekkel,csak annyira, hogy induljon, és faja a gép. Nincs ciripelés. Jobb lett a hangja
Veszek új tömítéseket, és összerekom, teljesen. Én is azon az állásponton vagyok, hogy maradhat még az a lánc.

Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot, amiket adtál!
Remélem a jövő szezonban találkozunk! Addig is minden jót!
Üdv! Arpad
Hoppá ! Ez jobbos, nem szóltam. A többi az valóban balos ...:).
Szia . Nekem van egy és még egy tükröm, meg egy hátsó indexem is. Az idom:http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Na igen, átlátszó volt nagyon.
Motor és asszony külön-külön is vihető vagy cserélhető. Asszonyt fiatalabb példányra vagy motort szintén fiatalabb asszonyra. Húszéves esetén valamelyiket grátisz adom.
Nekem van balos idomom. Apróságokkal együtt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_600_f-6280769
Csak egyben eladó. :-)
Bocs, itt már végett ér az én tudományom.
A láncfeszítő racsnis, tehát feszíteni tud, de visszamenni már nem.
Így ha rugózik, akkor talán nem jó.
Mások már mondták, hogy van úgy, hogy még éppen nem tud ugrani a racsni, ezért ideiglenesen lazább a lánc.
Szerintem ha amúgy nem volt baj a motorral, szereld össze.
A szelepállítás után már úgyis jobb lesz, következő 12ekm után valószínűleg érdemes lesz láncot cserélni.
Sziasztok Bocisok!

Nincs valakinek elfekvőben egy balos idomja? Kellene még pár apróság is. . ..

Üdv
Ja és persze ha eladó, akkor a legfontosabb kérdés, hogy 2004-es motorra fel lehet-e szerelni a konzolt jelentősebb fúrás-faragás nélkül? Mert ha nem, akkor nem szóltam. :)
Konzol és dobozok nem eladók külön véletlenül? Ha igen, dobj egy mailt légy szíves az lfather750 [kukacz] gmail [pont] com címre. :)
A végén kiderül nem is a bocit akarja eladni, az csak ráadás.
Ennyiért csak az asszonyt vihetik mellé! :-) Az első kanyarban amikor rásegít a dőlésre ahogy szokott úgyik lehajítják. Onnan meg hazatalál. :-)))
A három gyerek is benne van az árban ? :)