Üdv
Bár mostanában ritkán van szerencsém motorra ülni,azért egy közös gurulás biztos csak jól sikerülhetne...
Eléggé szétszórtan vagyunk az országban tényleg.Pl Kaposvár környékéről van itt valaki rajtam kívül?
Ha esetleg valakit érdekel egy fokozatkijelzőhöz való szenzor akkor keressen meg úgy néz ki hogy lesz egy darab (nem tudom mi a különbség évjárat szerint de a 2001-es lett lemintázva)
Szerintem meg inkább egy Bocis talit kellene összehozni kis túrával ebéddel valahol, aztán a késöbbiekben ha összeszokna csapat volna értelme klubbot létrehozni. Nekem ez a meglátásom.
A"szálloda kivilágítva" az erősen Parália ugye?
(elképzelhető, hogy ott az adott időpontban elmentünk egymás mellett )
Más!
A Bocis találkozó természetesen érdekel!
(a"sporttársak"között, közvetlen környezetemben van 3bocis még.Szerintem velük is tervezhetünk )
Gabissimo-ék is szerveztek tavaly egy"bocis"gurulást, ami szerintem a GSXF-hez méltóra sikeredett!
A"szerte-szét" az országban"sajnos"valós megállapítás!
(a Gödöllői találkozó tavaly, azért jó"gyülekezési pontnak" számított )
Széles utat Mindenkinek!
Üdv:r.sanyi
Üdv mindenkinek. Én semmi jónak nem vagyok elrontója, egy GSX F oldal nem volna rossz. De én s ebben nem tudok segíteni. Meg 1-2 emberért nem érdemes csinálni (nem kis munka) szerintem jelezze akit érdekel. Ha kzsolt87 úgy látod hogy van érdeklődés utána akkor már csak rajtad múlik hogy van e kedved meg csinálni.
Más, akit egy bocis találkozó érdekelne az is jelezze már. Ha összejönne pár ember akit érdekel akkor azt egyeztetni kéne mikor hol, mert elég szétszórtan vagyunk az országban amint nézegettem.
Valamikor volt, létezett-én kb4 éveléptem be.
Xebulon is tagja, voltunk is egy közös itineres-versenyzős hétvégén. Badacsonytomajban.
Xebulon, emlékszel?
Aztán volt pár kiírt túra, lassan ide ért a dolog.
Már én is többször kerestem ,de hiába!
Talán a válság, vagy más miatt megszűnt.
Lásd, a Motorozz.hu-n sem nagyon írogatunk!
Sziasztok Érd és környékén valaki nem ért a Boci lámpa átkábelezéséhez? Most egy két H4 foglalatú lámpa van benne és azt kellene,hogy rendesen világítson a tompítottnál is és a refinél is mindkét oldala..
djmarkee: Köszönöm a választ mondjuk szerintem itt én vagyok a legújabb és jó visszaolvasni az eddigi oldalakat.
kzsolt87: Rohadtul nem értek hozzá de szívesen segítenék hogy összejöjjön s legyen egy saját oldalunk / klubunk és látva a társaságot szerintem ezzel többen vagyunk így
Keréknyomás:
Vettem egy ilyen kompresszorhoz való kerék fújtatót ami nyomást is mér. Eleje 2 hátulja 2.2-re fújtam hidegen. Elgurultam a haverom gumis műhelyébe és mikor rátettem a kezem a gumira igen csak meleg volt kértem egy hiteles órát és 3-3 bár volt az elejében és a hátuljában is úgy melegen leengedtem 2.4 és 2.7 bárra és sokkal jobb lett. Egyszer összemérem a két órát aztán kiderül mennyit csal.
GSXF oldal: én támogatom az ötletet szívesen csatlakoznék és segítenék ha tudok. Igaz nem vagyok programozó de gyorsan megértem a dolgokat
Lehetne szervezni egy bocis gurulást is Pest vagy kelet MO. nem gond.
Amikor megvettem a bocit, informatikus leven / latvan azt hogy nincs gsxf oldal, beregeltem a gsx-f.com ill. gsx-f.info oldalt, mondvan csinalok egy nekunk szolo oldalt. Ido / elegendo otlet hianyaban az oldal meg nem szuletett meg :) De ami kesik nem mulik.
Amennyiben van ra igeny, lenne eleg motivacio, hogy osszehozzak egyet :)
Szia Öregróka!
Én is találkoztam tegnap ezzel a jelenséggel.
Az első kerékben beletoltam a 2-tőt.Barátaim rábeszéltek egy finom"becsületkasszás"gulyásra a Parádsasvári parkolóban.
Megindultunk, természetesen"túrázós"tempóban.
(mert ugye, hatalmas táblák jelzik a Mátra kapujában, hogy:NEM VERSENYPÁLYA )
Megvolt a kaja(köszi a szervezőknek! )
Visszafelé emeltünk a tempón egy kicsit és éreztem, hogy mintha"pattogna az eleje"a bocinak.
Leértünk és gyorsan nyomást néztem.
Persze egy másik kúton és az eredmény: 2,4-lett.
(Engedtem a gumiból, ez már azért sok)
Itt ugye a nyomásnövekedésbe közrejátszhat, a"másik óra"tényezője illetve, a melegedéstől a nyomás emelkedése.
Persze valaki megválaszolhatná, hogy mennyit nőhet a nyomás ilyen esetben?
Köszi!
Széles utat mindenkinek!
Üdv:r.sanyi
Gabissimo: konkrét féktárcsát nem tudok, de a neten lehet találni. Csak sokat kell keresgélni ha konkrétat nem tud az ember mert jócskán eltérnek az árak, meg gondolom a minőség is.
Üdv nektek. Bakker nincs két benzinkút ahol egyformát mutatna a légnyomásmérő, igy sacra engedtem lefele a gumit. De talán jó lesz. Rosszabb úton dobálta az elejét ti nem jártatok így? Most kicsit lejjebb engedtem nem egyszerre fokozatosan. Egyik óra 2 másik 2.2 mutat de majd belépek a szervízbe ott hiteles talán az óra. Én ezt jó társaságnak találom, csak sajna elég mesze vagyunk egymástól igy nehéz találkozni eddig csak Samy_GSXF-el tali.
Flame: Igen, háromszor próbáltam meg reggelni annó az oldalra, nm sikerült, írtam az Adminnak, nem kaptam rá választ, szóval kalap kaki volt az az oldal. Utána találtalak meg Titeket...
TTommi: szinte egymás mellett lakunk. Át tudunk sétálni egymáshoz, de gurulva gyorsabb valamivel.