Nekem a szombat sajnos nem jó.
Helyette megpróbálok vasárnap egy ilyen kört összehozni:
Győr - Köszeg - Ausztria
Ausztria - 8-as - Veszprém - Csesznek - Győr
Az útvonal nincs kőbe vésve. Van valakinek kedve csatlakozni?
Valaki linkelt itt ebay linket ahol lehet kapni felújító készletet ami tartalmazza az összes gumit ami a csapban van. Ha jól emlékszem 6k körül. Ennyit szerintem megér.
A túra sajna nem fog menni feltéve ha nem felém kanyarodtok egy kis alma szedésre és aztán mehetünk tovább. Sajnos
Csináltam egy új bejegyzést a gsx-f.com -on, "Tatabánya, Tat gurulás" címen. Ott lehetne ötletelni normálisan. Legutóbb, mikor a Dunakanyarba mentünk, akkor is fél 10-es tali volt, 10 óra után pár perccel már mentünk is. durván 260km-es túra volt, délután 4 körül értünk vissza Pestre
Na érted itt a gond, hogy egy picikét szervezettebben kéne.
Mondjuk GSXF.comon ott az esemény létrehozása és ott beírni mindent.
A fél 10re odaérünk 10kor indulás szerintem felejtős. A múltkori Túrámon HG van voltunk 8:45re értünk oda és 10 előtt meg sem mozdultunk :D
Na akkor összefoglalok egy kicsit, ahogy én tudom.
Találkozó szombaton, 29-én az Auchan parkolójában (mondjuk stílusosan a boci jelűben, biztos van ilyen ) fél 10 - 10 között, indulás 10-kor.
Irány Tatabánya, Tata, turul madárka és környéke, Öreg tó (amit google map-al csináltam az csak egy esetleges útvonalterv volt, csak úgy kattogtattam, Bucó az igazi ötletgazda, karcolhatna valamit).
Egyenlőre 3-n vagyunk, Bucó, Fantom, meg én, más még nem nagyon aktivizálta magát
próbáltam a GSX-F.COM -on is jelezni, bár nem a fórumban, csak a chat-en. Uff.
Nekem ma Derült ki hogy 100%ban tudok menni de a kötvetkező kérdések még hiányosak
Hova ? Ahova a Googlemapos térképen be van jelölve... Pipa
Mikor ? Szombaton addig megvan ....
Útvonal? Azt is látom valószínű nem megyek veletek végig valahol elválunk, mert Tapolcára kell érnem estig...
Sziasztok. budaörs auschan parkolo 10-óra? tatabánya turul madár barlang kilátó látogatás. nagy parkolo asztalok padok. aztán tatatópart sok büfé meg ilyenek. elnézhetünk még malom völgybe sok szép és jó helyek. jelezétek hogy ki akar jönni.
Csak mert a múltkor valaki nagy örömmel mutatta az új bringát, és meg bátorkodtam megjegyezni, hogy telibe van fújva, mert az összes gyári matrica hiányzik, erre qrvára megsértődött, én meg genya ünneprontó vagyok azóta... szóval ha ismered a motor előéletét, akkor minden rendben.
Helyette megpróbálok vasárnap egy ilyen kört összehozni:
Győr - Köszeg - Ausztria
Ausztria - 8-as - Veszprém - Csesznek - Győr
Az útvonal nincs kőbe vésve. Van valakinek kedve csatlakozni?