Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nála voltam a szinkronozni.

Szegény már televan hétvégére, én meg pénteken szeretnék indulni balcsi felé, majd 3 hét szabimra.

Adsz egy elérhetőséget ahhoz a motorelektomos sráchoz ?
Esetleg Tsanyi...?
Pesterzsébeten tudok egy motoros elektronyost
Vajon amit vettem mennyiért lehetne beszerelni... és hol BP körül ?
Hali! Mi jártunk arra. Láttunk mi is.
Ezekkel voltunk.
Ez nem rossz ötlet, egy próbálkozást megérne...
Engem mindenesetre érdekelne.
Merre voltál karbiszinkronoztatni? Szerintem lassan nekem is aktuális
Érdeklődnék: ezeket ismeri valaki, esetleg valami tapasztalat ?

MICHELIN MOTO WASH TISZTÍTÓ FOLYADÉK - 500 ML
MICHELIN MOTO CLEAN AKTÍV TISZTÍTÓ HAB - 400ML
MICHELIN MOTORLÁNC TISZTÍTÓ - 400ML
CAR + TARTÓ HÁLÓ MOTORHOZ
Rendeltem egy csomagot, ha már annyira olcsók voltak remélem nem kidobott pénz volt.

Az apropó ez volt. Kiváncsi leszek mennyire nehéz beszerelni.

A következő képek csak erős idegzetűeknek

Karburátor szinkronnal egybekötött alapjárat állítás
Én most hétvégén voltam karburátor szinkron állításon és nem remeg a tükör egyáltalán.
Mondjuk 160 felett nem tudom lehet remeg nektek...
Van egy olajhoz öntendő adalék amit olajcserekor beraksz és az is csillapítja a rezgést. Nem egy nagy tétel olajcsere úgyis 10+munkadíj körül van még 2-3.000 forint, és akkor finomabban jár a motorunk.
A motoros tréning engem is érdekel! Szerintem ha többen összebeszélnénk valamelyik napot, és lefixálnánk az iskolával, szerintem még valami csoportos kedvezményt is tudnánk szerezni!
A tükrös dolog is érdekel! A kormányvégre való tükör rohadtul olcsó az eBayen (talán 10 font ha van, tehát 4.000 forint 1 pár), nekem az azért nem jó (pedig nekem is rohadtul tetszik ez a Ducati túramotor velejáró), mert esetleges kocsik közötti araszolgatás közben az sokkal jobban kinyúlik, én meg így is alig férek el... De akkor azt mondjátok, hogy másmilyen tükör nem rázkódik annyira?
Üdv mindenki. Szombaton találkoztam egy fekete bocival Mórahalom- Szeged közt kb 10-óra magasságában, egy Varadero ment előtte. Aztán láttam még egyet 10.30-körül Szeged- Vásárhely között , közülünk volt valaki?
Ha meg van még emailban keress meg légyszives
Köszi
http://www.youtube.com/watch?f...!

Itt egy videó. Na amit az oktató csinál, / Piros cuccban, ő tartotta a tegnapit is / azt mind meg tudja csinálni a Boci is könnyedén. A videón kb az első rész van csak a második nincs rajta.
Helló

A tréninget az S.O.S. Jogsisok által szervezett tréningen voltam. Piszok intenzív, 8 liter üzemanyagot elpukkantottam, 7:30-tól 16-17ig meg kb egy ebédszünettel. Helyszín a Budaörsi Virágpiac Műholdon azok a piros pálcikák :)

Én még a jogsim mellé kaptam a 7:30-11-iges kurzust de befizettem még 13at és egésznap ott voltam. A 2. részben gázkezelés, balesetmegelőzési és balesetelkerülési technikákat tanultunk és gyakoroltunk. Kb egész nap egy óra a szövegelés a többit mind motoron töltjük.
Igen az a gondom hogy nem nyúlt ki eléggé és így nem tudok elég közelre hátam mőgé látni.
Sziasztok!
t.sanyi és Örekróka!
A gyári tükrökkel nekem is voltak"gondjaim", azonban mióta lecseréltem (ledes irányjelzőkkel szereltre)azóta jobb!
Kb:12mm hosszabb a szára illetve, nyújtottabb (még ha keskenyebb is)a formája, így teljesen jó!
És ami még pozitív tapasztalat, hogy nem rezonál"annyira" mint a gyári!
(a fotókon jól látható!azt hiszem:-)

Széles utat mindenkinek!
Üdv:r.sanyi
Ez engem is érdekel, falom a kilométereket százszámra-ezerszámra, még azelőtt kellene, hogy nagyon berögzülnének az esetleges hülyeségeim. :-)
Hufantom!
Melyik tréningen voltál? Kik szervezték?
Okés, akkor holnap 9:30 és 10 között ottvagyok :)
Ja szétnézek más kép hogy tudom megoldani.
Hát ezt nem tudom, ki kell próbálni...esetleg a kormány végsúly helyére valót kell kipróbálni, igaz én nem próbáltam így nem tudom jó-e...
Nem a súly miatt gondoltam hanem a remegés miatt.
De mennyit már 1 cm van alatta? Mennyit bír el a szerkezet?
Kell alá kiemelőt gyártani és jobb lesz...