Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom - nem egészen erre válaszoltam.
A kuplungkarnál lévő kapcsoló kiiktatását írtam le, ott rövidre kell zárni a vezetékeket - egy darab rézdróttal kipróbálhatod.
Egyszer elgörbült a kuplungkarom (nekimentem egy oszlopnak és azt ráhajlította a négy ujjamra a kuplungkart), és emiatt nem tudtam behúzni a kuplungkart, hogy a kapcsoló elengedjen. Emiatt nem tudtam indítani, így viszont sikerült elmenni a motorral a boltig.
Hogy ez segít neked, a jeladó kiaktatásában, nem tudom.

De egy kapcsolónak két állása van: rövidrezár vagy nyit.
Húzd le a csatlakozót, ha így sem megy, akkor zárd rövidre a két vezetéket.
Jól felpakoltál.........:)
Szép volt annyi biztos!
Köszi szépen! De ez akkor is jó így ha az alsó lánckeréknél van megtörve a kábel?
Szeva mindenkinek. Holnap tokaj motorostali. Ossian ..... Mondjam tovàbb! Én ott leszek. Üdv.
Lehúzod a kuplungcsatlakozót és egy darab dróttal rövidrezárod.
Ennél drasztikusabb, ha levágod a csatlakozót és összeforrasztod a két kábelt.
Jó ez a kép
Volt egy kis eső benne, de azt leszámítva sima volt
Muszáj volt, végülis egyrészt nőből vagyok, kell a sok tiszta ruha másrészt, hálózsák, kis szék, sátor.... sorolhatnám még mi minden volt benne
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy lehet kiiktatni a kuplung jeladót ami a biztonsági indításért felelős tehát, hogy a kuplunk behúzása nélkül is elinduljon a motor az oldalburkolat leszerelése nélkül? Mert megtört a kábel és most már nem szeretném szétszedni.

Egyébként megjártam most vele az Alpokot egészen a Mont-Blanc -ig, nagyon jól bírta :D 2800km
Szeva mindenkinek. Elöször is köszi mesibaba a tippet, de csak a doboz tetszik, no meg meg stabilabb is. Néztem màr a neten mindenhol, de ami tetszik meg jò is az dràga. Azért gondoltam hàtha vki nek a vkije pont egy olyat adna el. Mesibaba jòl felmàlhàztad a bocidat.
Gratula, egy kicsit irigy is vagyok, biztos rengeteg szép helyen jártatok. Fotókat várjuk, további jó és balesetmentes utat nektek.
Mondjuk nézz körül az Apró-ban a kiegészítők rovatban
Az biztos, majd teszek fel képeket :)
így indultam neki:
Remélem sima utad volt , és sok jó élménnyel lettél gazdagabb.
Üdv Srácok, megjártam Berlinből Ausztriát, Budapestet és most ismét itt vagyok Berlinben 2300 km után, természetesen a Bocikámmal
Mindenképpen dobozt szeretnél? Csak mert most láttam a Louisban leértékelve pár táskát, hasonló, mint az enyém, csak 2 részes (2 oldalsó)...
Üdv. Olajfolyàs: 7000km-t forgattam màr a bocimba, és semmilyen olaj, olajfolyàst, csepegést nem tapasztaltam. /eddig/. Bocim 2000-es évjàrat.
Szeva mindenkinek. Bocira kellene túradoboz. Olcsòn honnan tudnék venni?
én is a balcsin vagyok meglátogatom szülőket, illetve megmutatom a Balatont a bocinak. 2. úton egy f**z majdnem az árokba vágott a kocsijával, mert nem nézett ki és ott voltam a holt terében.
Olajból szintén Motul 5100 10w 40 vagy 10 w 50
Kipróbáltam anno még pár márkát (Valvoline, Castrol) de ez a legjobb nekünk :)
Szeva mindenkinek. Olaj ról annyit,h én MOTUL 10w40 full szintetikust hasznàlok, és eddig még nem kellett utànönteni. Múlt szombaton a balcsin voltam a bocival. Nagy élmény! 730 km-t mentem. Túràròl tud vki?
Motor remegés: Na a mai napon sikerült kipróbálnom a kerék centrírozási állapot után a bocit, és jelentem: 0-tól 220-ig, akár 1, akár 2 személlyel, semmiféle remegés nem tapasztalható (ebben benne van az is, hogy a tükör sem remeg egyáltalán semmit sem), szóval minden elmúlt! Már csak pénz kéne bengára...
Ha valaki a melóhelyem helyett fizeti a napomat, akkor megyek... :)
Holnap kezdődik! XVII. Black Dragon MC Biker Meeting! Valaki lesz közülünk ott?