Ezen a hétvégén elfoglaltság miatt max 2-3 órás gurulás. De ha nem jön közbe semmi következő hétvége szabad. Amúgy is mehetnékem van nagyon csak mindig becsap a villám valamilyen formában. Gyöngyösre (Mátraháza 3 évet voltam ott) úgyis tervezgetek egy meglepi utat a régi cimborákhoz.
Széles utat mindenkinek.
Okés fotóztam a képedet. Köszi . Az tényleg nem probléma hogy picit keskenyebb, az jobban zavar ha nem látok hátra főleg városban szeretem tudni ki van közel mögöttem.
Valaki Szombatra nem tervezett valami gurulást Heves, Nógrád, Borsod vagy esetlegesen Pest megyét érintőileg.
{lennénk 3,4,5,6 mocival és nem nagyon tudjuk,hogy merre is induljunk.Az országot átszelni nem akarjuk, de számolva az őrült meleggel(ahogyan jósolják) egy "korai" indulással tervezünk és olyan 15-17h körüli Gyöngyösre beeséssel számolunk!}
Tipikusan az az eset, mikor"össze fújja a szemetet a szél"!Sok jó ember....!(nem tudja merre induljon )
Gondoltunk a Hortobágyra vagy a Bánki tóra és beugrott már a Jászszentandrási motoros találkozó is!
(Hoppá, az meg Jász Nagykun Szolnok megye !Na!Ennyire vagyunk felkészültek!
Én a központi egységet az akksi mögé tettem, ahol ott a műanyag idomban van egy kis mélyedés (ahogy leveszed az ülést). Ott van a központi egység, ott van a LED vezérlőm, és felette még pont elfér az elsősegélycsomag meg egy láthatósági mellény. A riasztó hangszórót pedig hátravezettem a teljesen hátsó lámpa mögé, szintén az ülés alatt. Ott egész jó, nagyon jól kihallatszódik a hangja!
15 ropi az rohatdul sok, bár én vidéki vagyok, szóval inkább meg sem szólalok. A riasztót bár haverom csinálta (tényleg másfél óra), a xenont, a hátsó LED-es indexet, az új kürtöt, azt mind én csináltam, szóval nem nagyon bonyolult 2-3 vezetéket összeforrasztgatni...már ha van hozzá kis DIY (vagyis Csináld Magad) érzéked.
Hát nézd
Ha ott veszel egy pageres riasztót ami ugye min 20 de inkább 30 nál kezdődik, máshol is min 10.000 a szerelés. De ugye akkor nekik már van hasznuk a készüléken is.
Most ha elveszem tűlük a hasznot a készüléken, akkor azt a munkadíjba teszik bele.
Múltkor apunak kerestem szélvédőt kocsiba, de hiába találtam jó áron le lettem állítva. Akkora volt a szerelési költség, hogy meg kellett venni a drága helyről az alkatrészt.
Lehet egyedül vagyok vele de én sokallom egy 1.5 órás melóért a 15 rongyot. T_sanyival ott gürcöltünk fél délelőttőt és én érzem magam szarul, hogy csak annyit kért a szerelésért....
Az nem tűnik túl olcsó szerelésnek. Már ahhoz képest, hogy a beszerelendő riogató nem egy túlbonyolított cucc. Ha jól láttam 2 vezetéket kell berakni a rendszerbe
Sajnos nem tudom mi a nevük, ha a Nagykőrösi felől mész a Soroksári felé, bal oldalon vannak, a Shell kút előtt. Egy moci van a bejárat feletti tetőn. De mondom, reggel 8 körül elmegyek arra, megnézem mi a számuk, és máris tolom fel ide a fórumra.
Már csak az a bajom, hogy szedán viszem a Bocit csomagtartó konzol hegesztésre, így csak holnap délelőtt vagy szerda délelőtt lenne időm elvinni beszerelésre....
Egy cégnév nem jut eszedbe szűkítésnek ?
Kész röhej de nem csak 1 szervíz van a határ úton a Google szerint :)
Tsanyi is őket mondta, de nincs telszámom hozzájuk
Én szokás szerint eBayről rendeltem riasztót, 20 fontba került. Nem pageres, csak sima riasztó, nem is kötöttük be a távindítós meg a gyújtásmegszakítós részét, a lényeg a mozgásszenzoron volt: kicsit megbillentik a motort, már riaszt is, és eléggé hangosan, szóval szerintem ennél több nem is nagyon kell. Berhelni szerintem nem fogják az utcán, max felemelik egy teherkocsira, viszont ebben az esetben meg sipákolni kezd mint az állat.
Személyesen nem ismerem őket, csak naponta elmegyek előttük a XX. kerületben a Határ úton. Ha gondolod, holnap szívesen begurulok hozzájuk tájékozódni árakról, meg elkérem a telefonszámukat.
Széles utat mindenkinek.
Köszi a segítséget!
Valaki Szombatra nem tervezett valami gurulást Heves, Nógrád, Borsod vagy esetlegesen Pest megyét érintőileg.
{lennénk 3,4,5,6 mocival és nem nagyon tudjuk,hogy merre is induljunk.Az országot átszelni nem akarjuk, de számolva az őrült meleggel(ahogyan jósolják) egy "korai" indulással tervezünk és olyan 15-17h körüli Gyöngyösre beeséssel számolunk!}
Tipikusan az az eset, mikor"össze fújja a szemetet a szél"!Sok jó ember....!(nem tudja merre induljon )
Gondoltunk a Hortobágyra vagy a Bánki tóra és beugrott már a Jászszentandrási motoros találkozó is!
(Hoppá, az meg Jász Nagykun Szolnok megye !Na!Ennyire vagyunk felkészültek!
Mindenkinek széles utat!
Üdv:r.sanyi
Öregróka!
Megtudtad nézni a képeket?(az adatlapomon van fotó a bocimról )
A tutilampa.hu-ról rendeltem!(vagy...com? )
Széles utat mindenkinek!
Üdv:r.sanyi
Be vannak rácsozva a lyukak így ott sem lehet benyúlni.
Ha ott veszel egy pageres riasztót ami ugye min 20 de inkább 30 nál kezdődik, máshol is min 10.000 a szerelés. De ugye akkor nekik már van hasznuk a készüléken is.
Most ha elveszem tűlük a hasznot a készüléken, akkor azt a munkadíjba teszik bele.
Múltkor apunak kerestem szélvédőt kocsiba, de hiába találtam jó áron le lettem állítva. Akkora volt a szerelési költség, hogy meg kellett venni a drága helyről az alkatrészt.
Lehet egyedül vagyok vele de én sokallom egy 1.5 órás melóért a 15 rongyot. T_sanyival ott gürcöltünk fél délelőttőt és én érzem magam szarul, hogy csak annyit kért a szerelésért....
Felhívtam őket de csak két hét múlva érnek rá. KBra 15ropit mondtak csak beszerelésre, de még nem tudják, hogy idomos a motor így biztos feljebb megy.
+36 30 949 7219
r.sanyi, hol vetted a tükröt, és milyen típus? Kell valami átalakítás? Már úgy értem, hogy a csavar távolság megegyezik? Köszi.
Már csak az a bajom, hogy szedán viszem a Bocit csomagtartó konzol hegesztésre, így csak holnap délelőtt vagy szerda délelőtt lenne időm elvinni beszerelésre....
Egy cégnév nem jut eszedbe szűkítésnek ?
Kész röhej de nem csak 1 szervíz van a határ úton a Google szerint :)
Tsanyi is őket mondta, de nincs telszámom hozzájuk