Autó vásárlása miatt eladó sorba került a mocim.
SZép állapotban bővebb infó itt
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_600_f_szervizko
nyv._toresmentes-5937033
Hátha esetleg valaki baráti társaságában lenne olyan aki ilyet keres.
Uraim!
Üdvözletem!
A következő kérdéssel, és kéréssel fordulok Hozzátok!
Sajnos a 7végén jó barátom GSX600F-típusú motorja felborult, álló helyzetben.
A motoron ülve, a bal oldali dekni elrepedt.
Van esetleg valakinek elfekvőben, vagy ismerős cimbije, akinél nézelődhetünk?
A motor 98as.
Va, tök jó! Már messziről feltüntetek, közelről mág láttam, hogy jő, hát nekem is olyanom van, mint az első motor...meg a második...meg a harmadik! Szóval nagy élmény volt! Merre kerekeztetek? Volt valami célja is, vagy csak gurultatok egyet?
Akartam egyébként kérdezni, hogy valaki közületek volt mostanság Szolnokon? Tegnap (06.29, péntek), délután 5 óra felé jöttem hazafelé Szolnokról, és a 4-es főútról 4 motor kanyarodott le Szolnok felé: 3 darab boci, plusz egy valamilyen Honda. Én kocsival voltam, de olyan tök jó érzés volt látni, hogy nekem is olyan motorom van.
Szóval a kérdés, közületek voltak valakik?
bng: A teló olajom nekem is cserés. Erre úgy jöttem rá, hogy pár napja elkezdett elég erősen pattogni. Ha 2 személlyel megyünk, a menetstabilitása egyenlő a nullával! Sajnos első gumit is cserélnem kell...
Van valami módja, hogy magam ellenőrizhessem a teleszkópjaimat? Túl puhának tartom. Ha csak sétálok (értsd lábbal enyhén meglököm magam) és behúzom a féket, lekoppan... Más motoron ilyet nem tapasztaltam (Bandit, ES500).
Úgy ám!
Az a fekete trutyi már a felhígított változat. Az első fék kar akadozott amikor húztam be, az adagolhatóság így csapnivaló volt - mondhatni bináris. Feltételeztem, hogy levegős. Bejött. Amikor láttam, hogy mi jön ki, eldőlt, hogy a hátsó is cserés. Azért az már mókásabb, a burkolatot meg kell bontani, hogy hozzáférjek. És a légtelenítése... Végül a munkahengernél a fékcsövet csavargattam le-föl, az a legmagasabb pontja, csak így sikerült. Hozzáteszem, tőletek kaptam hozzá kedvet is meg bátorságot is. Köszönöm!
Megtéveszt a mutató, mert olyan érzésem lesz tőle, hogy mindját kifogy a benya. Sietek tankolni, ahol aztán kiderül hogy még bőven mehetnék. Már arra gondoltam, hogy talán nem is 20 l-es a tank... de annyi.
Külföld persze más, ott a biztonságra megyünk minden téren.
Igen elvileg igaz amit írtál. De a fogyasztás itt nagyon sebesség függő. Én mikor a mutató eléri a pirosat lépek tankolni, kb 12-13 lityi szokott belemenni és olyankor még nem kell a tartalékra tekerni. Nekem nagyobb így a biztonságérzetem. Nem minden országban van -40-50 km-re benzinkút főleg nem autópályán. Ha kiszárad a tank az a szívás.
Egy kérdésem lenne benzin tankkal kapcsolatban: mikor az üzemanyag szintjelző beér a piros tartományba, akkor nekem 15-20 km-en belül kell átkapcsolnom tartalékra. Ha így megyek még 20-30km-t, akkor a mutató már nagyon fekszik, de csak 16 l körül tudok tankolni. Eddig a legtöbb amit bele tudtam tölteni, 16,6 l volt.
Namost ha 20l a tank, akkor lehetséges hogy amikor tartalékra kapcsolok, még kb 5 l van a tankban? Azaz a tartalékkal még jó 100 km-t lehet menni?
csak lehetséges kiegésazítésként,én idén márciusban vettem a vasat,emiatt az elcseszett rendszer miatt kellett megint újrapapírozni az egészet,ugyanis csak a 4 példányos indigós adásvételit fogadják el,legalábbis ezt mondta a muksó az irodóban,nyomtatványboltban lehet kapni és azt hiszem olyan 4-500ft körül volt
Akkor még ráteszek egy lapáttal nekem fogalmam nincs. Elvittem a haverhoz adjon egy ilyen aksit . Azt mondta adok jobbat de nagyobb kicsivel ha nem fér bele hozd vissza, belefért de 1 cm magasabb volt csináltam másik lefogatót. Azóta úgy megy.
Apropó! Átírás! Azt tudjátok hogy van már vagyonszerzési illeték! Erre a motorra vagyonszerzési illeték 30600ft új forgalmi 6000ft törzskönyv 6000ft eredetvizsga 17000ft az összesen 59600ft! Majdnem 60000ft! Erre számolj azért! A jó kurva anyját Viktor apánknak!Inkább nyelte volna le, az a drága muterja!
Autó vásárlása miatt eladó sorba került a mocim.
SZép állapotban bővebb infó itt
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_600_f_szervizko
nyv._toresmentes-5937033
Hátha esetleg valaki baráti társaságában lenne olyan aki ilyet keres.