Több ember az együtt töltött Túrák illetve találkozások alkalmával érdeklődött a motoromban lévő izzó után. Xenonnak nem xenon, mert azonnal kapcsol, és ahogy kivettük nincsen plusz trafo bekötve.
Na most épp ott volt az orrom előtt hát kivettem, hogy megoszthassam veletek
Philips D2S 85122 -es izzó van benne. 4200K fényt ad és a gyári égő helyére megy mindenféle átalakítás nélkül.
11.000 Forint körül látom az árát Árgépen.
Piszok jó fénye van. Távolsági fényszóró nélkül is bőven látom az utat éjszaka.
Csak az útszélén megbúvó vadak miatt szoktam a távolságit is bekapcsolni, persze csak ha nem jön szembe senki.
Arról nem tudok nyilatkozni a szembejövőt zavarja-e...
/Vagyis eddig még senki sem lobálta a kezét vagy villogott volna hogy baja van vele/
A búra egy kicsit jobbra nyomja a fényt szóval annyira biztos nem lehet zavaró.
A régi tulaj még mondta, hogy sem rendőr sem műszakin nem volt gond, egy picikét talán kékes a fénye.
Láthattad,igen eladó!(volt)
Családi ház vásárlását céloztuk meg, de egyenlőre"akadozik" a dolog és egyébként Nekem nem a"minden áron"eladó kategóriájú a bringa!
Az árat már nem is tudom, hogy mennyiért van fent.Ha valaki akar egy kiváló állapotú és egyedi mocit (bocit) akkor jön és megveszi!
(egyébként a festéstől már sokan sokkot kaptak!(élőben brutális a vas)
Természetesen azért köszönöm a dicséreteket!
Üdv:r.sanyi
Üdv. Haverom szokott vállalni festést,de mintától,ábrától függ az ára. De megfizethető áron csinálja. Ha érdekel itt megtalálod:
nevermind27@freemail.hu vagy imre.mezo.754@facebook.com
7-8 fokban a decathlonos ultra vékony polár és/vagy a szintén decathlonos, ugyancsak nagyon vékony síaláöltözetben melegem volt bőrkabát és bőrnadrág alatt. És az elfér passzentos ruha alatt is. Leginkább a nyakadat védd! Az tud fázni rendesen.
Ha méretben jó rád a bőrruha, akkor elvileg nem nagyon tudsz alá öltözni.
Nekem van egy brutál vastag Hein Gericke dzsekim, még a '90-es években vettem, abban nemigen fáztam, pedig fiatalabb koromban addig mentem a motorral, amíg le nem esett a hó. Persze most már más világ van...
Szia László Atya !
Én fázós vagyok ilyen hidegben már ki sem mozdulok ...
Mikor napokban vinnem kellett a motort lámpát szerelni majd szétfagytam pedig bőr a rucim ...
Srácok, a viszonylag vastag marhabőr motorosruha mennyire használható hidegben? Mennyire kell aláöltözni? Nyilván függ attól, hogy mennyire van hideg, de úgy általánosságban kérdezem. Mik a tapasztalatok?
sziasztok!
haza hoztam a mocit 93-as gsx 750f Berlinből indultam reggel 7.30 körül Szolnokra értem 19.30 Németbe végig esőt kaptam a Cseheknél csak félig Magyarba sütött a nap hát mit ne mondjak a kezeim még most is el vannak zsibbadva a seggem már nem 53liter benzinnel jártam meg a 1130km távot 150km sebesség átlaggal a visszapillantó tükröket nem tudom ki tervezte és mire mert hogy akárhogyan állítottam csak a karjaimat láttam bennünk ezek lesznek az elsők amiket lecserélek amúgy semmi gond a mocival hogyan tudom megállapítani hogy az első teleszkóp nem megfelelő ok amiért kérdezem: nagyon keményen üt eszméletlenül hamar zsibbad mind a két kezem a tompított elém 5m világit!
Írok emailt az átvétellel kapcsolatban
Átnéztem a gépet és nem találtam semmi problémát ami az csúszás következtében keletkezett.
Most vadul hívogatom a bontókat, hogy mi hol van olcsón :)
Esetleg Tapolca közelében tud valaki egy jó műanyagost, aki megjavítja az oldal idomomat ?
Állatul néz ki. Nekem vadonatúj Cabergem van (http://www.motoroazis.hu/terme...) de vessetek meg, rá lehetne venni valami állatkodásra. A gyári szép de csupán ennyi. Így persze gondolom nehezen eladható később, de nem is tervezem. Amíg jó, használom ha meg már nem jó, másnak sem adom el. Megtennéd, hogy a háttérben sunyító koponyáról is raksz fel képeket? :-)
Én a kábelkötegbe forrasztottam be az ellenállásokat(ahová a legoptimálisabb volt). Arra még emlékszem, hogy a hátsókhoz is más"értékű"kellet, mit az elsőkhöz!
Sok sikert!
Én nem festenék át sisakot. Nem is tudtam volna így megcsinálni főleg a matricázást, mint te. Szép lett, sötét plexivel mutatós, ha motoroddal és veled is ősszhangban van. Aki maga házilag csinál dolgokat, nem ítélem el, valahol ki kell, hogy élje kreativitását. Fényezőműhelybe biztos másabb lett volna, de szerintem kolega, boldog, hogy ilyenre meg tudta csinálni sisakját. Minden tiszteletem övé. Így tovább!
Üdv nektek. Valóban világos kicsit a kék , de ez próba festés egy leharcolt sisakon. Élőben semmilyen narancs nincs benne , ja és egy deka matrica sincs rajta. + valószínűleg a 4 fok sem ideális a festéshez, majd a következő sisak királyabb lesz mert fekete alapon lesznek a feliratok . De ezek szerint a felirat jó lehet ha matricának néztétek. És ehez mit szóltok?
A szembejövő pedig azért nem villog mert a boci lámpája nem H4 foglalatú ami azt jelenti hogy a szóráskép kialakítását a foncsor végzi és nem az izzó.