bng:Csak belekotyogni tudok: nekem Kecskeméten csinálták nemrég a villaolaj cserét, viszont mondta a hölgy a telefonba, hogy O-gyűrűt is kell-e cserélni? Mondom nem tudom, nincs baja, szerintem jó lesz a régi. Azt mondta azért megnézi, hogy van-e a polcon, hogyha esetleg cserés lenne. Kiderült, hogy épp nincs, berendelik, mondták, hogy jövő hét eleje, hétfő-kedd magassága. Úgyhogy úgy egyeztettem le a szervízzel az időpontot, hogy ha esetleg valami alkatrészt cserélni kell (amire nem is számítasz, mert ugye nem látsz bele), akkor csak leveszik a polcról, és még aznap kész legyen a boci. Csak jótanács, a szervízeket ismervén (én mondjuk ebből a szempontból csillagos ötösnek ajánlom a Kecskemétieket.
Segítsetek!
Három hete nem ültem motoron... Pénteken lesz két hete, hogy a szervizben áll, a teleszkópba várunk csúszóperselyre. A legújabb ígéret szerint a központi raktárba várható péntekre, tehát HA minden jól megy, jövő hét hétfő-kedd magasságában lesz kész. Azaz még egy hétvége motor nélkül így nyár végén. Nincs rendben ez. Nem különleges alkatrészről van szó, a Suzuki kereskedés akiktől rendelték csak így szállít. Adjatok tippet, hol tudom én beszerezni (egyeztettem a szervizzel, nem kitolni akarok velük a hátuk mögött)? Legjobb lenne polcról levéve, de egy holnapi, holnaputáni szállítás is rendben van még, akkor pénteken össze lehetne rakni és hétvégén össze is járatnám az alkatrészeket. :-)
Bármilyen ötletet várok.
Szia!
Holnap megyek a motorért!
Egyenlőre annyi, hogy 2002 es fekete színű
36500km van benne és sportdob van rajt, természetesen a gyárit megkapom mellé!
Vas megyében vagyok Sárváron!
És ezennel átadom a stafétabotot mint a legkisebb Bocis :)
/ Nekem két hónapja van meg a 750esem, és most akkor te vagy a legújabb Bocis a fórumon :) /
Írjál valamit,
Színe,
hányas évjárat,
Futott kilométerek,
Esetleg valami extrát kaptál hozzá ?
Az országban merre vagy ?
Első élmények ?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Bukógombát szeretnék venni egy 750 es Bocira, de az istenért nem találok sehol a neten!
Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Én mindent az eBay-en veszek, a lánc-lánckerékszettet azt onnan ajánlom. Nem azt mondom, hogy lényegesen olcsóbb, de mondjuk azt, hogy amíg itthon megveszed az alap kereket, alap lánccal, addig az eBay-ről ugyanannyiba kerül a JT Sprocket lánckerekek, D.I.D. X-gyűrűs, aranyozott 530-as lánc. Ha küldesz e-mailt, keresek Neked árat.
A jövő tavaszi szezonkezdet elég kemény lesz...gumi(legalább első),fék,fékolaj,láncszett csere...lehet szép lassan gyűjtögetni kellene az alkatrészeket.Tippek,hogy hol érdemes keresgélnem,ahol azt adják,amit kérek,és a kedvező ár sem utolsó szempont.Köszi a tippeket előre is....jah és műszaki is lesz,hogy biztos ami biztos még pár ezressel rövidebb legyek
Ki lett mérve fékpados, és a csalás mértéke be lett ütve egy speedohealer eszközbe. Ez volt az alap indok ami miatt a mai napon szervizbe hajtottam mind a 92lovat / ménest / :)
Köszönjük nektek Flame és Attabasr :)
Három hete nem ültem motoron... Pénteken lesz két hete, hogy a szervizben áll, a teleszkópba várunk csúszóperselyre. A legújabb ígéret szerint a központi raktárba várható péntekre, tehát HA minden jól megy, jövő hét hétfő-kedd magasságában lesz kész. Azaz még egy hétvége motor nélkül így nyár végén. Nincs rendben ez. Nem különleges alkatrészről van szó, a Suzuki kereskedés akiktől rendelték csak így szállít. Adjatok tippet, hol tudom én beszerezni (egyeztettem a szervizzel, nem kitolni akarok velük a hátuk mögött)? Legjobb lenne polcról levéve, de egy holnapi, holnaputáni szállítás is rendben van még, akkor pénteken össze lehetne rakni és hétvégén össze is járatnám az alkatrészeket. :-)
Bármilyen ötletet várok.
2004 es szürke színű
34000km van benne és sportdob volt rajt, természetesen a gyárit megkapom mellé
Szinte rokonok :)
Sok sikert a vételhez
Holnap megyek a motorért!
Egyenlőre annyi, hogy 2002 es fekete színű
36500km van benne és sportdob van rajt, természetesen a gyárit megkapom mellé!
Vas megyében vagyok Sárváron!
Azért a Koreaiak nem semmik...
Rég jártál erre. Klasszak nagyon a képek, köszi. Jövőre jó lenne valami hasonlón résztvenni.
És ezennel átadom a stafétabotot mint a legkisebb Bocis :)
/ Nekem két hónapja van meg a 750esem, és most akkor te vagy a legújabb Bocis a fórumon :) /
Írjál valamit,
Színe,
hányas évjárat,
Futott kilométerek,
Esetleg valami extrát kaptál hozzá ?
Az országban merre vagy ?
Első élmények ?
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Bukógombát szeretnék venni egy 750 es Bocira, de az istenért nem találok sehol a neten!
Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Üdvözöllek a klubban.
Elvileg a jövő héten boldog tulajdonosa leszek egy 750 es bocinak! :D
Ugye nem bánom meg? :)